• Vacatures groen Brabant - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures groen Brabant

Vacatures groen Brabant - merlevansoncreatie_4

Wij hebben op het moment veel vacatures in het groen in Brabant. Door onder andere onze vestiging in Waardenburg zijn wij goed vertegenwoordig in Brabant, hierdoor hebben we altijd een mooi aanbod vacatures voor mensen met groene vingers. Hier onder hebben we een aantal vacatures in het groen in Brabant geselecteerd. We komen graag met jou in contact, zodat we samen de ideale vacature in het groen in Brabant kunnen vinden.

Leerling Grondwerker (Zaltbommel)

Loonwerk
Wij zoeken per direct een (leerling) grondwerker uit de regio van Zaltbommel. Heb jij nog geen ervaring in het vak? Dat is geen probleem. In deze functie is het vooral belangrijk dat je graag wil werken en affiniteit hebt met het grondwerk. De werkzaamheden die je zal uitvoeren zijn divers, maar zullen voornamelijk plaatsvinden in het grondwerk, de riolering en sporadisch straatwerk.

Groenmedewerker (Tilburg)

Groenmedewerker
Ben jij een ervaren groenvoorziener uit de regio van Tilburg? Dan zoeken wij jou! Voor het aankomende groenseizoen kunnen wij versterking gebruiken in de onderhoudsploeg. Je komt te werken voor een mooi groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Tilburg met veel werkzaamheden in Noord-Brabant.

Hovenier/Boomverzorger (Boxtel)

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Groenvoorziener (Zaltbommel)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf uit de regio zoeken wij een gemotiveerde groenvoorziener uit de regio van Zaltbommel. De werkzaamheden starten zo snel mogelijk in het begin van het aankomende groenseizoen. Je komt samen met een onderhoudsploeg te werken op verschillende plekken door Nederland heen. Zowel de werkzaamheden die je uitvoert als de werkplekken waar je heen gaat zijn erg divers. In deze functie is het vereist dat je een teamspeler bent, maar het is ook belangrijk dat je zelfstandig kan werken.

Vakkbekwaam Hovenier (Tilburg)

Hoveniers
Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier die zelfstandig inzetbaar is in het onderhoud en eventueel aanleg van tuinen voor een hoveniersbedrijf in de regio Tilburg. Het is belangrijk dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat jij naar korte tijd zelfstandig inzetbaar moet zijn. Het hoveniersbedrijf is een allround tuinspecialist en houdt zich daarom bezig met zowel het onderhoud van tuinen als het aanleggen van tuinen. Dit is voornamelijk bij particuliere tuinen en ook bedrijfstuinen. Je zal voor langere tijd ingezet gaan worden en kan indien mogelijk zo snel mogelijk starten.

Hovenier Groenonderhoud (Eindhoven)

Groenmedewerker
Voor een landelijk opererende organisatie zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier groenvoorziening die ervaring heeft met het onderhouden van gemeentelijk groen en bedrijfstuinen. Dit bedrijf is o.a. gevestigd in Eindhoven en zijn actief in het ontwerp,de realisatie en het onderhoud van diverse tuinen, wijken, schoolpleinen, binnentuinen en dak- en gevelgroen.

Hovenier onderhoud (Tilburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier onderhoud. Dit bedrijf is werkzaam voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en zwemvijvers. Voor het onderhoudsteam zoeken wij een assistent hovenier die de voorman kan assisteren met het onderhouden van tuinen. Enige ervaring is zeker een plus, maar geen vereiste.

Vakbekwaam Hovenier Onderhoud (Tiel)

Hoveniers
Ben jij de vakbekwaam hovenier die wij zoeken en heb je passie voor het onderhoud? Wij hebben per direct ruimte voor een hovenier onderhoud uit Tiel of omstreken. Je komt samen met andere collega's te werken in een onderhoudsploeg voor een middelgroot hoveniersbedrijf. De functie is voor langere tijd en je kunt in deze functie doorgroeien naar meewerkend voorman binnen het groenonderhoud!

Vakbekwaam hovenier (Geldermalsen)

Hoveniers
Voor een klein maar gezellig hoveniersbedrijf in de regio van Geldermalsen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier met ervaring in de onderhoud en aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden in de Betuwe en incidenteel ook daarbuiten. Je zult voornamelijk aan het werk zijn met een directe vakbekwame collega of een enthousiaste leerling.

Medewerker Groenvoorziening (Tiel)

Groenmedewerker
Ben jij woonachtig in de regio van Tiel en wil jij aan de slag in het groen? Dan is dit wellicht een mooie baan voor jou. Het aankomende groenseizoen hebben wij voor een groenvoorzieningsbedrijf uit de regio ruimte voor een medewerker groenvoorziening. Je zal met een onderhoudsploeg vanuit de regio van Tiel vertrekken naar verschillende regio’s.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert