• Groene banen in Groningen - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Groene banen in Groningen

Groene banen in Groningen - merlevansoncreatie_5

Ook in Groningen is Baneninhetgroen vertegenwoordigd. Rondom Groningen hebben we diverse vacatures, zoals hovenier, werkvoorbereider, calculator en tuinman.
Mail ons of stuur een Whatsapp om te kijken wat wij in Groningen kunnen betekenen voor jou.
Tevens hebben we ook functies rondom Groningen, in bijvoorbeeld Haren, Bedum, Winsum en bijvoorbeeld Roden.

Vakbekwaam Allround Hovenier (Hilvarenbeek)

Hoveniers
Wegens groei zoeken wij versterking voor een hoveniersbedrijf uit de regio van Hilvarenbeek. Op korte termijn is er ruimte voor een vakbekwaam allround hovenier. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de regio. Samen met jouw ploeg ben jij het visitekaartje en ben jij verantwoordelijk voor een mooi resultaat!

Voorman groenvoorziening (Bodegraven)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een voorman groenvoorziening uit de regio Bodegraven voor het aansturen van een onderhoudsploeg. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en is gevestigd op verschillende plekken in Nederland. Zie je het zitten om samen met enkele collega's diverse mooie groenprojecten in het Groene Hart te onderhouden? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!

Hovenier Onderhoud (Apeldoorn)

Hoveniers
Ben jij bekend met alle werkzaamheden in de tuinonderhoud en haal jij je plezier uit een mooi resultaat? Dan is dit de vacature voor jou! Je komt te werken voor een groeiend hoveniersbedrijf met expertises in uitdagende takken zoals particulieren tuinen, daktuinen, en bedrijfstuinen. Samen met een onderhoudsploeg ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van uiteenlopende projecten.

Leerling Grondwerker (Zaltbommel)

Loonwerk
Wij zoeken per direct een (leerling) grondwerker uit de regio van Zaltbommel. Heb jij nog geen ervaring in het vak? Dat is geen probleem. In deze functie is het vooral belangrijk dat je graag wil werken en affiniteit hebt met het grondwerk. De werkzaamheden die je zal uitvoeren zijn divers, maar zullen voornamelijk plaatsvinden in het grondwerk, de riolering en sporadisch straatwerk.

Groenmedewerker (Tilburg)

Groenmedewerker
Ben jij een ervaren groenvoorziener uit de regio van Tilburg? Dan zoeken wij jou! Voor het aankomende groenseizoen kunnen wij versterking gebruiken in de onderhoudsploeg. Je komt te werken voor een mooi groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Tilburg met veel werkzaamheden in Noord-Brabant.

Machinist onkruidbestrijding (Delft)

Groenmedewerker
Onkruidbestrijding gebeurt al even niet meer met gif spuiten. Tegenwoordig zijn er diverse technieken om onkruid te bestrijden, namelijk branden, hete lucht en heet water. Het feit blijft dat het heel arbeidsintensief is. Om die reden zijn wij op zoek naar machinist voor het bestrijden van onkruid in de regio van Delft.
Nieuw!

Hovenier onderhoud (Boskoop)

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is in het onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Onze klant is voornamelijk actief is in de regio van Boskoop en omstreken. Het is een leuk bedrijf met vakbekwaam personeel dat zoekt naar een collega.

Medewerker Groenvoorziening (Utrecht)

Groenmedewerker
Voor het aankomende groenseizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste groenvoorziener uit de regio van Utrecht. Je komt te werken voor een groot groenvoorzieningsbedrijf waarbij je veel ingezet gaat worden in Utrecht en omstreken. Samen met jouw ploeg ga je voornamelijk onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Machinist onkruidbestrijding (Capelle aan den IJssel )

Groenmedewerker
Onkruidbestrijding gebeurt al even niet meer met gif spuiten. Tegenwoordig zijn er diverse technieken om onkruid te bestrijden, namelijk branden, hete lucht en heet water. Het feit blijft dat het heel arbeidsintensief is. Om die reden zijn wij op zoek naar machinist voor het bestrijden van onkruid in de regio van Capelle aan den IJssel.
Nieuw!

Hovenier Aanleg (Baarn)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een ervaren hovenier aanleg met passie voor het aanleggen van tuinen voor een klein, gezellig hoveniersbedrijf. Dit bedrijf is actief in de regio Baarn en en wijde omgeving. Voor permanente uitbreiding wordt er gezocht naar een zelfstandige hovenier met passie voor aanleg en houtwerk!

Nieuws

 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
 • Nu geopend: Baneninhetgroen vestiging Huizen

  Vanaf vandaag, 10 september 2018, zijn de deuren van de Baneninhetgroen vestiging Huizen geopend.
 • Terugblik op de Groene Sector Vakbeurs

  Van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 januari 2019 vond in Hardenberg weer De Groene Sector Vakbeurs plaats. Dit jaar alweer de 20e editie van deze beurs die jaarlijks wordt georganiseerd.

Pagina's

Google pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert