• Vacature hovenier Rijnsburg - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacature hovenier Rijnsburg

Vacature hovenier Rijnsburg - merlevansoncreatie_5

Banen in het groen heeft een mooie vacature voor een hovenier in Rijnsburg. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in groene vacatures, onder andere in de Bollenstreek. Bekijk onze website wat verder of neem contact op om de mogelijkheden voor jou te bekijken, want we hebben meer soortgelijke vacatures zoals de vacature hovenier in Rijsburg.

Graag tot snel!

Bekijk hier alle vacatures

Groenmedewerker (Rotterdam)

Groenmedewerker
Een van onze opdrachtgevers, een groot groen-wegenbouwbedrijf in Rotterdam, is op zoek naar een groenmedewerker. In deze functie zal je vooral te maken krijgen met werkzaamheden zoals bosmaaien (langs snelwegen), snoeien en scheren van hagen etc.

Hovenier onderhoud (Rotterdam)

Hoveniers
Voor een groot groenbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren onderhoud hoveniers voor het groot groen. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het onderhouden van plantsoenen, parken en overig openbaar groen. De werkzaamheden zal je voornamelijk in groepsverband uitvoeren, daarom zoeken wij hoveniers die goed kunnen werken in teamverband. De collega’s waarmee jij gaat werken hebben veel ervaring in de groensector en zijn professioneel in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

maaimachinist (Waddinxveen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven en instellingen. Het werk wordt voornamelijk zelfstandig uitgevoerd met een cirkelmaaier in de regio Midden - Nederland. Als maaimachinist bij dit hoveniersbedrijf kun je het gehele jaar aan het werk blijven. Zo zul je in de winterperiode voornamelijk bezig zijn met groenonderhoudswerkzaamheden. Het hoveniersbedrijf wil voornamelijk een vaste kern medewerker, een vaste overeenkomst is daarom de intentie!

voorman hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zoeken wij een voorman hovenier voor het uitvoeren van aanleggen van speelvoorzieningen, plantsoenen en parken, waterpartijen en particuliere- en bedrijfstuinen.

Meewerkend voorman (Rotterdam)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen zoekt voor één van haar klanten een meewerkend voorman groen (grootschalig groen). Deze provinciaal opererende dienstverlener voor aanleg en onderhoud van buitenruimten houdt zich voornamelijk bezig met het openbaar groen van gemeenten en bos- en natuurbeheer. Gezien de vele projecten bij deze onderneming, is Baneninhetgroen op zoek naar ervaren kandidaten om op korte termijn deze vacature in te vullen.

Groenvoorziener (Zoetermeer)

Groenmedewerker
Voor een aantal van onze klanten in de regio van Zoetermeer zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden vinden plaatsen in diverse plaatsen binnen de provincie Zuid-Holland. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert binnen een klein team van groenvoorzieners. Naast onderhoudswerkzaamheden kan het ook voorkomen dat je aanleg werk verricht.

Planner/werkvoorberreider (Den Haag)

Kaderfuncties
Voor één van onze klanten, een middelgroot bedrijf, zoeken wij een planner / werkvoorbereider. Het bedrijf waar je komt te werken is werkzaam in de GWW, bodemsanering, sloopwerken, groenvoorziening, hovenierswerkzaamheden en cultuurtechniek. Ze werken voor diverse opdrachtgevers waaronder diverse gemeenten, Staatsbosbeheer, (zorg)instellingen, particulieren, vastgoedbeheerders en bouw- en infra aannemers.

Groenmedewerker golfbanen (Den Haag)

Groenmedewerker
Wij zoeken per direct een groenmedewerker voor het onderhouden van golfbanen in de regio van Den Haag. Je komt te werken in een klein team die zich breed bezighoudt met alle groenvoorzieningswerkzaamheden op de golfbaan. In deze functie is het belangrijk dat je representatief bent en ervaring hebt met groenonderhoudswerkzaamheden. De opdrachtgever is een middelgroen bedrijf dat op diverse plekken in Nederland, België en Duitsland golfbanen renoveert, aanlegt en onderhoud. Mocht je binnen het team passen en ben jij enthousiast over het werk op de golfbaan dan wil het bedrijf met je in gesprek voor het volgen van de greenkeepersopleiding.

hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Wij hebben een top vacature voor een top hovenier! Onze klant is een hoveniersbedrijf die zich puur richt op de aanleg en het onderhouden van particuliere tuinen. Voornamelijk betreft het hier tuinen in het hogere segment en wordt er gewerkt in de regio Rotterdam/Rijnmond. Je werkt in een team van 2/3 man, waarvan jij één van de aanjagers bent. Je werkt zelfstandig, vanaf tekening en roept materialen en machines af om het werk uit te voeren. Je bewaakt de planning en bent het aanspreekpunt op het werk voor zowel de klant als intern. Zoals gezegd vindt de aanleg vaak in teamverband plaats, het onderhoud wordt in als duo of zelfstandig uitgevoerd. Wij zoeken een hovenier die kwaliteit kan leveren en alle facetten van het vak beheerst.

Hovenier sportcomplex (Rotterdam)

Hoveniers
Voor onze klant, een betaald voetbal organisatie in Rotterdam, zoeken wij een hovenier voor het onderhoud van sportvelden en overig groen op het trainingscomplex en het stadion. Wij zoeken hiervoor een nette, representatieve hovenier of leerling hovenier die bezig is aan de hoveniersopleiding (BBL).
Nieuw!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert