• Uitzendbureau Baarn - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Uitzendbureau Baarn

Uitzendbureau Baarn - merlevansoncreatie_5

Baneninhetgroen is het uitzendbureau in Baarn. Wij hebben veel mooie vacatures in het groen en zijn een echte specialist te noemen. Neem eens contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen! De koffie staat klaar!

We zien je graag bij ons uitzendbureau in Baarn!

Voorman groenvoorziening (Bodegraven)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een voorman groenvoorziening uit de regio Bodegraven voor het aansturen van een onderhoudsploeg. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en is gevestigd op verschillende plekken in Nederland. Zie je het zitten om samen met enkele collega's diverse mooie groenprojecten in het Groene Hart te onderhouden? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!

Medewerker Groenvoorziening (Utrecht)

Groenmedewerker
Voor het aankomende groenseizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste groenvoorziener uit de regio van Utrecht. Je komt te werken voor een groot groenvoorzieningsbedrijf waarbij je veel ingezet gaat worden in Utrecht en omstreken. Samen met jouw ploeg ga je voornamelijk onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Hovenier Aanleg (Baarn)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een ervaren hovenier aanleg met passie voor het aanleggen van tuinen voor een klein, gezellig hoveniersbedrijf. Dit bedrijf is actief in de regio Baarn en en wijde omgeving. Voor permanente uitbreiding wordt er gezocht naar een zelfstandige hovenier met passie voor aanleg en houtwerk!

Hovenier Onderhoud (Baarn)

Hoveniers
Ben jij de vakbekwaam hovenier die wij zoeken en heb je passie voor het onderhoud? Wij hebben per direct ruimte voor een hovenier onderhoud uit Baarn of omstreken. Je komt samen met andere collega's te werken in een onderhoudsploeg voor een middelgroot hoveniersbedrijf. De functie is voor langere tijd en je kunt in deze functie doorgroeien naar meewerkend voorman binnen het groenonderhoud!

Vakbekwaam Hovenier Aanleg (Utrecht)

Hoveniers
Ben jij bekend met alle werkzaamheden in de tuinaanleg en haal jij je plezier uit een mooi resultaat? Dan is dit de vacature voor jou! Je komt te werken voor een landelijk opererend bedrijf met expertises in uitdagende takken zoals speelterreinen, daktuinen, en bedrijfstuinen. Samen met een aanlegploeg ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van verschillende aanlegprojecten.

BBL leerling hovenier (Utrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een hoveniersbedrijf gevestigd in de regio van Utrecht zijn wij op zoek naar een leerling hovenier. Wil jij via ons je MBO opleiding tot Hovenier volgen? Tijdens onze opleiding werk je 5 dagen bij het leerbedrijf. De studie volg je digitaal, in je eigen tijd, waar en wanneer het jouw uitkomt. Ook zal je veel studieuren kunnen inplannen tijdens de rustige winterperiode. Binnen 2 jaar heb je dan het officiële diploma MBO niveau 2 Medewerker Buitenruimte. Daarna is er de mogelijkheid om ook een diploma Vakbekwaam Hovenier niveau 3 te behalen.

Machinist kooimaaier (Utrecht)

Loonwerk
Voor een relatie in de omgeving van Utrecht zoeken wij een machinist voor de kooimaaier. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de GWW sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende hoveniersbedrijven cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Vrachtwagenchauffeur (Utrecht)

Loonwerk
Voor een relatie in de omgeving van Utrecht zoeken wij een vrachtwagenchauffeur. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de GWW sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende hoveniers cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Tractorchauffeur (Utrecht)

Loonwerk
Baneninhetgroen is voor een mooi aannemingsbedrijf in de groenvoorziening op zoek naar vakbekwame en enthousiaste tractorchauffeur met ervaring in cultuurtechniek.

Nieuws

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert