• Banen groensector - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Banen groensector

Banen groensector - merlevansoncreatie_4

Bekijk hier een groot overzicht van banen in de groensector. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in banen in de groensector. Graag vertellen wij jou persoonlijk wat we voor je kunnen doen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een leuke baan in de groensector!

Voorman groenonderhoud (Ede)

Groenmedewerker
Voor een landelijk opererend groenbedrijf zijn we op zoek naar een Voorman Groenonderhoud. Dit bedrijf verricht diverse werkzaamheden; van het onderhouden van golfbanen tot het wijkonderhoud in verschillende gemeentes.

Calculator / Werkvoorbereider particulier hoveniersbedrijf (Hendrik Ido Ambacht)

Kaderfuncties
Onze klant is een hoveniersbedrijf met de focus op het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen in het hogere segment. Daarom staat dit bedrijf ook bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit tuinen. Verder is deze klant gespecialiseerd in het aanleggen van (biologische) zwembaden en zwemvijvers en houtconstructies. Zij hebben alle expertise in huis om zowel het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de tuinen in volledig in eigen beheer uit te voeren. Het huidige team bestaat uit 22 personen. Door groei is er behoefte aan een goed gekwalificeerde en enthousiaste calculator / werkvoorbereider.
Nieuw!

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot groenbedrijf in de regio van Dordrecht zijn wij opzoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Het bedrijf is vooral werkzaam in Zuid-Holland en Utrecht. Jij zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het transporteren van materieel en het afvoeren van grond en groen afval. Naast het transporteren zal je ook maai werkzaamheden d.m.v. een maai arm uitvoeren. Als het rustiger is met het trekker werk zal je ook ingezet worden in het groenonderhoud.
Nieuw!

Monteur Groenbedrijf (Capelle aan den IJssel)

Hoveniers
Onze klant is een groenaannemer die zich breed georiënteerd heeft binnen de groensector. Dit bedrijf, welke we gerust kunnen omschrijven als een betrokken werkgever met weinig verloop, met een stabiel werkpakket en veel variatie in het werk, zoekt een monteur voor het repareren en onderhouden van het eigen materieel. Een leuke vacature voor de monteur met een brede achtergrond of die al ervaring heeft met tuin- en parkmachines.

Boomverzorger (Nieuwerkerk aan den IJssel)

Groenmedewerker
Wij zijn op zoek naar een ervaren Boomverzorger/European Treeworker (ETW) ter uitbreiding van het team van onze klant. De primaire werkzaamheden zijn het onderhouden, planten en rooien van bomen. Daarnaast voer je andere voorkomende werkzaamheden uit op het gebied van groenonderhoud.

Werkvoorbereider civieltechnische projecten (Alphen aan den Rijn)

Kaderfuncties
Topbaan! Namens onze klant; een veelzijdige werkmaatschappij voor grond-, weg-, en waterbouw, zoeken wij een calculator / werkvoorbereider civieltechnische projecten. Onze klant is een moderne onderneming die zich specialiseert in de realisatie van grond-, weg-, en waterbouwprojecten. Als calculator / werkvoorbereider kom je te werken in een hecht team, waarin je verantwoordelijk bent voor het opstellen van onderbouwde calculaties en de voorbereiding/begeleiding van diverse aangenomen en lopende projecten. Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid dus!

Groenmedewerker (Barendrecht)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt een ervaren groenmedewerker voor een bepalende speler in de groenbranche. Dit groenbedrijf is gevestigd in de regio Barendrecht en de werkzaamheden bestaan veelal uit het onderhouden van plantsoenen en parken in groepsverband.

Planner/werkvoorberreider (Den Haag)

Kaderfuncties
Voor één van onze klanten, een middelgroot bedrijf, zoeken wij een planner / werkvoorbereider. Het bedrijf waar je komt te werken is werkzaam in de GWW, bodemsanering, sloopwerken, groenvoorziening, hovenierswerkzaamheden en cultuurtechniek. Ze werken voor diverse opdrachtgevers waaronder diverse gemeenten, Staatsbosbeheer, (zorg)instellingen, particulieren, vastgoedbeheerders en bouw- en infra aannemers.

Hovenier/Boomverzorger (Boxtel)

Groenmedewerker
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Hovenier onderhoud (Nieuwerkerk aan den IJssel)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar hoveniers en groenvoorzieners voor het onderhouden van plantsoenen en parken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het gaat om een meerjarig project, waarbij je door je goede inzet en motivatie langdurig aan het werk kan blijven.

Nieuws

 • Baneninhetgroen.nl op De Groene Sector Vakbeurs

  Vandaag staat Baneninhetgroen.nl weer drie dagen op De Groene Sector Vakbeurs. Je kan ons vinden in hal 2, stand 216. Zien wij je daar?
 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Binnenkort een nieuwe Baneninhetgroen vestiging

  Per 10 september 2018 zal Baneninhetgroen naast de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Waardenburg ook gevestigd zijn in Huizen. Locatie Baarn verhuist naar de nieuwe vestiging Huizen.
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
 • Nu geopend: Baneninhetgroen vestiging Huizen

  Vanaf vandaag, 10 september 2018, zijn de deuren van de Baneninhetgroen vestiging Huizen geopend.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert