• Tuinman vacature - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Tuinman vacature

Tuinman vacature - merlevansoncreatie_4

Ben je een vakbekwame en gepassioneerde tuinman / hovenier en ben je op zoek naar een leuke baan? Baneninhetgroen helpt je aan een een leuke tuinman / hovenier vacature. Baneninhetgroen behoort tot een van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers. Zo hebben wij meerdere tuinman vacatures. 

Hovenier particuliere tuinen (Zwijndrecht)

Hoveniers
Op zoek naar een baan in de particuliere sector? Het aanleggen en onderhouden van (particuliere) tuinen? Wij hebben een vaste baan bij een hoveniersbedrijf die actief is in de regio Drechtsteden. Dit bedrijf heeft een goed team van vakbekwaam hoveniers, beschikt over goed materieel en gereedschap. De kwaliteit van het uitgevoerde werk is hoog te noemen. Zij zoeken ter versterking van dit team een vakbekwaam hovenier.

hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Wij hebben een top vacature voor een top hovenier! Onze klant is een hoveniersbedrijf die zich puur richt op de aanleg en het onderhouden van particuliere tuinen. Voornamelijk betreft het hier tuinen in het hogere segment en wordt er gewerkt in de regio Rotterdam/Rijnmond. Je werkt in een team van 2/3 man, waarvan jij één van de aanjagers bent. Je werkt zelfstandig, vanaf tekening en roept materialen en machines af om het werk uit te voeren. Je bewaakt de planning en bent het aanspreekpunt op het werk voor zowel de klant als intern. Zoals gezegd vindt de aanleg vaak in teamverband plaats, het onderhoud wordt in als duo of zelfstandig uitgevoerd. Wij zoeken een hovenier die kwaliteit kan leveren en alle facetten van het vak beheerst.

Leerling hovenier (Rotterdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij per direct opzoek naar een leerling hovenier. Ben jij momenteel bezig of wil je gaan beginnen met een hoveniersopleiding? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken (aankomende) leerlingen die bezig zijn of gaan starten met een MBO 2, 3 of 4 hoveniersopleiding.

Vakbekwaam hovenier (Monster)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is voor verschillende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in de particuliere sector. Onze klant is actief in een ruime regio rondom Monster. Het is een leuk en allround bedrijf met vakbekwaam personeel.

BBL leerling hovenier (Gorinchem)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde BBL leerling hovenier die een MBO groenopleiding volgt of wil gaan volgen. Onze klant is een hoveniersbedrijf in de regio van Gorinchem die werkzaam is in de particuliere sector (bij mensen thuis in de tuin). Jij zal samen met een vakbekwame hovenier werkzaamheden verrichten en zal je verschillende facetten van het vak leren.

Vakbekwaam hovenier (Nijmegen)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf die werkzaam is in de regio van Nijmegen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Dit bedrijf is voornamelijk actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Zij richten zich op het ontwerp, onderhoud en de realisatie van diverse tuinen met het oog op kwaliteit en aandacht. Het bedrijf is zeer innoverend en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierdoor realiseren zij veel verschillende projecten en zal je als vakman breed ingezet worden. Hierdoor blijft het werk afwisselend en uitdagend.

Assistent Hovenier Aanleg (Geldermalsen)

Hoveniers
Wij zoeken een enthousiaste assistent hovenier voor diverse aanlegprojecten. Je komt te werken voor een hoveniersbedrijf uit de regio van Geldermalsen. Het kan voorkomen dat je bij andere projecten ingezet gaat worden waar nodig. Je moet hierbij denken aan groenonderhoud en tuinrenovatie. In deze functie is het zeer gewenst dat je al enige werkervaring hebt opgedaan bij een hoveniersbedrijf, stratenmaker of soortgelijke.
Nieuw!

Hovenier aanleg (Den Haag)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een hovenier voor werkzaamheden in zowel de particuliere als zakelijke sector. Dit bedrijf werkt voornamelijk in de regio Zuid-Holland. De werkzaamheden zijn aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen, daarnaast kan het voorkomen dat je incidenteel onderhoudswerkzaamheden zal uitvoeren. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert. Ook werk je soms samen met een leerling hovenier die zich graag wil ontwikkelen tot hovenier.

Hovenier onderhoud vakantieparken (Vlissingen)

Hoveniers
Voor een mooi hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier voor het groenonderhoud bij vakantieparken. Naast vakantieparken werkt het bedrijf ook voor particulieren en bedrijven. Heb jij ervaring met het uitvoeren van groenonderhoud in de breedste zin van het woord dan zijn wij op zoek naar jou!

Hovenier/Boomverzorger (Boxtel)

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert