• Groene banen in Groningen - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Groene banen in Groningen

Groene banen in Groningen - merlevansoncreatie_5

Ook in Groningen is Baneninhetgroen vertegenwoordigd. Rondom Groningen hebben we diverse vacatures, zoals hovenier, werkvoorbereider, calculator en tuinman.
Mail ons of stuur een Whatsapp om te kijken wat wij in Groningen kunnen betekenen voor jou.
Tevens hebben we ook functies rondom Groningen, in bijvoorbeeld Haren, Bedum, Winsum en bijvoorbeeld Roden.

Groenmedewerker onderhoud (Roermond)

Groenmedewerker
Voor een opdrachtgever met een mooi groen bedrijf zijn wij op zoek naar een Groenmedewerker voor het groenonderhoud in de regio Roermond. Het landelijk opererende groenbedrijf werkt vooral voor gemeentes, Rijkswaterstaat of provincies.

Medewerker beheer en onderhoud groen (Cromstrijen)

Groenmedewerker
Voor onze opdrachtgever, Gemeente Cromstrijen, zijn wij op zoek naar een medewerker beheer en onderhoud groen. Je komt te werken in een gezellig team. Je bent een onderdeel van het gezicht van de gemeente Cromstrijen.

Leerling hovenier (Den Haag)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier die graag wil worden opgeleid tot vakbekwaam hovenier! Dan hebben wij voor jou een leuke leerwerkplek bij een mooi hoveniersbedrijf!
Nieuw!

meewerkend voorman groen (Maarssen)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is voor een een Groenbedrijf op zoek naar een enthousiaste Meewerkend Voorman. Onze klant is een landelijk opererend bedrijf wat gespecialiseerd is in de aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte (zakelijke als openbaar). Ook adviseren zij op gebied van groenbeheer, aanleg en onderhoud waarbij kwaliteit voorop staat.

Hovenier Onderhoud (Groningen)

Hoveniers
Ben jij bekend met alle werkzaamheden in de tuinonderhoud en haal jij je plezier uit een mooi resultaat? Dan is dit de vacature voor jou! Je komt te werken voor een groeiend hoveniersbedrijf met expertises in uitdagende takken zoals particulieren tuinen, daktuinen, en bedrijfstuinen. Samen met een onderhoudsploeg ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden van uitlopende projecten.
Nieuw!

hovenier onderhoud vakantieparken (Limburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor het onderhouden van diverse vakantieparken in Limburg. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het onderhoud die eraan bijdragen dat het park er netjes bij ligt. De werkzaamheden zijn divers van aard en zul je voornamelijk samen met je collega uitvoeren. In de winterperiode zul je voornamelijk bezig zijn met snoeien en zagen en in de zomerperiode meer met het bestrijden van onkruid. Naast het basis groenonderhoudswerk zal je af en toe ook herstelwerkzaamheden aan het straatwerk moeten verrichten, daarom zou het makkelijk zijn als je reeds ervaring hebt met groenonderhoud.

Monteur Groenbedrijf (Capelle aan den IJssel)

Hoveniers
Onze klant is een groenaannemer die zich breed georiënteerd heeft binnen de groensector. Dit bedrijf, welke we gerust kunnen omschrijven als een betrokken werkgever met weinig verloop, met een stabiel werkpakket en veel variatie in het werk, zoekt een monteur voor het repareren en onderhouden van het eigen materieel. Een leuke vacature voor de monteur met een brede achtergrond of die al ervaring heeft met tuin- en parkmachines.

Trekkerchauffeur (Woerden)

Loonwerk
Voor één van onze klanten in de omgeving van Woerden, zijn wij op zoek naar een ervaren trekker chauffeur. Je werkt dagelijks op projecten in deze omgeving en zorgt ervoor dat de projecten tot in de puntjes zijn verzorgd. Heb jij ervaring met het rijden op een tractor en ben je op zoek naar werk voor een langere tijd met kans op vast werk? Lees dan snel verder!

Medewerker hovenier (Boskoop)

Hoveniers
Voor een allround hoveniersbedrijf in de regio Boskoop zijn wij op zoek naar een medewerker hovenier. Dit middelgrote hoveniersbedrijf met ongeveer 15 medewerkers richt zich voornamelijk op de particuliere sector. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een hovenier met enige ervaring. Ben jij die medewerker hovenier? Dan komen we graag met jou in contact!
Nieuw!

Medewerker bosmaaier (Roermond)

Groenmedewerker
Voor een mooi en middelgroot groenbedrijf dat gevestigd is in de gemeente Roermond zijn wij op zoek naar een Medewerker Bosmaaier voor zowel plantsoenen en parken als langs provinciale wegen.

Nieuws

 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
 • Nu geopend: Baneninhetgroen vestiging Huizen

  Vanaf vandaag, 10 september 2018, zijn de deuren van de Baneninhetgroen vestiging Huizen geopend.

Pagina's

Google pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert