• Vacature hovenier Sliedrecht - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacature hovenier Sliedrecht

Vacature hovenier Sliedrecht - baneninhetgroen-vacatures

Baneninhetgroen heeft een mooie vacature hovenier Sliedrecht. Heb jij kennis van onderhoud van diverse tuinen? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je alles vertellen over de vacature van hovenier in Sliedrecht. Eventueel hebben wij ook nog uitdagende functies in de buurt van Sliedrecht, we vertellen je er graag over.
Als baneninhetgroen zijn wij de specialist in groene vacatures! 
Bekijk hier een aantal vacatures:

Meewerkend voorman groenvoorziening (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Woon jij in de Alblasserwaard en wil jij graag aan de slag gaan als meewerkend voorman groenvoorziening? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Een middelgroot groenbedrijf, dat gelegen is in de regio Sliedrecht, is op zoek naar een meewerkend voorman groen. Dit groenbedrijf is vooral actief op het gebied van onderhoud- en aanleg van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, groenonderhoud bij nutsbedrijven en overheidsinstellingen.

Groenvoorziener (Hendrik-Ido-Ambacht)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en enthousiaste groenvoorziener. De werkzaamheden zullen veelal plaats vinden in de regio Hendrik-Ido-Ambacht. Het is belangrijk dat je een verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert. Daarnaast zul je ook werkzaamheden in teamverband uitvoeren. Het is een diverse functie waar je, jezelf bezig zal houden met onderhoudswerkzaamheden.

Meewerkend Voorman fijn onderhoud (Hardinxveld-Giessendam)

Hoveniers
Voor één van onze mooiste klanten zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman voor het fijne groenonderhoud. Uiteraard betreft het hier een functie waarbij je in dienst zal treden bij onze klant. Als meewerkend voorman geef je dagelijkse leiding aan 1 á 2 collega's en verricht je groenonderhoud bij hotels, appartementencomplexen, instellingen, bedrijfstuinen. Een mooi segment om werkzaam in te zijn! Daarbij betreft het stabiel werk, het hele jaar door. Het werkgebied van dit team ligt grofweg tussen Gorinchem en Rotterdam. Ben je woonachtig in deze regio, dan is dit dus een ideale vacature. Bij deze klant is echt alles top geregeld; van de gereedschappen, de urenregistratie, de werktijden en reisuren tot het werk zelf. Daarnaast staat dit bedrijf bekend om het lage personeelsverloop en het vakmanschap van het personeel.

BBL leerling hovenier (Sliedrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zoeken gemotiveerde leerlingen die opgeleid willen worden tot vakbekwaam hovenier. Behalve dat je het leuk vindt om tuinen aan te leggen en te onderhouden, zoeken wij buitenmensen die niet bang zijn voor wind, regen en zonneschijn. Met andere woorden: ‘je staat graag met je schoenen in de klei’. Na een proefperiode is het de bedoeling dat je een BBL opleiding gaat volgen, waarbij je 1 dag in de week naar school gaat en 4 dagen in de praktijk werkervaring gaat opdoen. Het werk is afwisselend, zowel aanleg als onderhoud. Je komt te werken bij een net hoveniersbedrijf die voornamelijk werkt in de regio Alblasserwaard / Drechtsteden.

Vakbekwaam hovenier (Hendrik-Ido-Ambacht)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is voor verschillende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in de particuliere sector. Onze klant is voornamelijk actief is in de regio van Hendrik-Ido-Ambacht. Je zal samen met een collega of een leerling hovenier naar de werkplek rijden en de leiding nemen over het project Het is een is een leuk bedrijf met vakbekwaam personeel.

Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht)

Kaderfuncties
Ben jij toe aan een nieuwe baan? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Huizen. Als intercedent bij Baneninhetgroen realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht.
Nieuw!

Nieuws

  • Binnenkort een nieuwe Baneninhetgroen vestiging

    Per 10 september 2018 zal Baneninhetgroen naast de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Waardenburg ook gevestigd zijn in Huizen. Locatie Baarn verhuist naar de nieuwe vestiging Huizen.
  • Win-win in de personeelsvoorziening

    Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
  • Baneninhetgroen.nl is geen kleine jongen meer - Van idee naar landelijke speler

    HENDRIK-IDO-AMBACHT – Niet zelden krijgen succesverhalen hulp uit onverwachte hoek. De toevallige ontmoeting met een SEO-specialist in een tankstation langs de A15 bracht Hugo Penning ergens in 2012 op het idee om zijn daarvoor gestarte uitzendbureau te vernoemen naar een handig url-adres: Baneninhetgroen.nl. “Ik drink daar ’s ochtends wel eens een kop koffie en op een gegeven moment zie je vaak dezelfde mensen. Je begint een praatje en met sommigen bouw je een vriendschap op. Deze man had veel verstand van Google en zoekmachines, net op het moment dat wij bezig waren om te specialiseren richting de groensector. De website deed het zo goed in de zoekresultaten van Google dat het wat ons betreft de doorbraak betekende van ons bedrijf. We begonnen erin te gelóven.”

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert