• Vacature hovenier Sliedrecht - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vacature hovenier Sliedrecht

Vacature hovenier Sliedrecht - baneninhetgroen-vacatures

Baneninhetgroen heeft een mooie vacature hovenier Sliedrecht. Heb jij kennis van onderhoud van diverse tuinen? Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen je alles vertellen over de vacature van hovenier in Sliedrecht.
Als baneninhetgroen zijn wij de specialist in groene vacatures!

Assistent Hovenier (Waardenburg)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent hovenier uit de regio Waardenburg voor een hoveniersbedrijf uit de regio Betuwe. In deze functie zal je in zowel bij het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen nodig zijn.

Vakbekwaam hovenier onderhoud (IJsselstein)

Hoveniers
Baneninhetgroen is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is in het onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Onze klant is voornamelijk actief is in de regio van Montfoort, IJsselstein, Lopik en omstreken. Het is een leuk bedrijf met vakbekwaam personeel dat zoekt naar een collega die zich wil verbinden met het bedrijf en graag werkt in een informele sfeer.

Vakkbekwaam hovenier (Tilburg)

Hoveniers
Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier die zelfstandig inzetbaar is in het onderhoud en eventueel aanleg van tuinen voor een hoveniersbedrijf in de regio Tilburg. Het is belangrijk dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat jij naar korte tijd zelfstandig inzetbaar moet zijn. Het hoveniersbedrijf is een allround tuinspecialist en houdt zich daarom bezig met zowel het onderhoud van tuinen als het aanleggen van tuinen. Dit is voornamelijk bij particuliere tuinen en ook bedrijfstuinen. Je zal voor langere tijd ingezet gaan worden en kan indien mogelijk zo snel mogelijk starten.

hovenier onderhoud (Tilburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier onderhoud. Dit bedrijf is werkzaam voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en zwemvijvers. Voor het onderhoudsteam zoeken wij een assistent hovenier die de voorman kan assisteren met het onderhouden van tuinen. Enige ervaring is zeker een plus, maar geen vereiste.

Vakbekwaam hovenier (Almere)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is in het aanleggen en onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Onze klant is voornamelijk actief is in de regio van Almere, Hilversum en 't Gooi. Je zal samen met een collega of een leerling hovenier naar de werkplek rijden en de leiding nemen over het project. Het is een leuk bedrijf met vakbekwaam personeel dat zoekt naar een collega die zich wil verbinden met het bedrijf en graag werkt in een informele sfeer.

Hovenier/Boomverzorger (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Voorman hovenier (Ridderkerk)

Hoveniers
Voor één van onze klanten, een middelgroot hoveniersbedrijf, zoeken wij een voorman hovenier voor het aanleggen van parken en plantsoenen, particuliere- en bedrijfstuinen. Het is een functie met een diverse inhoud aan werkzaamheden. Je zal de leiding hebben over enkele hoveniers en leerling hoveniers. Er wordt verwacht dat je vanaf tekening kan werken en dat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Herken jij jezelf in deze functie? Dan komen wij graag met jou in contact!

leerling hovenier (Ridderkerk)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Groene vingers? CHECK, graag buiten? CHECK ben je een aanpakker die niet bang is voor vieze handen? CHECK. Dan hebben wij de ideale startersvacature! Goed geld verdienen en tegelijkertijd een vak leren, dat is wat wij je bieden. En dit alles in een superafwisselende werkomgeving, namelijk buiten! De ene keer ben je bezig om alles hagen weer super strak te snoeien, op een ander moment versnipper je takken en ruim je bladeren op van de boom waarbij je zojuist geholpen hebt deze weg te halen. Ook he t ‘fijnere’ hovenierswerk komt op jouw pad. Samen met een ervaren hovenier zorg je dat particuliere tuinen er weer piekfijn bij liggen. Al met al een afwisselende baan waarbij je het vak in de praktijk leert. Daarnaast stimuleren wij je om certificaten en cursussen te volgen. Ook het volgen van een volledige hoveniersopleiding behoort tot de mogelijkheden. Zie jij jezelf in de toekomst zelfstandig op pad gaan met een eigen bus? Dan is dit je ideale start!

Groenmedewerker (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Voor één van onze klanten, een groenbedrijf in de regio Sliedrecht, zijn wij op zoek naar een enthousiaste groenmedewerker voor het groenonderhoud. Je komt te werken in een leuk team, met vakbekwaam personeel. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden bij parken en plantsoenen, sportvelden etc.

Voorman hovenier (Uden, Tilburg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Roosendaal, Sliedrecht en Gorinchem.)

Hoveniers
Onze klant heeft diverse meerjarig onderhoudsbestekken in de regio Uden, Tilburg, Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Roosendaal, Sliedrecht en Gorinchem. Voor al deze locaties zijn wij op zoek naar ervaren (meewerkend) voormannen. Onze klant is een groeiende groenaannemer die zich richt op gemeenten, overheden en bedrijven. Kenmerkend voor dit bedrijf is het lage personeelsverloop en de goede naam in de markt. Daarnaast beschikt onze klant over goede gereedschappen en materieel om de werkzaamheden mee uit te voeren.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert