• Groene banen in Groningen - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Groene banen in Groningen

Groene banen in Groningen - merlevansoncreatie_5

Ook in Groningen is Baneninhetgroen vertegenwoordigd. Rondom Groningen hebben we diverse vacatures, zoals hovenier, werkvoorbereider, calculator en tuinman.
Mail ons of stuur een Whatsapp om te kijken wat wij in Groningen kunnen betekenen voor jou.
Tevens hebben we ook functies rondom Groningen, in bijvoorbeeld Haren, Bedum, Winsum en bijvoorbeeld Roden.

hovenier (Beneden-Leeuwen)

Hoveniers
Wij zoeken op dit moment een vakbekwaam hovenier en een leerling hovenier uit de regio Beneden-Leeuwen. Dit is voor een hoveniersbedrijf uit de regio die per direct gedreven en enthousiast groenpersoneel kunnen gebruiken.

Groenmedewerker onderhoud (Roermond)

Groenmedewerker
Voor een opdrachtgever met een mooi groen bedrijf zijn wij op zoek naar een Groenmedewerker voor het groenonderhoud in de regio Roermond. Het landelijk opererende groenbedrijf werkt vooral voor gemeentes, Rijkswaterstaat of provincies.

Monteur Groenbedrijf (Capelle aan den IJssel)

Hoveniers
Onze klant is een groenaannemer die zich breed georiënteerd heeft binnen de groensector. Dit bedrijf, welke we gerust kunnen omschrijven als een betrokken werkgever met weinig verloop, met een stabiel werkpakket en veel variatie in het werk, zoekt een monteur voor het repareren en onderhouden van het eigen materieel. Een leuke vacature voor de monteur met een brede achtergrond of die al ervaring heeft met tuin- en parkmachines.

Trekkerchauffeur (Woerden)

Loonwerk
Voor één van onze klanten in de omgeving van Woerden, zijn wij op zoek naar een ervaren trekker chauffeur. Je werkt dagelijks op projecten in deze omgeving en zorgt ervoor dat de projecten tot in de puntjes zijn verzorgd. Heb jij ervaring met het rijden op een tractor en ben je op zoek naar werk voor een langere tijd met kans op vast werk? Lees dan snel verder!
Nieuw!

aankomend hovenier (Alblasserdam)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een assistent hovenier onderhoud in de regio Alblasserdam. Je verricht het onderhoud in particuliere tuinen en gemeentelijk groen. Je zal gaan werken in een klein, maar gezellig team van vakbekwame mensen. Het gaat om een afwisselende functie, dit kan betekenen dat je de ene dag bezig bent met het snoeien van heggen in een particuliere tuin en de andere dag bezig bent met onkruidbestrijding met heet water in een stadscentrum. De kans is groot bij goed presteren dat je in vaste dienst wordt genomen. Je naaste collega (een vakbekwaam hovenier) zal je alles leren, zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot een zelfstandig hovenier. Je kunt per direct starten!

assistent Hovenier (Maarssen)

Hoveniers
Baneninhetgroen is voor een landelijk opererend Groenvoorzieningsbedrijf op zoek naar een enthousiaste Assistent Hovenier.

Leerling Grondwerker (Zaltbommel)

Loonwerk
Wij zoeken per direct een (leerling) grondwerker uit de regio van Zaltbommel. Heb jij nog geen ervaring in het vak? Dat is geen probleem. In deze functie is het vooral belangrijk dat je graag wil werken en affiniteit hebt met het grondwerk. De werkzaamheden die je zal uitvoeren zijn divers, maar zullen voornamelijk plaatsvinden in het grondwerk, de riolering en sporadisch straatwerk.
Nieuw!

Voorman groenvoorziening (Bodegraven)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven voorman groenvoorziening. Onze klant is een groeiende organisatie die buitenruimten realiseert waar mensen graag willen wonen, werken en recreëren.

Leerling hovenier (Ridderkerk)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Groene vingers? CHECK, graag buiten? CHECK ben je een aanpakker die niet bang is voor vieze handen? CHECK. Dan hebben wij de ideale startersvacature! Goed geld verdienen en tegelijkertijd een vak leren, dat is wat wij je bieden. En dit alles in een super afwisselende werkomgeving, namelijk buiten! De ene keer ben je bezig om alles hagen weer super strak te snoeien, op een ander moment versnipper je takken en ruim je bladeren op van de boom waarbij je zojuist geholpen hebt deze weg te halen. Ook het ‘fijnere’ hovenierswerk komt op jouw pad. Samen met een ervaren hovenier zorg je dat particuliere tuinen er weer piekfijn bij liggen. Al met al een afwisselende baan waarbij je het vak in de praktijk leert. Daarnaast stimuleren wij je om certificaten en cursussen te volgen. Ook het volgen van een volledige hoveniersopleiding behoort tot de mogelijkheden.

maaimachinist (Waddinxveen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven en instellingen. Het werk wordt voornamelijk zelfstandig uitgevoerd met een cirkelmaaier in de regio Midden - Nederland. Als maaimachinist bij dit hoveniersbedrijf kun je het gehele jaar aan het werk blijven. Zo zul je in de winterperiode voornamelijk bezig zijn met groenonderhoudswerkzaamheden. Het hoveniersbedrijf wil voornamelijk een vaste kern medewerker, een vaste overeenkomst is daarom de intentie!

Nieuws

 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
 • Nu geopend: Baneninhetgroen vestiging Huizen

  Vanaf vandaag, 10 september 2018, zijn de deuren van de Baneninhetgroen vestiging Huizen geopend.

Pagina's

Google pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert