• Leerling hovenier vacatures - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Leerling hovenier vacatures

Leerling hovenier vacatures - merlevansoncreatie_46

Bekijk bij Baneninhetgroen een mooi overzicht van vacatures als leerling hovenier. Wij hebben veel leerling hoveniers al aan een mooie baan geholpen in combinatie met school. We helpen jou ook graag. Kom eens langs om samen te kijken wat voor jou de fijnste optie is. Wij houden namelijk van persoonlijk contact, zodat we echte het beste voor je regelen.

Graag tot ziens op een van onze vestigingen.

Hovenier/Boomverzorger (Boxtel)

Groenmedewerker
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Allround hovenier (Capelle aan den IJssel)

Hoveniers
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als hovenier aanleg- en onderhoud? Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een hovenier voor aanleg- en onderhoudswerkzaamheden. In deze functie heb je een uitgebreid takenpakket in zowel de aanleg als het onderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen. Je komt bij een groeiend bedrijf te werken met vakbekwame medewerkers.

hovenier (Beneden-Leeuwen)

Hoveniers
Wij zoeken op dit moment een vakbekwaam hovenier en een leerling hovenier uit de regio Beneden-Leeuwen. Dit is voor een hoveniersbedrijf uit de regio die per direct gedreven en enthousiast groenpersoneel kunnen gebruiken.

Medewerker hovenier (Boskop)

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf in de regio van Boskoop zijn wij op zoek naar een medewerker hovenier voor werkzaamheden in zowel de particuliere als zakelijke sector. Dit bedrijf werkt voornamelijk in de regio Zuid-Holland. De werkzaamheden zijn aanleg en onderhoud van particuliere- en bedrijfstuinen.

Leerling hovenier (Barendrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Baneninhetgroen is op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier in de regio Barendrecht. Heb jij enige ervaring in het groen en wil jij hier verder in opgeleid worden? Of ben je al bezig met een BBL-hoveniersopleiding (niveau 2 /3) en ben jij nog op zoek naar een mooie leerwerkplek binnen een klein bedrijf? Je zult samen met een vakbekwame hovenier diverse onderhoud- en aanlegprojecten uitvoeren. Ook zal je goed worden begeleid, zodat je met veel plezier je opleiding kunt gaan volgen!

Vakbekwaam hovenier (Amsterdam)

Hoveniers
Voor een relatie in Amsterdam is Baneninhetgroen.nl op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Onze klant is actief in de hele regio Amsterdam in zowel aanleg- als onderhoudswerkzaamheden voor de particuliere en zakelijke sector. Ze zijn op zoek naar enthousiaste, betrouwbare medewerkers.

aankomend hovenier (Alblasserdam)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een assistent hovenier onderhoud in de regio Alblasserdam. Je verricht het onderhoud in particuliere tuinen en gemeentelijk groen. Je zal gaan werken in een klein, maar gezellig team van vakbekwame mensen. Het gaat om een afwisselende functie, dit kan betekenen dat je de ene dag bezig bent met het snoeien van heggen in een particuliere tuin en de andere dag bezig bent met onkruidbestrijding met heet water in een stadscentrum. De kans is groot bij goed presteren dat je in vaste dienst wordt genomen. Je naaste collega (een vakbekwaam hovenier) zal je alles leren, zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot een zelfstandig hovenier. Je kunt per direct starten!

Tuinman / Hovenier siertuin & landgoed (Dordrecht)

Hoveniers
Wij zoeken een representatieve en vakbekwame tuinman/hovenier die een passie heeft voor het onderhouden van tuinen, maar ook het grovere werk niet schuwt. Onze klant is een stichting die een hotel/restaurant met aangrenzende uitgebreide siertuin beheert en een fors landgoed bezit in de regio Drechtsteden. Beide locaties worden onderhouden door een vakbekwaam team van hoveniers. Binnen dit team is plaats voor een representatieve vakbekwaam hovenier/tuinman.

Hovenier onderhoud (Rotterdam)

Hoveniers
Voor een groot groenbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren onderhoud hoveniers voor het groot groen. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het onderhouden van plantsoenen, parken en overig openbaar groen. De werkzaamheden zal je voornamelijk in groepsverband uitvoeren, daarom zoeken wij hoveniers die goed kunnen werken in teamverband. De collega’s waarmee jij gaat werken hebben veel ervaring in de groensector en zijn professioneel in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

assistent Hovenier (Maarssen)

Hoveniers
Baneninhetgroen is voor een landelijk opererend Groenvoorzieningsbedrijf op zoek naar een enthousiaste Assistent Hovenier.

Nieuws

 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.

Pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert