• Groene banen in Groningen - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Groene banen in Groningen

Groene banen in Groningen - merlevansoncreatie_5

Ook in Groningen is baneninhetgroen vertegenwoordigd. Rondom groningen hebben we diverse vacatures, zoals hovenier, werkvoorbereider, calculator en tuinman.
Mail ons of stuur een whatsappje om te kijken wat wij in Groningen kunnen betekenen voor jou.
Tevens hebben we ook functies rondom Groningen, in bijvoorbeeld Haren, Bedum, Winsum en bijvoorbeeld Roden.

leerling hovenier (Ridderkerk)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Groene vingers? CHECK, graag buiten? CHECK ben je een aanpakker die niet bang is voor vieze handen? CHECK. Dan hebben wij de ideale startersvacature! Goed geld verdienen en tegelijkertijd een vak leren, dat is wat wij je bieden. En dit alles in een superafwisselende werkomgeving, namelijk buiten! De ene keer ben je bezig om alles hagen weer super strak te snoeien, op een ander moment versnipper je takken en ruim je bladeren op van de boom waarbij je zojuist geholpen hebt deze weg te halen. Ook he t ‘fijnere’ hovenierswerk komt op jouw pad. Samen met een ervaren hovenier zorg je dat particuliere tuinen er weer piekfijn bij liggen. Al met al een afwisselende baan waarbij je het vak in de praktijk leert. Daarnaast stimuleren wij je om certificaten en cursussen te volgen. Ook het volgen van een volledige hoveniersopleiding behoort tot de mogelijkheden. Zie jij jezelf in de toekomst zelfstandig op pad gaan met een eigen bus? Dan is dit je ideale start!

Groenmedewerker onderhoud (Bilthoven)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt voor een opdrachtgever in de omgeving van Bilthoven naar enthousiaste groenmedewerkers met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Dit landelijk opererend bedrijf verzorgt het groenonderhoud voor zowel gemeenten als instellingen, bedrijven en particulieren.

Maaimachinist (Eindhoven)

Groenmedewerker
VACATURE MAAIMACHINIST (EINDHOVEN) Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het maaiwerk op een vaste locatie in Eindhoven. Het bedrijf is actief in oost- en west Nederland en heeft diverse steunpunten. Het werk wordt met diverse maaimachines uitgevoerd, het is daarom van belang dat je zowel ervaring hebt op een kooimaaier als circelmaaier.

hovenier aanleg (Arnhem)

Hoveniers
Momenteel zijn wij per direct op zoek naar een ervaren hovenier aanleg met passie voor het aanleggen van tuinen voor een groot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf. Dit bedrijf is landelijk actief en zoekt een permanente uitbereiding voor de aanlegploeg. Het is dan ook de intentie dat je een vaste aanstelling binnen de aanlegploeg van het bedrijf krijgt omdat er ruimte is voor uitbereiding. Je zal ingezet worden voor de realisatie en renovatie van voornamelijk groenvoorzieningen en tuinen, waardoor je in de winterperiode ook aan het werk bent. Het is belangrijk dat je voor deze functie binnen de aanlegploeg zelfstandig en allround inzetbaar bent. De werkzaamheden worden bij zowel particuliere klanten als zakelijke klanten uitgevoerd.

aankomend hovenier (Alblasserdam)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een assistent hovenier onderhoud in de regio Alblasserdam. Je verricht het onderhoud in particuliere tuinen en gemeentelijk groen. Je zal gaan werken in een klein, maar gezellig team van vakbekwame mensen. Het gaat om een afwisselende functie, dit kan betekenen dat je de ene dag bezig bent met het snoeien van heggen in een particuliere tuin en de andere dag bezig bent met onkruidbestrijding met heet water in een stadscentrum. De kans is groot bij goed presteren dat je in vaste dienst wordt genomen. Je naaste collega (een vakbekwaam hovenier) zal je alles leren, zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot een zelfstandig hovenier. Je kunt per direct starten!

Starter Groenmedewerker (Berkel-Enschot)

Groenmedewerker
Voor een hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf zoeken wij medewerkers uit de regio Berkel-Enschot die graag in het groen willen werken! Voor deze functie heb je geen werkervaring nodig mits jij goed gemotiveerd bent en natuurlijk graag in het groen aan de slag wilt.

Voorman groenvoorziening (Bodegraven)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven voorman groenvoorziening. Onze klant is een groeiende organisatie die buitenruimten realiseert waar mensen graag willen wonen, werken en recreëren.

Vacature hovenier (Gouda)

Hoveniers
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Gouda zijn wij op zoek naar een hovenier met ervaring in zowel groenonderhoud als aanleg. Heb jij ervaring als hovenier en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt Baneninhetgroen.nl je graag aan deze mooie baan!

hovenier onderhoud (Tilburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier onderhoud. Dit bedrijf is werkzaam voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en zwemvijvers. Voor het onderhoudsteam zoeken wij een assistent hovenier die de voorman kan assisteren met het onderhouden van tuinen. Enige ervaring is zeker een plus, maar geen vereiste.

stratenmaker (Tiel)

Loonwerk
VACATURE STRATENMAKER (TIEL) Wij zijn op zoek naar een ervaren zelfstandige stratenmaker. Onze opdrachtgever waar je komt te werken is landelijk actief in particulier- en zakelijk groen alsmede op het gebied van boomverzorging en aanlegprojecten. Zij zijn op zoek naar een vakbekwaam stratenmaker. In de functie geef je leiding aan 1 of 2 collega's en verzorgen jullie nieuw- en renovatiebestratingen. Het is belangrijk voor deze functie dat je ook zelfstandig inzetbaar bent. De projecten zijn divers en afwisselend door hen diverse klanten.

Nieuws

 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”

Pagina's

Google pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert