• Vacatures groen Brabant - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures groen Brabant

Vacatures groen Brabant - merlevansoncreatie_4

Wij hebben op het moment veel vacatures in het groen in Brabant. Door onder andere onze vestiging in Waardenburg zijn wij goed vertegenwoordig in Brabant, hierdoor hebben we altijd een mooi aanbod vacatures voor mensen met groene vingers. Hier onder hebben we een aantal vacatures in het groen in Brabant geselecteerd. We komen graag met jou in contact, zodat we samen de ideale vacature in het groen in Brabant kunnen vinden.

Vakkbekwaam Hovenier (Tilburg)

Hoveniers
Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier die zelfstandig inzetbaar is in het onderhoud en eventueel aanleg van tuinen voor een hoveniersbedrijf in de regio Tilburg. Het is belangrijk dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat jij naar korte tijd zelfstandig inzetbaar moet zijn. Het hoveniersbedrijf is een allround tuinspecialist en houdt zich daarom bezig met zowel het onderhoud van tuinen als het aanleggen van tuinen. Dit is voornamelijk bij particuliere tuinen en ook bedrijfstuinen. Je zal voor langere tijd ingezet gaan worden en kan indien mogelijk zo snel mogelijk starten.

Trekkerchauffeur groenvoorziening (Tiel)

Loonwerk
Voor een mooi bedrijf in de Betuwe zoeken wij een trekkerchauffeur voor cultuurtechnische projecten. Het bedrijft werkt landelijk en houdt zich vooral bezig met het onderhoud van openbaar groen voor gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het zou een pré zijn als je ervaring hebt met het maaien van bermen, taluds en sportvelden. Naast het trekkerwerk zul je ook worden ingezet op kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf zijn er ruime mogelijkheden om jezelf ver te ontwikkelen. Bij goed functioneren is een vast dienstverband bespreekbaar.

Starter hovenier/groenvoorziener (Tiel)

Groenmedewerker
Voor in de regio Tiel zoeken wij een enthousiaste medewerker die graag aan de slag gaat in het groen! Voor deze functie heb je geen ervaring nodig. Je moet wel doorzettingsvermogen hebben en niet bang zijn om vies te worden.

Assistent Hovenier (Waardenburg)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent hovenier uit de regio Waardenburg voor een hoveniersbedrijf uit de regio Betuwe. In deze functie zal je in zowel bij het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen nodig zijn.

Machinist heggensnoeier (Tiel)

Loonwerk
Voor een groot groenvoorzieningsbedrijf zij wij op zoek naar een machinist heggensnoeier. Dit bedrijf verricht voornamelijk middelgroot groenonderhoud voor instellingen, verenigingen, gemeentes en bedrijven. Het is belangrijk dat je goed (en aantoonbaar) met machines kan werken, mocht je nog een ervaring hebben met deze machine is dat dus geen probleem. Het bedrijf neemt namelijk de tijd om je het te leren!

Hovenier onderhoud (Tilburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier onderhoud. Dit bedrijf is werkzaam voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en zwemvijvers. Voor het onderhoudsteam zoeken wij een assistent hovenier die de voorman kan assisteren met het onderhouden van tuinen. Enige ervaring is zeker een plus, maar geen vereiste.

Aankomend Projectleider (Tiel)

Kaderfuncties
Voor een groot landelijk opererend bedrijf zijn wij op zoek naar een ambitieus persoon, die wilt doorontwikkelen in de groen-sector. Dit bedrijf groeit enorm en biedt diverse leidinggevende functies aan. Zij zijn verantwoordelijk voor het groot groen onderhoud en aanleg in o.a. woonwijken, parken en langs (provinciale) wegen.

Vakbekwaam hovenier (Geldermalsen)

Hoveniers
Voor een klein maar gezellig hoveniersbedrijf in de regio van Geldermalsen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier met ervaring in de onderhoud en aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden in de Betuwe en incidenteel ook daarbuiten. Je zult voornamelijk aan het werk zijn met een directe vakbekwame collega of een enthousiaste leerling.

Bosmaaier (Geldermalsen)

Groenmedewerker
Wij zijn op zoek naar een gedreven en sociale kandidaat die graag buiten werkt. Samen met een groep collega’s verricht je werkzaamheden langs provinciale- en snelwegen. Het bedrijf waar je voor komt te werken ondersteund groenaannemers met het groot groen onderhoud van bijvoorbeeld wegen, gemeenten en langs het spoor.

Groenvoorziener (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een groenvoorziener voor het onderhouden van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, plantsoenen en parken. Je komt te werken in een stabiel bedrijf met een vakbekwaam team.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert