• vacature Hovenier Waddinxveen - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

vacature Hovenier Waddinxveen

vacature Hovenier Waddinxveen - merlevansoncreatie_5

Ben jij op zoek naar een leuke vacature om als hovenier in Waddinxveen aan de slag te gaan? Neem dan vandaag nog contact op met banen in het groen! Wij hebben een mooie vacature openstaan in waddinxveen voor een hovenier. 
Tevens hebben we ook nog andere, groene vacatures in de omgeving. Bijvoorbeeld in Alphen a/d Rijn, Reeuwijk, Gouda, Moordrecht en nog een vacature voor hovenier in Boskoop.

We komen graag met je in contact voor een bakje koffie en een kennismaking!

Vakbekwaam hovenier (Reeuwijk)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier. Onze klant is een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in de particuliere sector. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zuid-Holland . Wij zoeken iemand die gedreven is en een uitdagende functie zoekt. Je komt te werken in een hecht team met veel zelfstandigheid waar je de ruimte krijgt om jouw ervaring en kennis in de praktijk te brengen. Wil jij doorgroeien in je werk? Zoek je vrijheid en een uitdagende functie? Dan zoeken wij jou!

Hovenier (Moordrecht)

Hoveniers
Voor een duurzaam hoveniersbedrijf in de omgeving van Moordrecht zijn wij op zoek naar een full-time ervaren hovenier. Dit bedrijf bestaat ruim 25 jaar en verzorgt tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp en is gespecialiseerd in het verzorgen van verticale tuinen en daktuinen. Ben jij een ervaren enthousiaste hovenier met passie die weet wat een “levende tuin” is dan zijn wij op zoek naar jou!
Nieuw!

BBL leerling hovenier (Reeuwijk)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een kleinschalig hoveniersbedrijf in de regio van Reeuwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier die graag wil worden opgeleid tot een topper in het hoveniersvak! Ben jij bezig met je hoveniersopleiding of wil je een hoveniersopleiding gaan starten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Nieuw!

Intercedent (Rotterdam / Gouda)

Kaderfuncties
Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste intercedent. Als intercedent binnen Baneninhetgroen zorg je dat je kandidaten werft voor diverse functies binnen de groensector. Door nauwe samenwerking met je collega's realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de hoveniersector. Je verricht via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Je bent zelfstandig, je kan plannen opstellen, organiseren en uitvoeren en hebt een commerciële drive met een hoge gunfactor. Daarnaast ben je mensgericht; je weet door jouw mensenkennis vraag en aanbod met succes te matchen.

Vacature hovenier (Gouda)

Hoveniers
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Gouda zijn wij op zoek naar een hovenier met ervaring in zowel groenonderhoud als aanleg. Heb jij ervaring als hovenier en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt Baneninhetgroen.nl je graag aan deze mooie baan!

Vakbekwaam hovenier (Waddinxveen)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is voor verschillende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in de particuliere sector. Onze klant is actief in een ruime regio rondom Waddinxveen. Het is een leuk en allround bedrijf met vakbekwaam personeel.

Junior Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Huizen)

Kaderfuncties
Zoek jij naar een nieuwe loopbaan of een leuke nieuwe werkplek? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als junior intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Huizen. Binnen ons jonge team realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Huizen en Reeuwijk.
Nieuw!

Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Huizen)

Kaderfuncties
Ben jij toe aan een nieuwe baan? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Huizen. Als intercedent bij Baneninhetgroen realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Huizen en Reeuwijk.

maaimachinist (Waddinxveen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven en instellingen. Het werk wordt voornamelijk zelfstandig uitgevoerd met een cirkelmaaier in de regio Midden - Nederland. Als maaimachinist bij dit hoveniersbedrijf kun je het gehele jaar aan het werk blijven. Zo zul je in de winterperiode voornamelijk bezig zijn met groenonderhoudswerkzaamheden. Het hoveniersbedrijf wil voornamelijk een vaste kern medewerker, een vaste overeenkomst is daarom de intentie!

Nieuws

Pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert