• Vacature hovenier Rijnsburg - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vacature hovenier Rijnsburg

Vacature hovenier Rijnsburg - merlevansoncreatie_5

Banen in het groen heeft een mooie vacature voor een hovenier in Rijnsburg. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in groene vacatures, onder andere in de Bollenstreek. Bekijk onze website wat verder of neem contact op om de mogelijkheden voor jou te bekijken, want we hebben meer soortgelijke vacatures zoals de vacature hovenier in Rijsburg.

Graag tot snel!

 

Hovenier aanleg (Den Haag)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een hovenier voor werkzaamheden in zowel de particuliere als zakelijke sector. Dit bedrijf werkt voornamelijk in de regio Zuid-Holland. De werkzaamheden zijn aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen, daarnaast kan het voorkomen dat je incidenteel onderhoudswerkzaamheden zal uitvoeren. Het is belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert. Ook werk je soms samen met een leerling hovenier die zich graag wil ontwikkelen tot hovenier.

Leerling hovenier (Rotterdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij per direct opzoek naar een leerling hovenier. Ben jij momenteel bezig of wil je gaan beginnen met een hoveniersopleiding? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken (aankomende) leerlingen die bezig zijn of gaan starten met een MBO 2, 3 of 4 hoveniersopleiding.

voorman hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zoeken wij een voorman hovenier voor het uitvoeren van aanleggen van speelvoorzieningen, plantsoenen en parken, waterpartijen en particuliere- en bedrijfstuinen.

Hovenier onderhoud (Rotterdam)

Hoveniers
Voor een groot groenbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren onderhoud hoveniers voor het groot groen. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het onderhouden van plantsoenen, parken en overig openbaar groen. De werkzaamheden zal je voornamelijk in groepsverband uitvoeren, daarom zoeken wij hoveniers die goed kunnen werken in teamverband. De collega’s waarmee jij gaat werken hebben veel ervaring in de groensector en zijn professioneel in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

meewerkend voorman (Rotterdam)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen zoekt voor één van haar klanten een meewerkend voorman groen (grootschalig groen). Deze provinciaal opererende dienstverlener voor aanleg en onderhoud van buitenruimten houdt zich voornamelijk bezig met het openbaar groen van gemeenten en bos- en natuurbeheer. Gezien de vele projecten bij deze onderneming, is baneninhetgroen op zoek naar ervaren kandidaten om op korte termijn deze vacature in te vullen.

hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Wij hebben een topvacature voor een tophovenier! Onze klant is een hoveniersbedrijf die zich puur richt op de aanleg en het onderhouden van particuliere tuinen. Voornamelijk betreft het hier tuinen in het hogere segment en wordt er gewerkt in de regio Rotterdam/Rijnmond. Je werkt in een team van 2/3 man, waarvan jij één van de aanjagers bent. Je werkt zelfstandig, vanaf tekening en roept materialen en machines af om het werk uit te voeren. Je bewaakt de planning en bent het aanspreekpunt op het werk voor zowel de klant als intern. Zoals gezegd vindt de aanleg vaak in teamverband plaats, het onderhoud wordt in als duo of zelfstandig uitgevoerd. Wij zoeken een hovenier die kwaliteit kan leveren en alle facetten van het vak beheerst.

Groenmedewerker nacht (Rotterdam)

Groenmedewerker
Ben jij een groenvoorziener en wil jij de winter doorwerken? Dan hebben wij een mooie vacature voor jou openstaan. Het bedrijf waar voor je zal komen te werken is een klein hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam, die veel werk voor gemeentes verricht.

Vakbekwaam hovenier (Waddinxveen)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is voor verschillende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in de particuliere sector. Onze klant is actief in een ruime regio rondom Waddinxveen. Het is een leuk en allround bedrijf met vakbekwaam personeel.

Uitvoerder / Projectleider boomverzorging (Den Haag)

Kaderfuncties
Voor een boomverzorgingsbedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een uitvoerder / projectleider voor een structurele vergroting van het bedrijf. Bij onze klant zijn de uitvoerders en projectleiders niet alleen de mensen die de werken begeleiden, maar ook de kartrekkers die het bedrijf vertegenwoordigen in de regio. Onze klant is een hoogwaardig bedrijf dat aangesloten is bij de VHG en VCA**, ISO 9001 en Groenkeur gecertificeerd is. Heb je zin om zelfstandig te werken in en uitdagende baan en wil je je handen stevig uit de mouwen steken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

groenmedewerker (Den Haag)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot bedrijf in de regio van Den Haag zijn wij op zoek naar een groenmedewerker met ervaring in het onderhoud van middel- en groot groenonderhoud. De werkzaamheden zijn vooral in de regio van Den Haag en vinden plaatst bij VVE's, bedrijven en instellingen. Daarnaast is het ook mogelijk dat je wordt ingezet bij de boomverzorging of bij regulier wijkonderhoud. Ben jij enthousiast voor het groen en op zoek naar een leuke uitdaging bij een mooi bedrijf in de regio van Den Haag? Dan past deze vacature van groenmedewerker goed bij jou!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert