• Vacature hovenier Rijnsburg - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacature hovenier Rijnsburg

Vacature hovenier Rijnsburg - merlevansoncreatie_5

Banen in het groen heeft een mooie vacature voor een hovenier in Rijnsburg. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in groene vacatures, onder andere in de Bollenstreek. Bekijk onze website wat verder of neem contact op om de mogelijkheden voor jou te bekijken, want we hebben meer soortgelijke vacatures zoals de vacature hovenier in Rijsburg.

Graag tot snel!

Bekijk hier alle vacatures

Leerling hovenier (Den Haag)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier die graag wil worden opgeleid tot vakbekwaam hovenier! Dan hebben wij voor jou een leuke leerwerkplek bij een mooi hoveniersbedrijf!
Nieuw!

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht, dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur.

Hovenier onderhoud (Rotterdam)

Hoveniers
Voor een groot groenbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren onderhoud hoveniers voor het groot groen. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het onderhouden van plantsoenen, parken en overig openbaar groen. De werkzaamheden zal je voornamelijk in groepsverband uitvoeren, daarom zoeken wij hoveniers die goed kunnen werken in teamverband. De collega’s waarmee jij gaat werken hebben veel ervaring in de groensector en zijn professioneel in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

groenmedewerker (Den Haag)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot bedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een groenmedewerker met ervaring in het onderhoud van middel- en groot groenonderhoud. De werkzaamheden zijn vooral in de regio van Den Haag en vinden plaatst bij VVE's, bedrijven en instellingen. Daarnaast is het ook mogelijk dat je wordt ingezet bij de boomverzorging of bij regulier wijkonderhoud. Ben jij enthousiast voor het groen en op zoek naar een leuke uitdaging bij een mooi bedrijf in de regio van Den Haag? Dan past deze vacature van groenmedewerker goed bij jou!

Leerling boomverzorger (Rotterdam )

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Heb jij een passie voor bomen? En ben je op zoek naar een leuke uitdaging bij een boomverzorgingsbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een boomverzorgingsbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling boomverzorger die zichzelf graag wil ontwikkelen tot boomverzorger!
Nieuw!

Werkvoorbereider civieltechnische projecten (Alphen aan den Rijn)

Kaderfuncties
Topbaan! Namens onze klant; een veelzijdige werkmaatschappij voor grond-, weg-, en waterbouw, zoeken wij een calculator / werkvoorbereider civieltechnische projecten. Onze klant is een moderne onderneming die zich specialiseert in de realisatie van grond-, weg-, en waterbouwprojecten. Als calculator / werkvoorbereider kom je te werken in een hecht team, waarin je verantwoordelijk bent voor het opstellen van onderbouwde calculaties en de voorbereiding/begeleiding van diverse aangenomen en lopende projecten. Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid dus!

Projectleider groen (Den Haag)

Kaderfuncties
Wij zijn voor een grote klant van ons op zoek naar een projectleider groen. Onze opdrachtgever is voornamelijk werkzaam in de regio Den Haag en het Westland. Zij verzorgen met de groen en GWW afdeling de aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen in de breedste zin. Het bedrijf heeft veel verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers zoals Staatsbosbeheer, particulieren, provincie Zuid-Holland, waterschappen en vastgoedbeheerders. Daarnaast is er nog een aparte afdeling die zich volledig richt op de aanleg en onderhoud van particuliere tuinen. Wegens groei zoeken zij een Projectleider met ervaring in de groensector, die van aanpakken weet en de drive heeft om op termijn door te groeien naar een functie als bedrijfsleider.

Uitvoerder / Projectleider boomverzorging (Den Haag)

Kaderfuncties
Voor een boomverzorgingsbedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een uitvoerder / projectleider voor een structurele vergroting van het bedrijf. Bij onze klant zijn de uitvoerders en projectleiders niet alleen de mensen die de werken begeleiden, maar ook de kartrekkers die het bedrijf vertegenwoordigen in de regio. Onze klant is een hoogwaardig bedrijf dat aangesloten is bij de VHG en VCA**, ISO 9001 en Groenkeur gecertificeerd is.

Groenmedewerker golfbanen (Rotterdam)

Groenmedewerker
Wij zoeken per direct een groenmedewerker voor het onderhouden van golfbanen in de regio van Rotterdam. Je komt te werken in een klein team die zich breed bezighoudt met alle groenvoorzieningswerkzaamheden op de golfbaan. in deze functie is het belangrijk dat je representatief bent en ervaring hebt met groenonderhoudswerkzaamheden. De opdrachtgever is een middelgroen bedrijf dat op diverse plekken in Nederland, België en Duitsland golfbanen renoveert, aanleg en onderhoud. Mocht je binnen het team passen en ben jij enthousiast over het werk op de golfbaan dan wil het bedrijf met je in gesprek voor het volgen van de greenkeepersopleiding.

maaimachinist (Rotterdam)

Groenmedewerker
Wil jij de beste plek voor 2019? Voor het aankomend maaiseizoen zijn wij al op zoek naar een Maaimachinist voor op een zero turn maaimachine. Starten medio maart 2019! Voor een groenbedrijf gevestigd in de regio van Rotterdam, zijn wij op zoek naar een enthousiaste maaimachinist. Het bedrijf verricht veel verschillende groenwerkzaamheden, zo hebben ze bijvoorbeeld een onderdeel binnen het bedrijf wat gespecialiseerd is in boomverzorging. Andere werkzaamheden zijn; onderhoud van grootschalig groen, het aanleggen van speelgelegenheden, het onderhouden/aanleggen van particuliere tuinen en het onderhouden van sportvelden.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert