• Vacature hovenier Rijnsburg - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacature hovenier Rijnsburg

Vacature hovenier Rijnsburg - merlevansoncreatie_5

Banen in het groen heeft een mooie vacature voor een hovenier in Rijnsburg. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in groene vacatures, onder andere in de Bollenstreek. Bekijk onze website wat verder of neem contact op om de mogelijkheden voor jou te bekijken, want we hebben meer soortgelijke vacatures zoals de vacature hovenier in Rijsburg.

Graag tot snel!

Bekijk hier alle vacatures

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot groenbedrijf in de regio van Dordrecht zijn wij opzoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Het bedrijf is vooral werkzaam in Zuid-Holland en Utrecht. Jij zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het transporteren van materieel en het afvoeren van grond en groen afval. Naast het transporteren zal je ook maai werkzaamheden d.m.v. een maai arm uitvoeren. Als het rustiger is met het trekker werk zal je ook ingezet worden in het groenonderhoud.

Intercedent (Rotterdam / Gouda)

Kaderfuncties
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste intercedent. Als intercedent binnen Baneninhetgroen zorg je dat je kandidaten werft voor diverse functies binnen de groensector. Door nauwe samenwerking met je collega's realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de hoveniersector. Je verricht via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Je bent zelfstandig, je kan plannen opstellen, organiseren en uitvoeren en hebt een commerciële drive met een hoge gunfactor. Daarnaast ben je mensgericht; je weet door jouw mensenkennis vraag en aanbod met succes te matchen.

Werkvoorbereider civieltechnische projecten (Alphen aan den Rijn)

Kaderfuncties
Topbaan! Namens onze klant; een veelzijdige werkmaatschappij voor grond-, weg-, en waterbouw, zoeken wij een calculator / werkvoorbereider civieltechnische projecten. Onze klant is een moderne onderneming die zich specialiseert in de realisatie van grond-, weg-, en waterbouwprojecten. Als calculator / werkvoorbereider kom je te werken in een hecht team, waarin je verantwoordelijk bent voor het opstellen van onderbouwde calculaties en de voorbereiding/begeleiding van diverse aangenomen en lopende projecten. Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid dus!

Hovenier aanleg (Den Haag)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een hovenier voor werkzaamheden in zowel de particuliere als zakelijke sector. Dit bedrijf werkt voornamelijk in de regio Zuid-Holland. De werkzaamheden zijn aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen, daarnaast kan het voorkomen dat je incidenteel onderhoudswerkzaamheden zal uitvoeren. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert. Ook werk je soms samen met een leerling hovenier die zich graag wil ontwikkelen tot hovenier.

Uitvoerder / Projectleider boomverzorging (Den Haag)

Kaderfuncties
Voor een boomverzorgingsbedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een uitvoerder / projectleider voor een structurele vergroting van het bedrijf. Bij onze klant zijn de uitvoerders en projectleiders niet alleen de mensen die de werken begeleiden, maar ook de kartrekkers die het bedrijf vertegenwoordigen in de regio. Onze klant is een hoogwaardig bedrijf dat aangesloten is bij de VHG en VCA**, ISO 9001 en Groenkeur gecertificeerd is.

Leerling hovenier (Rotterdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij per direct opzoek naar een leerling hovenier. Ben jij momenteel bezig of wil je gaan beginnen met een hoveniersopleiding? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken (aankomende) leerlingen die bezig zijn of gaan starten met een MBO 2, 3 of 4 hoveniersopleiding.

groenmedewerker (Den Haag)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot bedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een groenmedewerker met ervaring in het onderhoud van middel- en groot groenonderhoud. De werkzaamheden zijn vooral in de regio van Den Haag en vinden plaatst bij VVE's, bedrijven en instellingen. Daarnaast is het ook mogelijk dat je wordt ingezet bij de boomverzorging of bij regulier wijkonderhoud. Ben jij enthousiast voor het groen en op zoek naar een leuke uitdaging bij een mooi bedrijf in de regio van Den Haag? Dan past deze vacature van groenmedewerker goed bij jou!

Leerling hovenier (Den Haag)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier die graag wil worden opgeleid tot vakbekwaam hovenier! Dan hebben wij voor jou een leuke leerwerkplek bij een mooi hoveniersbedrijf!

Projectleider Groen (Rotterdam)

Kaderfuncties
Voor onze klant; een groenbedrijf met de focus op aanlegprojecten en onderhoud voor gemeenten, overheid en bedrijven, zijn wij op zoek naar een projectleider met ervaring in de groen / grijze sector. Als projectleider bij dit mooie hoveniersbedrijf ben je gegarandeerd van uitdagende en mooie projecten.  Binnen deze spilfunctie ben je verantwoordelijk voor grotere aanleg- of onderhoudsprojecten. Hierbij kan je denken aan beplantingsklussen, aanleg van bedrijfstuinen en schoolpleinen, renovatie van groen in woonwijken, groot- en fijn groenonderhoud voor gemeenten, bedrijven, hotels, zorginstellingen en Rijkswaterstaat.

Groenmedewerker golfbanen (Rotterdam)

Groenmedewerker
Wij zoeken per direct een groenmedewerker voor het onderhouden van golfbanen in de regio van Rotterdam. Je komt te werken in een klein team die zich breed bezighoudt met alle groenvoorzieningswerkzaamheden op de golfbaan. in deze functie is het belangrijk dat je representatief bent en ervaring hebt met groenonderhoudswerkzaamheden. De opdrachtgever is een middelgroen bedrijf dat op diverse plekken in Nederland, België en Duitsland golfbanen renoveert, aanleg en onderhoud. Mocht je binnen het team passen en ben jij enthousiast over het werk op de golfbaan dan wil het bedrijf met je in gesprek voor het volgen van de greenkeepersopleiding.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert