• Trekkerchauffeur vacatures - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Trekkerchauffeur vacatures

Trekkerchauffeur vacatures - merlevansoncreatie_5

Baneninhetgroen heeft meerdere vacatures beschikbaar voor een trekkerchauffeur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ga aan de slag als trekkerchauffeur.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot groenbedrijf in de regio van Dordrecht zijn wij opzoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Het bedrijf is vooral werkzaam in Zuid-Holland en Utrecht. Jij zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het transporteren van materieel en het afvoeren van grond en groen afval. Naast het transporteren zal je ook maai werkzaamheden d.m.v. een maai arm uitvoeren. Als het rustiger is met het trekker werk zal je ook ingezet worden in het groenonderhoud.
Nieuw!

Trekkerchauffeur (Woerden)

Loonwerk
Voor één van onze klanten in de omgeving van Woerden, zijn wij op zoek naar een ervaren trekker chauffeur. Je werkt dagelijks op projecten in deze omgeving en zorgt ervoor dat de projecten tot in de puntjes zijn verzorgd. Heb jij ervaring met het rijden op een tractor en ben je op zoek naar werk voor een langere tijd met kans op vast werk? Lees dan snel verder!

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Loonwerk
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur. Dit loonbedrijf is vooral werkzaam in de Alblasserwaard en de omgeving van Rotterdam. Naast het loonwerk zul je ook diverse groenwerkzaamheden verrichten, wat de functie ook afwisselend maakt.

Trekkerchauffeur (Schiphol)

Loonwerk
Voor een snel groeiende relatie in Hoofddorp zoeken wij een trekkerchauffeur. Het loonbedrijf verricht met 30 medewerkers werkzaamheden in de agrarische sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Trekkerchauffeur (Zoetermeer)

Groenmedewerker
Voor een grootgroenbedrijf in de regio Zoetermeer zijn wij opzoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Het bedrijf staat goed bekend op de markt en is werkzaam in west-, noord- en midden Nederland. Het bedrijf is dienstbaar in groenprojecten in de breedste zin van het woord. Hun klanten bestaan uit gemeentes, provincies, bedrijven en particulieren. Jij zal momenteel voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het transporteren van materieel en grond- en groenafval. Daarnaast zal jou takenpakket in het hoogseizoen breder zijn. Onze klant is door de jaren enorm gegroeid en zoekt stabiel en vast personeel!
Nieuw!

Trekkerchauffeur groenvoorziening (Tiel)

Loonwerk
Voor een mooi bedrijf in de Betuwe zoeken wij een trekkerchauffeur voor cultuurtechnische projecten. Het bedrijft werkt landelijk en houdt zich vooral bezig met het onderhoud van openbaar groen voor gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het maaien van bermen, taluds en sportvelden. Naast het trekkerwerk zul je ook worden ingezet op kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf zijn er ruime mogelijkheden om jezelf ver te ontwikkelen. Bij goed functioneren is een vast dienstverband bespreekbaar.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert