• Commercieel medewerker uitzendbureau - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Commercieel medewerker uitzendbureau

Commercieel medewerker uitzendbureau - merlevansoncreatie_5

Baneninhetgroen is op zoek naar een commercieel medewerker voor ons uitzenbureau. Met vestigingen door het gehele land zijn we altijd dicht bij jou in de buurt. Ons jonge team gaat er iedere dag voor om mensen aan een geschikte baan te helpen en zo bedrijven te helpen aan goed personeel. 

Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging als commercieel medewerker? Kom eens langs om de vacature van commercieel medewerker uitzendbureau te bespreken!

Intercedent (Waardenburg)

Kaderfuncties
Voor onze vestiging in Waardenburg zijn wij op zoek naar versterking. Het betreft een functie van intercedent. Als intercedent bij Baneninhetgroen zorg je dat je kandidaten inschrijft voor diverse functies binnen de groensector. Door nauwe samenwerking met je collega's realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in het groen. Je verricht via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Je bent zelfstandig, je kan plannen opstellen, organiseren en uitvoeren en hebt een commerciële drive met een hoge gunfactor. Daarnaast ben je mensgericht; je weet door jouw mensenkennis vraag en aanbod met succes te matchen. Ook als je nog geen ervaring hebt, maar graag dit vak wil leren zijn wij op zoek naar jou!

Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Baarn)

Kaderfuncties
Ben jij toe aan een nieuwe baan? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Baarn. Als intercedent bij Baneninhetgroen realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Baarn en Reeuwijk.

Intercedent (Rotterdam / Gouda)

Kaderfuncties
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste intercedent. Als intercedent binnen Baneninhetgroen zorg je dat je kandidaten werft voor diverse functies binnen de groensector. Door nauwe samenwerking met je collega's realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de hoveniersector. Je verricht via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Je bent zelfstandig, je kan plannen opstellen, organiseren en uitvoeren en hebt een commerciële drive met een hoge gunfactor. Daarnaast ben je mensgericht; je weet door jouw mensenkennis vraag en aanbod met succes te matchen.

Intercedent (Baarn)

Kaderfuncties
Voor onze vestiging in Baarn zijn wij op zoek naar versterking. Het betreft een functie van intercedent. Als intercedent bij Baneninhetgroen zorg je dat je kandidaten inschrijft voor diverse functies binnen de groensector. Door nauwe samenwerking met je collega's realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in het groen. Je verricht via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Je bent zelfstandig, je kan plannen opstellen, organiseren en uitvoeren en hebt een commerciële drive met een hoge gunfactor. Daarnaast ben je mensgericht; je weet door jouw mensenkennis vraag en aanbod met succes te matchen.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert