• Vacatures groenvoorziening zuid holland - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures groenvoorziening zuid holland

Vacatures groenvoorziening zuid holland - baneninhetgroen-vacatures

Bekijk het overzicht van vacatures groenvoorziening zuid holland op onze website! Baneninhetgroen is de specialist op het gebied van vacatures in de groenvoorziening in Zuid Holland. Wij werken voor en met gemeenten, grote bedrijven en kleine bedrijven. Zo zorgen we ervoor dat we voor jou een geschikte vacature in de groenvoorziening hebben. 

Calculator / Werkvoorbereider particulier hoveniersbedrijf (Hendrik Ido Ambacht)

Kaderfuncties
Onze klant is een hoveniersbedrijf met de focus op het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen in het hogere segment. Daarom staat dit bedrijf ook bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit tuinen. Verder is deze klant gespecialiseerd in het aanleggen van (biologische) zwembaden en zwemvijvers en houtconstructies. Zij hebben alle expertise in huis om zowel het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de tuinen in volledig in eigen beheer uit te voeren. Het huidige team bestaat uit 22 personen. Door groei is er behoefte aan een goed gekwalificeerde en enthousiaste calculator / werkvoorbereider.
Nieuw!

Vakbekwaam Hovenier Aanleg (Gorinchem)

Hoveniers
Voor deze functie zoeken wij een hovenier uit de regio Gorinchem die zich graag bezig houdt met het aanleggen van tuinen. Je zal bij voorkeur na enige tijd zelfstandig ingezet gaan worden waar nodig. Dit hangt natuurlijk af van jouw kunnen en waar zelf je voorkeur naar uit gaat. Je gaat voornamelijk tuinen aanleggen bij bedrijven en particulieren met daarbij af en toe andere projecten. De werkzaamheden voer je uit in een aanlegploeg, daarom zal je veel in teamverband werken.

BBL leerling hovenier (Reeuwijk)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een kleinschalig hoveniersbedrijf in de regio van Reeuwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier die graag wil worden opgeleid tot een topper in het hoveniersvak! Ben jij bezig met je hoveniersopleiding of wil je een hoveniersopleiding gaan starten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Nieuw!

Meewerkend voorman groenvoorziening (Amersfoort)

Groenmedewerker
Heb jij leidinggevende ervaring, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ligt jouw hart bij de groenvoorziening? In Amersfoort en omgeving zoeken wij naar enthousiaste voormannen.

Medewerker groenvoorziening (Ridderkerk)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is voor een middelgroot groenbedrijf op zoek naar een medewerker groenvoorziening. De werkzaamheden zullen vooral bestaan uit groenonderhoudswerkzaamheden in plantsoenen en parken. Hierbij kun je denken aan de basis groenwerkzaamheden zoals schoffelen, bosmaaien en snoeien. Het zou mooi zijn als je hier enige ervaring mee hebt en dat je er geen moeite mee hebt om eentonig werk uit te voeren. Je zult samen werken met vakbekwame collega's die je indien nodig begeleiden bij de werkzaamheden.

Allround Machinist Groenvoorziening (Den Bosch)

Loonwerk
Wil jij graag aan de slag als allround machinist binnen de groenvoorziening? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken als machinist voor een groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch. Binnen deze functie is het belangrijk dat jij handig bent met machines en bovenal gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

Assistent Hovenier Daktuinen (Gorinchem)

Hoveniers
Wij hebben per direct een uitdagende functie uitstaan voor (assistent) allround hovenier daktuinen. Ervaring met de werkzaamheden is niet direct vereist in deze functie. Je komt te werken voor een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen, onderhouden en beheren van diverse daktuinen. In deze functie ben je zowel actief in het onderhouden als het aanleggen van daktuinen, wat dit een afwisselende functie maakt!
Nieuw!

Jr. uitvoerder groenbedrijf (Hendrik-Ido-Ambacht)

Kaderfuncties
Toe aan een volgende stap? Onze klant is een groeiend hoveniersbedrijf annex groenaannemer. Doordat zij een flinke groei doormaken is er ruimte voor een junior/aankomend uitvoerder. Dit bedrijf richt zich op gemeentelijk en provinciaal groenbestekken en het terreinonderhoud bij landelijk opererende bedrijven. Het bedrijf kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, vooruitstrevende werkaanpak. Ook loopt het bedrijf voorop met het gebruik van moderne gereedschappen en materieel. In deze functie wordt je ingewerkt en opgeleid door een ervaren uitvoerder binnen het bedrijf.

BBL leerling hovenier (Diverse regio's)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde BBL Leerlingen die via ons de opleiding niveau 2 aankomend Hovenier of niveau 3 Vakbekwaam Hovenier willen gaan volgen. Op dit moment zijn wij op zoek naar BBL Leerlingen in Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant.

Voorman groenvoorziening (Wateringen)

Groenmedewerker
Voor een van onze klanten, gevestigd in Wateringen, zijn wij op zoek naar een echte leidinggevende voorman. Je houdt je in deze functie vooral bezig met het aansturen van meerdere ploegen medewerkers in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in het groen. Belangrijk hierin is dat jij de medewerkers op een zodanige manier weet te motiveren dat het gestelde werk binnen de ramingen van het project gerealiseerd wordt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je kan bijspringen als de werkzaamheden dit van jou verwachten.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert