• Vacature hovenier Sliedrecht - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacature hovenier Sliedrecht

Vacature hovenier Sliedrecht - baneninhetgroen-vacatures

Baneninhetgroen heeft een mooie vacature hovenier Sliedrecht. Heb jij kennis van onderhoud van diverse tuinen? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je alles vertellen over de vacature van hovenier in Sliedrecht.
Als baneninhetgroen zijn wij de specialist in groene vacatures!

Groenmedewerker (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Voor één van onze klanten, een groenbedrijf in de regio Sliedrecht, zijn wij op zoek naar een enthousiaste groenmedewerker voor het groenonderhoud. Je komt te werken in een leuk team, met vakbekwaam personeel. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden bij parken en plantsoenen, sportvelden etc.

Vakkbekwaam Hovenier (Tilburg)

Hoveniers
Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier die zelfstandig inzetbaar is in het onderhoud en eventueel aanleg van tuinen voor een hoveniersbedrijf in de regio Tilburg. Het is belangrijk dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat jij naar korte tijd zelfstandig inzetbaar moet zijn. Het hoveniersbedrijf is een allround tuinspecialist en houdt zich daarom bezig met zowel het onderhoud van tuinen als het aanleggen van tuinen. Dit is voornamelijk bij particuliere tuinen en ook bedrijfstuinen. Je zal voor langere tijd ingezet gaan worden en kan indien mogelijk zo snel mogelijk starten.

hovenier aanleg (Arnhem)

Hoveniers
Momenteel zijn wij per direct op zoek naar een ervaren hovenier aanleg met passie voor het aanleggen van tuinen voor een groot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf. Dit bedrijf is landelijk actief en zoekt een permanente uitbereiding voor de aanlegploeg. Het is dan ook de intentie dat je een vaste aanstelling binnen de aanlegploeg van het bedrijf krijgt omdat er ruimte is voor uitbereiding. Je zal ingezet worden voor de realisatie en renovatie van voornamelijk groenvoorzieningen en tuinen, waardoor je in de winterperiode ook aan het werk bent. Het is belangrijk dat je voor deze functie binnen de aanlegploeg zelfstandig en allround inzetbaar bent. De werkzaamheden worden bij zowel particuliere klanten als zakelijke klanten uitgevoerd.

Vakbekwaam Hovenier Aanleg (Gorinchem)

Hoveniers
Voor deze functie zoeken wij een hovenier uit de regio Gorinchem die zich graag bezig houdt met het aanleggen van tuinen. Je zal bij voorkeur na enige tijd zelfstandig ingezet gaan worden waar nodig. Dit hangt natuurlijk af van jouw kunnen en waar zelf je voorkeur naar uit gaat. Je gaat voornamelijk tuinen aanleggen bij bedrijven en particulieren met daarbij af en toe andere projecten. De werkzaamheden voer je uit in een aanlegploeg, daarom zal je veel in teamverband werken.

Vakbekwaam hovenier (Amsterdam)

Hoveniers
Voor een relatie in Amsterdam is Baneninhetgroen.nl op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Onze klant is actief in de hele regio Amsterdam in zowel aanleg- als onderhoudswerkzaamheden voor de particuliere en zakelijke sector. Ze zijn op zoek naar enthousiaste, betrouwbare medewerkers.

hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Wij hebben een topvacature voor een tophovenier! Onze klant is een hoveniersbedrijf die zich puur richt op de aanleg en het onderhouden van particuliere tuinen. Voornamelijk betreft het hier tuinen in het hogere segment en wordt er gewerkt in de regio Rotterdam/Rijnmond. Je werkt in een team van 2/3 man, waarvan jij één van de aanjagers bent. Je werkt zelfstandig, vanaf tekening en roept materialen en machines af om het werk uit te voeren. Je bewaakt de planning en bent het aanspreekpunt op het werk voor zowel de klant als intern. Zoals gezegd vindt de aanleg vaak in teamverband plaats, het onderhoud wordt in als duo of zelfstandig uitgevoerd. Wij zoeken een hovenier die kwaliteit kan leveren en alle facetten van het vak beheerst.

Starter hovenier/groenvoorziener (Tiel)

Groenmedewerker
Voor in de regio Tiel zoeken wij een enthousiaste medewerker die graag aan de slag gaat in het groen! Voor deze functie heb je geen ervaring nodig. Je moet wel doorzettingsvermogen hebben en niet bang zijn om vies te worden.

Allround Hovenier (Zwolle)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwame hoveniers en groenmedewerkers. Als vakkracht ben jij zelfstandig inzetbaar in het aanleggen en/of onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Onze klant is voornamelijk actief is in de regio van Zwolle tot Amersfoort. Je zal samen met een collega of een leerling hovenier naar de werkplek rijden en de leiding nemen over het project.

Assistent Hovenier (Waardenburg)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent hovenier uit de regio Waardenburg voor een hoveniersbedrijf uit de regio Betuwe. In deze functie zal je in zowel bij het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen nodig zijn.

voorman hovenier (Rotterdam)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zoeken wij een voorman hovenier voor het uitvoeren van aanleggen van speelvoorzieningen, plantsoenen en parken, waterpartijen en particuliere- en bedrijfstuinen.

Nieuws

 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Binnenkort een nieuwe Baneninhetgroen vestiging

  Per 10 september 2018 zal Baneninhetgroen naast de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Waardenburg ook gevestigd zijn in Huizen. Locatie Baarn verhuist naar de nieuwe vestiging Huizen.
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
 • Nu geopend: Baneninhetgroen vestiging Huizen

  Vanaf vandaag, 10 september 2018, zijn de deuren van de Baneninhetgroen vestiging Huizen geopend.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert