• Banen groensector - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Banen groensector

Banen groensector - merlevansoncreatie_4

Bekijk hier een groot overzicht van banen in de groensector. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in banen in de groensector. Graag vertellen wij jou persoonlijk wat we voor je kunnen doen! Neem vandaag nog contact met ons op voor een leuke baan in de groensector!

Hovenier/Boomverzorger (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Vakantiewerk groenonderhoud (Tiel)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij tijdens je vakantie werken in het groen? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Tiel zoeken wij enthousiaste jongeren die graag tijdens hun vakantie aan de slag willen. Plan zelf in welke weken je kan werken, doe werkervaring op in het groen en krijg een goed salaris.

Groenvoorziener (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een groenvoorziener voor het onderhouden van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, plantsoenen en parken. Je komt te werken in een stabiel bedrijf met een vakbekwaam team.

Groenmedewerker onderhoud vakantieparken (Nunspeet)

Groenmedewerker
Voor onze klant zijn wij op zoek naar onderhoudshoveniers voor het uitvoeren van werkzaamheden op vakantieparken. Onze klant voert het onderhoudswerk uit voor diverse vakantieparken op de Veluwe. Hiervoor zoeken zij versterking van het team. Je gaat op dagelijkse basis met een of meerdere collega's op pad om de parken netjes te houden. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met onderhoud van groen, maar is daar niet toe beperkt. Het kan voorkomen dat je ook gevraagd wordt eenvoudige technische klusjes op te knappen en storingen te verhelpen.

Werken in het groen (Tholen)

Groenmedewerker
Het nieuwe groenseizoen is weer in zicht en het werk in de groenvoorziening begint weer aan te trekken! Goed nieuws voor mensen die in de groenvoorziening werken of willen gaan werken. Vrijwel ieder hoveniers- of groenvoorzieningsbedrijf is weer op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers voor het aankomende groenseizoen. Hierdoor liggen de vacatures voor mensen met of zonder ervaring ervaring in het groen, weer voor het oprapen. Om een globale inschatting te geven over waar onze klanten naar op zoek zijn, zal ik een paar functie eisen voor je opsommen.

Vakantiekracht Groenonderhoud (Berkel-Enschot)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zoeken vakantiewerkers uit de regio Berkel-Enschot en omstreken! Voor een hovenier- en groenvoorzieningsbedrijf uit de regio kunnen wij scholieren en studenten gebruiken die graag tijdens hun (zomer)vakantie willen werken in het groen. Voor deze functie heb je geen werkervaring nodig.

Groenmedewerker onderhoud (Bilthoven)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt voor een opdrachtgever in de omgeving van Bilthoven naar enthousiaste groenmedewerkers met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Dit landelijk opererend bedrijf verzorgt het groenonderhoud voor zowel gemeenten als instellingen, bedrijven en particulieren.

Groenmedewerker (Barendrecht)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt een ervaren groenmedewerker voor een bepalende speler in de groenbranche. Dit groenbedrijf is gevestigd in de regio Barendrecht en de werkzaamheden bestaan veelal uit het onderhouden van plantsoenen en parken in groepsverband.

Calculator/werkvoorbereider groen (Woerden)

Kaderfuncties
Topbaan! Namens onze klant; een veelzijdige aannemer, zoeken wij een calculator / werkvoorbereider groen. Onze klant is een stabiel familiebedrijf die actief is in verschillende disciplines: groen, infra, bagger en milieu. Op het gebied van groen- / hovenierswerk richt dit bedrijf zich voornamelijk op overheid, gemeenten en de zakelijke markt, waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd met goed materieel en door (eigen) vakmensen, onderaannemers en zzp’ers. Als calculator / werkvoorbereider kom je te werken in een klein en hecht team, waarin je verantwoordelijk bent voor het gehele traject inzake tenderen / offreren en werkvoorbereiding. Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid dus!.

Groenmedewerker onderhoud (Meppel)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt voor een opdrachtgever in de omgeving van Meppel naar enthousiaste groenmedewerkers met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Dit landelijk opererend bedrijf verzorgt het groenonderhoud voor zowel gemeenten als instellingen, bedrijven en particulieren.

Nieuws

 • Baneninhetgroen.nl op De Groene Sector Vakbeurs

  Vandaag staat Baneninhetgroen.nl weer drie dagen op De Groene Sector Vakbeurs. Je kan ons vinden in hal 2, stand 216. Zien wij je daar?
 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert