• Groene vacatures - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Groene vacatures

Groene vacatures - merlevansoncreatie_4

Groene vacatures vind je bij Baneninhetgroen. Wil je werken als hovenier, groenmedewerker, groenvoorziener, maaimachinist of projectleider? Bij Baneninhetgroen kan het! Je vindt bij ons alle vacatures in het groen. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. 

 

Hovenier particuliere tuinen (Zwijndrecht)

Hoveniers
Op zoek naar een baan in de particuliere sector? Het aanleggen en onderhouden van (particuliere) tuinen? Wij hebben een vaste baan bij een hoveniersbedrijf die actief is in de regio Drechtsteden. Dit bedrijf heeft een goed team van vakbekwaam hoveniers, beschikt over goed materieel en gereedschap. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is hoog te noemen. Zij zoeken ter versterking van dit team een vakbekwaam hovenier.

hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Wij hebben een top vacature voor een top hovenier! Onze klant is een hoveniersbedrijf die zich puur richt op de aanleg en het onderhouden van particuliere tuinen. Voornamelijk betreft het hier tuinen in het hogere segment en wordt er gewerkt in de regio Rotterdam/Rijnmond. Je werkt in een team van 2/3 man, waarvan jij één van de aanjagers bent. Je werkt zelfstandig, vanaf tekening en roept materialen en machines af om het werk uit te voeren. Je bewaakt de planning en bent het aanspreekpunt op het werk voor zowel de klant als intern. Zoals gezegd vindt de aanleg vaak in teamverband plaats, het onderhoud wordt in als duo of zelfstandig uitgevoerd. Wij zoeken een hovenier die kwaliteit kan leveren en alle facetten van het vak beheerst.

Leerling hovenier (Rotterdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij per direct opzoek naar een leerling hovenier. Ben jij momenteel bezig of wil je gaan beginnen met een hoveniersopleiding? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken (aankomende) leerlingen die bezig zijn of gaan starten met een MBO 2, 3 of 4 hoveniersopleiding.

Vakbekwaam hovenier (Monster)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is voor verschillende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in de particuliere sector. Onze klant is actief in een ruime regio rondom Monster. Het is een leuk en allround bedrijf met vakbekwaam personeel.

BBL leerling hovenier (Gorinchem)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde BBL leerling hovenier die een MBO groenopleiding volgt of wil gaan volgen. Onze klant is een hoveniersbedrijf in de regio van Gorinchem die werkzaam is in de particuliere sector (bij mensen thuis in de tuin). Jij zal samen met een vakbekwame hovenier werkzaamheden verrichten en zal je verschillende facetten van het vak leren.

Groenmedewerker onderhoud (Meppel)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt voor een opdrachtgever in de omgeving van Meppel naar enthousiaste groenmedewerkers met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Dit landelijk opererend bedrijf verzorgt het groenonderhoud voor zowel gemeenten als instellingen, bedrijven en particulieren.

Vakbekwaam hovenier (Nijmegen)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf die werkzaam is in de regio van Nijmegen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Dit bedrijf is voornamelijk actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Zij richten zich op het ontwerp, onderhoud en de realisatie van diverse tuinen met het oog op kwaliteit en aandacht. Het bedrijf is zeer innoverend en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierdoor realiseren zij veel verschillende projecten en zal je als vakman breed ingezet worden. Hierdoor blijft het werk afwisselend en uitdagend.

Assistent Hovenier Aanleg (Geldermalsen)

Hoveniers
Wij zoeken een enthousiaste assistent hovenier voor diverse aanlegprojecten. Je komt te werken voor een hoveniersbedrijf uit de regio van Geldermalsen. Het kan voorkomen dat je bij andere projecten ingezet gaat worden waar nodig. Je moet hierbij denken aan groenonderhoud en tuinrenovatie. In deze functie is het zeer gewenst dat je al enige werkervaring hebt opgedaan bij een hoveniersbedrijf, stratenmaker of soortgelijke.
Nieuw!

Hovenier aanleg (Den Haag)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een hovenier voor werkzaamheden in zowel de particuliere als zakelijke sector. Dit bedrijf werkt voornamelijk in de regio Zuid-Holland. De werkzaamheden zijn aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen, daarnaast kan het voorkomen dat je incidenteel onderhoudswerkzaamheden zal uitvoeren. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert. Ook werk je soms samen met een leerling hovenier die zich graag wil ontwikkelen tot hovenier.

Hovenier onderhoud vakantieparken (Vlissingen)

Hoveniers
Voor een mooi hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier voor het groenonderhoud bij vakantieparken. Naast vakantieparken werkt het bedrijf ook voor particulieren en bedrijven. Heb jij ervaring met het uitvoeren van groenonderhoud in de breedste zin van het woord dan zijn wij op zoek naar jou!

Nieuws

 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
 • Baneninhetgroen.nl is geen kleine jongen meer - Van idee naar landelijke speler

  HENDRIK-IDO-AMBACHT – Niet zelden krijgen succesverhalen hulp uit onverwachte hoek. De toevallige ontmoeting met een SEO-specialist in een tankstation langs de A15 bracht Hugo Penning ergens in 2012 op het idee om zijn daarvoor gestarte uitzendbureau te vernoemen naar een handig url-adres: Baneninhetgroen.nl. “Ik drink daar ’s ochtends wel eens een kop koffie en op een gegeven moment zie je vaak dezelfde mensen. Je begint een praatje en met sommigen bouw je een vriendschap op. Deze man had veel verstand van Google en zoekmachines, net op het moment dat wij bezig waren om te specialiseren richting de groensector. De website deed het zo goed in de zoekresultaten van Google dat het wat ons betreft de doorbraak betekende van ons bedrijf. We begonnen erin te gelóven.”

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert