• Vacatures groen Brabant - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures groen Brabant

Vacatures groen Brabant - merlevansoncreatie_4

Wij hebben op het moment veel vacatures in het groen in Brabant. Door onder andere onze vestiging in Waardenburg zijn wij goed vertegenwoordig in Brabant, hierdoor hebben we altijd een mooi aanbod vacatures voor mensen met groene vingers. Hier onder hebben we een aantal vacatures in het groen in Brabant geselecteerd. We komen graag met jou in contact, zodat we samen de ideale vacature in het groen in Brabant kunnen vinden.

Vakbekwaam Hovenier Onderhoud (Tiel)

Hoveniers
Ben jij de vakbekwaam hovenier die wij zoeken en heb je passie voor het onderhoud? Wij hebben per direct ruimte voor een hovenier onderhoud uit Tiel of omstreken. Je komt samen met andere collega's te werken in een onderhoudsploeg voor een middelgroot hoveniersbedrijf. De functie is voor langere tijd en je kunt in deze functie doorgroeien naar meewerkend voorman binnen het groenonderhoud!

Hovenier/Boomverzorger (Boxtel)

Groenmedewerker
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Assistent Boomverzorger / Grondman (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor deze mooie startersfunctie zoeken wij verschillende enthousiaste medewerkers uit de regio Tilburg en omstreken die graag als grondman aan de slag willen! Je komt te werken voor een middelgroot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een aparte boomverzorging afdeling. Het is belangrijk voor deze functie dat je inlevingsvermogen hebt, ervaring hebt met zwaar werk en flexibel bent ingesteld. Wij kunnen natuurlijk ook ervaren grondmannen gebruiken!

Voorman aanleg en onderhoud sportvelden (Tiel)

Groenmedewerker
Wij zijn op zoek naar een ervaren voorman die ervaring heeft in de aanleg en onderhoud van groot groen projecten, bij voorkeur sportvelden. Dit bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van sport- en recreatieprojecten en cultuurtechnisch werken. Daarnaast zijn zij actief bij diverse groenprojecten, van bedrijfstuinen tot landschappelijke inrichting en dak- en gevelgroen. Deze werkzaamheden verrichten zij in het hele land, maar met name Midden-Nederland.

Assistent hovenier aanleg (Tilburg)

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een assistent hovenier die het leuk vindt om zich te ontwikkelen als hovenier en die graag zijn mouwen opstroopt voor het zwaardere werk. Dit bedrijf verricht voornamelijk aanlegwerkzaamheden bij particulieren. Zij bedienen hun klanten met het ontwerp en de realisatie van diverse tuinen.
Nieuw!

Leerling Grondwerker (Zaltbommel)

Loonwerk
Wij zoeken per direct een (leerling) grondwerker uit de regio van Zaltbommel. Heb jij nog geen ervaring in het vak? Dat is geen probleem. In deze functie is het vooral belangrijk dat je graag wil werken en affiniteit hebt met het grondwerk. De werkzaamheden die je zal uitvoeren zijn divers, maar zullen voornamelijk plaatsvinden in het grondwerk, de riolering en sporadisch straatwerk.

Medewerker hovenier (Zaltbommel)

Hoveniers
In de regio Zaltbommel zijn wij per direct op zoek naar een medewerker hovenier die meer wilt leren van het hoveniersvak bij een klein hoveniersbedrijf. Het is gewenst dat je werkervaring hebt in het aanleggen en onderhouden van particuliere- en bedrijfstuinen. Je zal namelijk ook grotendeels nodig zijn voor het onderhouden en aanleggen van particuliere- en bedrijfstuinen. Het is belangrijk voor deze functie en dit bedrijf dat je flexibel bent ingesteld en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Doordat het bedrijf wegens uitbereiding iemand voor deze functie zoekt willen ze graag in je investeren zodat jij na enige tijd ook eventueel zelfstandig inzetbaar bent.

Hovenier onderhoud (Tilburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier onderhoud. Dit bedrijf is werkzaam voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en zwemvijvers. Voor het onderhoudsteam zoeken wij een assistent hovenier die de voorman kan assisteren met het onderhouden van tuinen. Enige ervaring is zeker een plus, maar geen vereiste.

Aankomend Projectleider (Tiel)

Kaderfuncties
Voor een groot landelijk opererend bedrijf zijn wij op zoek naar een ambitieus persoon, die wil doorontwikkelen in de groensector. Dit bedrijf groeit enorm en biedt diverse leidinggevende functies aan. Zij zijn verantwoordelijk voor het groot groen onderhoud en aanleg in o.a. woonwijken, parken en langs (provinciale) wegen.

Groenvoorziener (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een groenvoorziener voor het onderhouden van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, plantsoenen en parken. Je komt te werken in een stabiel bedrijf met een vakbekwaam team.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert