• Vacatures groen Brabant - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vacatures groen Brabant

Vacatures groen Brabant - merlevansoncreatie_4

Wij hebben op het moment veel vacatures in het groen in Brabant. Door onder andere onze vestiging in Waardenburg zijn wij goed vertegenwoordig in Brabant, hierdoor hebben we altijd een mooi aanbod vacatures voor mensen met groene vingers. Hier onder hebben we een aantal vacatures in het groen in Brabant geselecteerd. We komen graag met jou in contact, zodat we samen de ideale vacature in het groen in Brabant kunnen vinden.

Assistent Hovenier (Waardenburg)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent hovenier uit de regio Waardenburg voor een hoveniersbedrijf uit de regio Betuwe. In deze functie zal je in zowel bij het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen nodig zijn.

Vakkbekwaam hovenier (Tilburg)

Hoveniers
Wij zijn per direct op zoek naar een vakbekwaam hovenier die zelfstandig inzetbaar is in het onderhoud en eventueel aanleg van tuinen voor een hoveniersbedrijf in de regio Tilburg. Het is belangrijk dat jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel omdat jij naar korte tijd zelfstandig inzetbaar moet zijn. Het hoveniersbedrijf is een allround tuinspecialist en houdt zich daarom bezig met zowel het onderhoud van tuinen als het aanleggen van tuinen. Dit is voornamelijk bij particuliere tuinen en ook bedrijfstuinen. Je zal voor langere tijd ingezet gaan worden en kan indien mogelijk zo snel mogelijk starten.

Machinist heggensnoeier (Tiel)

Loonwerk
Voor een groot groenvoorzieningsbedrijf zij wij op zoek naar een machinist heggensnoeier. Dit bedrijf verricht voornamelijk middelgroot groenonderhoud voor instellingen, verenigingen, gemeentes en bedrijven. Het is belangrijk dat je goed (en aantoonbaar) met machines kan werken, mocht je nog een ervaring hebben met deze machine is dat dus geen probleem. Het bedrijf neemt namelijk de tijd om je het te leren!

hovenier onderhoud (Tilburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier onderhoud. Dit bedrijf is werkzaam voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Zij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en zwemvijvers. Voor het onderhoudsteam zoeken wij een assistent hovenier die de voorman kan assisteren met het onderhouden van tuinen. Enige ervaring is zeker een plus, maar geen vereiste.

Hovenier/Boomverzorger (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier/boomverzorger met affiniteit voor bomen. Dit bedrijf is actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Hiervoor verrichten zij diverse werkzaamheden in het onderhoud en aanleg van tuinen. Door de groeiende werkzaamheden zijn zij op zoek naar een breed inzetbare werknemer die openstaat voor diverse werkzaamheden en eventueel bereid is benodigde papieren te halen, zoals boomverzorging. Bij goed functioneren zijn een dienstverband en diverse doorgroeimogelijkheden mogelijk.

Vakantiewerk groenonderhoud (Tiel)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij tijdens je vakantie werken in het groen? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Tiel zoeken wij enthousiaste jongeren die graag tijdens hun vakantie aan de slag willen. Plan zelf in welke weken je kan werken, doe werkervaring op in het groen en krijg een goed salaris.

Vakbekwaam hovenier (Geldermalsen)

Hoveniers
Voor een klein maar gezellig hoveniersbedrijf in de regio van Geldermalsen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier met ervaring in de onderhoud en aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden in de Betuwe en incidenteel ook daarbuiten. Je zult voornamelijk aan het werk zijn met een directe vakbekwame collega of een enthousiaste leerling.

Aankomend Projectleider (Tiel)

Kaderfuncties
Voor een groot landelijk opererend bedrijf zijn wij op zoek naar een ambitieus persoon, die wilt doorontwikkelen in de groen-sector. Dit bedrijf groeit enorm en biedt diverse leidinggevende functies aan. Zij zijn verantwoordelijk voor het groot groen onderhoud en aanleg in o.a. woonwijken, parken en langs (provinciale) wegen.

hovenier aanleg (Veghel)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
VACATURE HOVENIER AANLEG (VEGHEL) Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier aanleg uit de regio Veghel voor een hoveniersbedrijf. Dit hoveniersbedrijf is voornamelijk actief binnen particuliere en bedrijfstuinen. Jij zal in de aanlegploeg gaan werken wat voornamelijk in groepsverband zal zijn. Wij verwachten daarom dat jij in groepsverband inzetbaar bent en zelfstandig uit de voeten kan. Het is hierdoor belangrijk dat jij aantoonbare werkervaring hebt als hovenier aanleg, een verantwoordelijkheidsgevoel hebt en een flexibele houding.

Medewerker onkruidbestrijding (Tiel)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot bedrijf in de regio van Tiel zijn wij op zoek naar een medewerker onkruidbestrijding. Je zal zelfstandig met een quad en een onkruidbrander op pad gaan voor het bestrijden van onkruid op verhardingen bij bedrijven en gemeentes. Naast het bestrijden van onkruid zal je ook in teamverband bezig zijn met het uitvoeren van diverse groenwerkzaamheden.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert