• Maaimachinist vacature - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Maaimachinist vacature

Maaimachinist vacature - merlevansoncreatie_5

Op zoek naar een leuke baan als maaimachinist? Baneninhetgroen heeft de vacature voor jou! Als maaimachinist werk je bijvoorbeeld met een Toro, Reform H8, SIemo obstakelmaaier. Neem contact met ons op om de maaimachinist vacature en mogelijkheden door te spreken. 

Maainachinist cirkelmaaier (Oosterhout)

Loonwerk
Voor een opdrachtgever uit de buurt van Oosterhout (Brabant) zijn wij op zoek naar een vakbekwame maaimachinist die ervaring heeft met cirkelmaaiers.

Maaimachinist (Rhenen)

Loonwerk
Baneninhetgroen is op zoek naar een vakbekwame en enthousiaste maaimachinist die ervaring heeft met het maaiwerkzaamheden op o.a. een Torro 3000 en 4000. De werkzaamheden zullen voornamelijk verricht worden in de betuwe, maar ook in andere delen van Nederland. Samen met collega’s onderhoud je het groen voor gemeentes, sportverenigingen en bedrijven. Ook zal je enig onderhoud moeten verrichten aan de maaimachine.

maaimachinist (Waddinxveen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
VACATURE MAAIMACHINIST (WADDINXVEEN) Voor een middelgroot hoveniersbedrijfbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven en instellingen. Het werk wordt voornamelijk zelfstandig uitgevoerd met een cirkelmaaier in de regio Midden - Nederland. Als maaimachinist bij dit hoveniersbedrijf kun je het gehele jaar aan het werk blijven. Zo zul je in de winterperiode voornamelijk bezig zijn met groenonderhoudswerkzaamheden. Het hoveniersbedrijf wil voornamelijk een vast kern medewerker, een vaste overeenkomst is daarom de intentie!

Maaimachinist (Eindhoven)

Groenmedewerker
VACATURE MAAIMACHINIST (EINDHOVEN) Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het maaiwerk op een vaste locatie in Eindhoven. Het bedrijf is actief in oost- en west Nederland en heeft diverse steunpunten. Het werk wordt met diverse maaimachines uitgevoerd, het is daarom van belang dat je zowel ervaring hebt op een kooimaaier als circelmaaier.

maaimachinist (Rotterdam)

Groenmedewerker
Heb jij ervaring met tuin- en park machines? Heb jij een flexibele werkhouding? En bovenal, heb jij affiniteit met het groen? dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een groenbedrijf gevestigd in de regio van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste maaimachinist. Het bedrijf verricht veel verschillende groenwerkzaamheden, zo hebben ze bijvoorbeeld een onderdeel binnen het bedrijf wat gespecialiseerd is in boomverzorging. Andere werkzaamheden zijn; onderhoud van grootschalig groen, het aanleggen van speelgelegenheden, het onderhouden/aanleggen van particuliere tuinen en het onderhouden van sportvelden.

maaimachinist (Culemborg)

Loonwerk
Wij zoeken een maaimachinist die zelfstandig te werk kan gaan uit de regio Culemborg. Dit bedrijf heeft veel machinewerkzaamheden waardoor de juiste werkervaring en zelfstandigheid belangrijk is. Dit groenonderhoud voer je voornamelijk zelfstandig uit voor gemeentes, bedrijven en andere opdrachtgevers.

Maaimachinist (Leiden)

Loonwerk
Wij zijn voor onze klant op zoek naar ervaren maaimachinisten voor het uitvoeren van maaiwerkzaamheden op gemeentelijke gazons. Het werk wordt met diverse maaimachines uitgevoerd, het is daarom van belang dat je zowel ervaring hebt op een kooimaaier als cirkelmaaier.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert