• Commercieel medewerker uitzendbureau - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Commercieel medewerker uitzendbureau

Commercieel medewerker uitzendbureau - merlevansoncreatie_5

Baneninhetgroen is op zoek naar een commercieel medewerker voor ons uitzendbureau. Met vestigingen door het gehele land zijn we altijd dicht bij jou in de buurt. Ons team gaat er iedere dag voor om mensen aan een geschikte baan te helpen en zo bedrijven te helpen aan goed personeel. 

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als commercieel medewerker? Kom eens langs om de vacature van commercieel medewerker uitzendbureau te bespreken!

Intercedent (Rotterdam / Gouda)

Kaderfuncties
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste intercedent. Als intercedent binnen Baneninhetgroen zorg je dat je kandidaten werft voor diverse functies binnen de groensector. Door nauwe samenwerking met je collega's realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de hoveniersector. Je verricht via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Je bent zelfstandig, je kan plannen opstellen, organiseren en uitvoeren en hebt een commerciële drive met een hoge gunfactor. Daarnaast ben je mensgericht; je weet door jouw mensenkennis vraag en aanbod met succes te matchen.

Intercedent (Huizen)

Kaderfuncties
Voor onze vestiging in Huizen zijn wij op zoek naar versterking. Het betreft een functie van intercedent. Als intercedent bij Baneninhetgroen zorg je dat je kandidaten inschrijft voor diverse functies binnen de groensector. Door nauwe samenwerking met je collega's realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in het groen. Je verricht via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Je bent zelfstandig, je kan plannen opstellen, organiseren en uitvoeren en hebt een commerciële drive met een hoge gunfactor. Daarnaast ben je mensgericht; je weet door jouw mensenkennis vraag en aanbod met succes te matchen.

Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht)

Kaderfuncties
Ben jij toe aan een nieuwe baan? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Huizen. Als intercedent bij Baneninhetgroen realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht.

Commercieel Intercedent (Waardenburg)

Kaderfuncties
Ben jij commercieel ingesteld en weet jij mensen te (ver)binden? Je raadt het al, dan zoeken wij jou! Wegens toenemende groei hebben wij op korte termijn ruimte voor een commercieel intercedent. In deze functie ga je regionaal bestaande en nieuwe klanten voorzien van vakbekwaam groenpersoneel. Alles wat hiermee gemoeid gaat ben jij onderdeel van. Vanaf het werven van de kandidaat tot het tekenen van het contract.

Junior Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Huizen)

Kaderfuncties
Zoek jij naar een nieuwe loopbaan of een leuke nieuwe werkplek? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als junior intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Huizen. Binnen ons jonge team realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Huizen en Reeuwijk.

Nieuws

  • Win-win in de personeelsvoorziening

    Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
  • Nu geopend: Baneninhetgroen vestiging Huizen

    Vanaf vandaag, 10 september 2018, zijn de deuren van de Baneninhetgroen vestiging Huizen geopend.
  • Baneninhetgroen.nl is geen kleine jongen meer - Van idee naar landelijke speler

    HENDRIK-IDO-AMBACHT – Niet zelden krijgen succesverhalen hulp uit onverwachte hoek. De toevallige ontmoeting met een SEO-specialist in een tankstation langs de A15 bracht Hugo Penning ergens in 2012 op het idee om zijn daarvoor gestarte uitzendbureau te vernoemen naar een handig url-adres: Baneninhetgroen.nl. “Ik drink daar ’s ochtends wel eens een kop koffie en op een gegeven moment zie je vaak dezelfde mensen. Je begint een praatje en met sommigen bouw je een vriendschap op. Deze man had veel verstand van Google en zoekmachines, net op het moment dat wij bezig waren om te specialiseren richting de groensector. De website deed het zo goed in de zoekresultaten van Google dat het wat ons betreft de doorbraak betekende van ons bedrijf. We begonnen erin te gelóven.”

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert