• Vacatures groen Brabant - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures groen Brabant

Vacatures groen Brabant - merlevansoncreatie_4

Wij hebben op het moment veel vacatures in het groen in Brabant. Door onder andere onze vestiging in Waardenburg zijn wij goed vertegenwoordig in Brabant, hierdoor hebben we altijd een mooi aanbod vacatures voor mensen met groene vingers. Hier onder hebben we een aantal vacatures in het groen in Brabant geselecteerd. We komen graag met jou in contact, zodat we samen de ideale vacature in het groen in Brabant kunnen vinden.

Vakkbekwaam Hovenier (Tilburg)

Hoveniers
Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier die zelfstandig inzetbaar is in het onderhoud en eventueel aanleg van tuinen voor een hoveniersbedrijf in de regio Tilburg. Het is belangrijk dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat jij naar korte tijd zelfstandig inzetbaar moet zijn. Het hoveniersbedrijf is een allround tuinspecialist en houdt zich daarom bezig met zowel het onderhoud van tuinen als het aanleggen van tuinen. Dit is voornamelijk bij particuliere tuinen en ook bedrijfstuinen. Je zal voor langere tijd ingezet gaan worden en kan indien mogelijk zo snel mogelijk starten.

Trekkerchauffeur groenvoorziening (Tiel)

Loonwerk
Voor een mooi bedrijf in de Betuwe zoeken wij een trekkerchauffeur voor cultuurtechnische projecten. Het bedrijft werkt landelijk en houdt zich vooral bezig met het onderhoud van openbaar groen voor gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het maaien van bermen, taluds en sportvelden. Naast het trekkerwerk zul je ook worden ingezet op kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf zijn er ruime mogelijkheden om jezelf ver te ontwikkelen. Bij goed functioneren is een vast dienstverband bespreekbaar.

BBL-Leerling Hovenier (Tilburg)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij verder groeien in het hoveniersvak door een werken-leren traject? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken voor een klein hoveniersbedrijf uit de regio van Tilburg die je alle aspecten van het vak gaat leren. Naast je werk ga je één dag in de week naar school voor je BBL-opleiding. Zo ga je tegelijkertijd werken en leren om jezelf te ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier! Bij Baneninhetgroen zijn wij altijd op zoek naar leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Daarom investeren wij in onze mensen om dit te stimuleren. Zo krijg je via ons je opleiding volledig vergoed en verschillende mogelijkheden om handige certificaten te behalen. Ook verzorgen wij spullen zoals werkschoenen en werkkleding waar nodig. Zo ga jij goed voorbereid en gemotiveerd aan het werk!

Groenvoorziener (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een groenvoorziener voor het onderhouden van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, plantsoenen en parken. Je komt te werken in een stabiel bedrijf met een vakbekwaam team.

Voorman Aanleg Groenprojecten (Tiel)

Hoveniers
Wij zoeken per direct een enthousiaste voorman voor diverse aanlegprojecten! Je komt te werken in de regio van Tiel bij een middelgroot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf. Heb je al veel ervaring opgedaan met aanlegprojecten of zelfs al als voorman aanleg? Dan is dit de ideale vacature voor jou! Het bedrijf is landelijk actief en daarom zal je voornamelijk in jouw eigen regio werkzaam zijn.
Nieuw!

Bosmaaier (Geldermalsen)

Groenmedewerker
Wij zijn op zoek naar een gedreven en sociale kandidaat die graag buiten werkt. Samen met een groep collega’s verricht je werkzaamheden langs provinciale- en snelwegen. Het bedrijf waar je voor komt te werken ondersteund groenaannemers met het groot groen onderhoud van bijvoorbeeld wegen, gemeenten en langs het spoor.

Starter hovenier/groenvoorziener (Tiel)

Groenmedewerker
Voor in de regio Tiel zoeken wij een enthousiaste medewerker die graag aan de slag gaat in het groen! Voor deze functie heb je geen ervaring nodig. Je moet wel doorzettingsvermogen hebben en niet bang zijn om vies te worden.

Hovenier Tweede Man (Tilburg)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Hovenier die aan de slag wil als tweede man binnen een ploeg van ongeveer drie man. Je komt te werken voor een middelgroot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf uit de regio Tilburg met een brede selectie aan dienstpakketten. Zo zijn er altijd doorgroeimogelijkheden in verschillende takken van het bedrijf zoals het onderhoud, de aanleg, de boomverzorging en eventueel de daktuinen. Je kunt zo zelf kijken waar je interesses liggen en waar je al ervaring in hebt.

Hovenier/Boomverzorger (Boxtel)

Groenmedewerker
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Assistent Boomverzorger / Grondman (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor deze mooie startersfunctie zoeken wij verschillende enthousiaste medewerkers uit de regio Tilburg en omstreken die graag als grondman aan de slag willen! Je komt te werken voor een middelgroot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf met een aparte boomverzorging afdeling. Het is belangrijk voor deze functie dat je inlevingsvermogen hebt, ervaring hebt met zwaar werk en flexibel bent ingesteld. Wij kunnen natuurlijk ook ervaren grondmannen gebruiken!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert