• BBL opleiding hovenier - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

BBL opleiding hovenier

BBL opleiding hovenier - merlevansoncreatie_5

Wil je een dag in de week naar school voor de opleiding tot hovenier en daarnaast een leuke baan hebben en geld verdienen? Kom eens langs bij Baneninhetgroen, de specialist in het werken leren traject voor hoveniers. We zijn op meerdere plaatsen in Nederland gevestigd, dus voor jou altijd een vestiging in de buurt!

Wil je meer weten over ons, de openstaande vacatures in combinatie met de bbl opleiding of referenties? Bekijk het op onze website of neem direct contact met ons op.

Voorman hovenier (Uden, Tilburg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Roosendaal, Sliedrecht en Gorinchem.)

Hoveniers
Onze klant heeft diverse meerjarig onderhoudsbestekken in de regio Uden, Tilburg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Roosendaal, Sliedrecht en Gorinchem. Voor al deze locaties zijn wij op zoek naar ervaren (meewerkend) voormannen. Onze klant is een groeiende groenaannemer die zich richt op gemeenten, overheden en bedrijven. Kenmerkend voor dit bedrijf is het lage personeelsverloop en de goede naam in de markt. Daarnaast beschikt onze klant over goede gereedschappen en materieel om de werkzaamheden mee uit te voeren.

Hovenier aanleg (Arnhem)

Hoveniers
Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier aanleg met passie voor het aanleggen van tuinen voor een groot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf. Dit bedrijf is landelijk actief en zoekt een permanente uitbreiding voor de aanlegploeg. Het is dan ook de intentie dat je een vaste aanstelling binnen de aanlegploeg van het bedrijf krijgt omdat er ruimte is voor uitbreiding.

Medewerker hovenier (Boskop)

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf in de regio van Boskoop zijn wij op zoek naar een medewerker hovenier voor werkzaamheden in zowel de particuliere als zakelijke sector. Dit bedrijf werkt voornamelijk in de regio Zuid-Holland. De werkzaamheden zijn aanleg en onderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen.

Leerling hovenier (Barendrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Baneninhetgroen is op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier in de regio Barendrecht. Heb jij enige ervaring in het groen en wil jij hier verder in opgeleid worden? Of ben je al bezig met een BBL-hoveniersopleiding (niveau 2 /3) en ben jij nog op zoek naar een mooie leerwerkplek binnen een klein bedrijf? Je zult samen met een vakbekwame hovenier diverse onderhoud- en aanlegprojecten uitvoeren. Ook zal je goed worden begeleid, zodat je met veel plezier je opleiding kunt gaan volgen!

Vakbekwaam hovenier (Delft )

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf in de regio van Delft zijn wij op zoek naar een hovenier. Het bedrijf bestaat naast het hoveniersbedrijf ook uit een tuincentrum. Bij het hoveniersbedrijf werken ervaren hoveniers die voornamelijk bezig zijn met het onderhouden en aanleggen van particuliere- en bedrijfstuinen in het midden segment. Ter uitbreiding van dit team zoeken wij een enthousiaste hovenier met ervaring in de onderhoud of aanleg, maar het mooiste is als je met beide facetten ervaring hebt.

Groenvoorziener (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een groenvoorziener voor het onderhouden van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, plantsoenen en parken. Je komt te werken in een stabiel bedrijf met een vakbekwaam team.

Leerling hovenier (Ermelo)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zijn op korte termijn op zoek naar leerling die wil opgeleid worden tot een gediplomeerd en vakbekwaam hovenier. Je komt te werken in één van de leukst denkbare omgevingen, namelijk een camping/vakantiepark! Zeker in de zomermaanden is dit een gezellige en bruisende werkomgeving. In deze periode is het echter ook wel aanpakken, aangezien dit de drukste periode is. Je werkt dus regelmatig ook in de weekenden. Omdat je in een klein team werkt, krijg je al snel de mogelijkheid om zaken zelfstandig op te pakken waar dat kan. Je zal 1 dag in de week school volgen.

Assistent Hovenier (Waardenburg)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent hovenier uit de regio Waardenburg voor een hoveniersbedrijf uit de regio Betuwe. In deze functie zal je in zowel bij het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen nodig zijn.

voorman hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zoeken wij een voorman hovenier voor het uitvoeren van aanleggen van speelvoorzieningen, plantsoenen en parken, waterpartijen en particuliere- en bedrijfstuinen.

Voorman hovenier onderhoud (Heerlen)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een voorman hovenier uit de regio Heerlen voor het aansturen van een onderhoudsploeg in Zuid-Limburg. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere- en zakelijke markt en is gevestigd in het midden van Nederland. Heb jij veel ervaring in de groensector en zie je het zitten om samen met enkele collega's diverse mooie groenprojecten in Zuid-Limburg te onderhouden? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!

Nieuws

 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Binnenkort een nieuwe Baneninhetgroen vestiging

  Per 10 september 2018 zal Baneninhetgroen naast de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Waardenburg ook gevestigd zijn in Huizen. Locatie Baarn verhuist naar de nieuwe vestiging Huizen.
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
 • Nu geopend: Baneninhetgroen vestiging Huizen

  Vanaf vandaag, 10 september 2018, zijn de deuren van de Baneninhetgroen vestiging Huizen geopend.

Pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert