• Maaimachinist vacature - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Maaimachinist vacature

Maaimachinist vacature - merlevansoncreatie_5

Op zoek naar een leuke baan als maaimachinist? Baneninhetgroen heeft de vacature voor jou! Als maaimachinist werk je bijvoorbeeld met een Toro, Reform H8, SIemo obstakelmaaier. Neem contact met ons op om de maaimachinist vacature en mogelijkheden door te spreken. 

maaimachinist (Rotterdam)

Groenmedewerker
Wil jij de beste plek voor 2019? Voor het aankomend maaiseizoen zijn wij al op zoek naar een Maaimachinist voor op een zero turn maaimachine. Starten medio maart 2019! Voor een groenbedrijf gevestigd in de regio van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste maaimachinist. Het bedrijf verricht veel verschillende groenwerkzaamheden, zo hebben ze bijvoorbeeld een onderdeel binnen het bedrijf wat gespecialiseerd is in boomverzorging. Andere werkzaamheden zijn; onderhoud van grootschalig groen, het aanleggen van speelgelegenheden, het onderhouden/aanleggen van particuliere tuinen en het onderhouden van sportvelden.

Maaimachinist (Gouda )

Groenmedewerker
Lijkt jou het leuk om zelfstandig aan het werk te gaan als maaimachinist? Dan past deze vacature bij jou! Voor een bedrijf gespecialiseerd in het middelgroot groen in de regio Gouda zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven, instellingen en VVE's. Uiteraard vinden de maaiwerkzaamheden voornamelijk plaats in het groenseizoen tussen maart en oktober. Buiten deze periode zul je bezig zijn met onderhoudswerkzaamheden en het bestrijden van gladheid. In overleg en afhankelijk van jouw situatie ga je rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever of werk je eerst een periode in een vast dienstverband bij Baneninhetgroen.
Nieuw!

Maaimachinist (Rhenen)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen is op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste maaimachinist die ervaring heeft met het maaiwerkzaamheden op o.a. een Toro 3.000 en 4.000. De werkzaamheden zullen voornamelijk verricht worden in de Betuwe, maar ook in andere delen van Nederland. Samen met collega’s onderhoud je het groen voor gemeentes, sportverenigingen en bedrijven. Ook zal je enig onderhoud moeten verrichten aan de maaimachine.

Maaimachinist (Leiden)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een zelfstandig machinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven instellingen en in mindere mate bij gemeenten. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Midden-Nederland en in het groenseizoen tussen maart en oktober. In de winterperiode zal je samen met collega's bezig zijn met onderhoudswerkzaamheden en/of het bestrijden van gladheid.
Nieuw!

Maaimachinist (Culemborg)

Groenmedewerker
Wij zoeken een maaimachinist die zelfstandig te werk kan gaan uit de regio Culemborg. Dit bedrijf heeft veel machinewerkzaamheden waardoor de juiste werkervaring en zelfstandigheid belangrijk is. Dit groenonderhoud voer je voornamelijk zelfstandig uit voor gemeentes, bedrijven en andere opdrachtgevers.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert