• Trekkerchauffeur vacatures - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Trekkerchauffeur vacatures

Trekkerchauffeur vacatures - merlevansoncreatie_5

Baneninhetgroen heeft meerdere vacatures beschikbaar voor een trekkerchauffeur. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ga aan de slag als trekkerchauffeur.

Trekkerchauffeur groenvoorziening (Tiel)

Loonwerk
Voor een mooi bedrijf in de Betuwe zoeken wij een trekkerchauffeur voor cultuurtechnische projecten. Het bedrijft werkt landelijk en houdt zich vooral bezig met het onderhoud van openbaar groen voor gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het maaien van bermen, taluds en sportvelden. Naast het trekkerwerk zul je ook worden ingezet op kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf zijn er ruime mogelijkheden om jezelf ver te ontwikkelen. Bij goed functioneren is een vast dienstverband bespreekbaar.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht, dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur.

Trekkerchauffeur (Woerden)

Loonwerk
Voor één van onze klanten in de omgeving van Woerden, zijn wij op zoek naar een ervaren trekker chauffeur. Je werkt dagelijks op projecten in deze omgeving en zorgt ervoor dat de projecten tot in de puntjes zijn verzorgd. Heb jij ervaring met het rijden op een tractor en ben je op zoek naar werk voor een langere tijd met kans op vast werk? Lees dan snel verder!

Trekkerchauffeur (Schiphol)

Loonwerk
Voor een snel groeiende relatie in Hoofddorp zoeken wij een trekkerchauffeur. Het loonbedrijf verricht met 30 medewerkers werkzaamheden in de agrarische sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Loonwerk
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur. Dit loonbedrijf is vooral werkzaam in de Alblasserwaard en de omgeving van Rotterdam. Naast het loonwerk zul je ook diverse groenwerkzaamheden verrichten, wat de functie ook afwisselend maakt.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert