• Vacatures groenvoorziening zuid holland - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vacatures groenvoorziening zuid holland

Vacatures groenvoorziening zuid holland - baneninhetgroen-vacatures

Bekijk het overzicht van vacatures groenvoorziening zuid holland op onze website! Baneninhetgroen is de specialist op het gebied van vacatures in de groenvoorziening in Zuid Holland. Wij werken voor en met gemeenten, grote bedrijven en kleine bedrijven. Zo zorgen we ervoor dat we voor jou een geschikte vacature in de groenvoorziening hebben. 

Groenmedewerker (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Voor één van onze klanten, een groenbedrijf in de regio Sliedrecht, zijn wij op zoek naar een enthousiaste groenmedewerker voor het groenonderhoud. Je komt te werken in een leuk team, met vakbekwaam personeel. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden bij parken en plantsoenen, sportvelden etc.

BBL leerling hovenier (Reeuwijk)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Heb jij enige ervaring in het groen en wil jij hier verder in opgeleid worden? Of ben je al bezig met een bbl hoveniersopleiding (niv. 2/3) en zoek jij nog een leerwerk plek? Dan hebben wij een passende vacature. Voor afwisselende werkzaamheden in de aanleg en het groenonderhoud zoeken wij een leerling die verder opgeleid wil worden. Je komt te werken bij een hoveniersbedrijf die werkzaam zijn bij particulieren, bedrijven, gemeentes en overheden. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Als leerling kom je te werken naast een ervaren hovenier die jou het vak leert. Daarnaast assisteer je verschillende vakbekwame collega’s en zal je meerdere onderdelen van het vak leren en ervaren.

BBL leerling hovenier (Soest)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een van onze opdrachtgevers gevestigd in de regio Soest zijn wij op zoek naar een leerling hovenier. Heb jij zojuist je VMBO opleiding afgerond (agrarisch/groen)? Of heb jij een andere opleidingsrichting gekozen, maar ligt jouw hart in het hoveniersvak? Wij hebben een ideale werken-leren vacature! Misschien ben jij al bezig met je opleiding (MBO niveau 2 of 3 Groen) en wil je werkervaring opdoen als leerling hovenier? Ook dan zijn wij op zoek naar jou!

Meewerkend voorman groenvoorziening (Amersfoort)

Groenmedewerker
Heb jij leidinggevende ervaring, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ligt jouw hart bij de groenvoorziening? In Amersfoort en omgeving zoeken wij naar voormannen.

Voorman groenvoorziening (Hilversum)

Groenmedewerker
Heb jij leidinggevende ervaring, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ligt jouw hart bij de groenvoorziening? Voor onze opdrachtgever in de regio van Hilversum zoeken wij een voorman groenvoorziening.

aankomend hovenier (Alblasserdam)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een assistent hovenier onderhoud in de regio Alblasserdam. Je verricht het onderhoud in particuliere tuinen en gemeentelijk groen. Je zal gaan werken in een klein, maar gezellig team van vakbekwame mensen. Het gaat om een afwisselende functie, dit kan betekenen dat je de ene dag bezig bent met het snoeien van heggen in een particuliere tuin en de andere dag bezig bent met onkruidbestrijding met heet water in een stadscentrum. De kans is groot bij goed presteren dat je in vaste dienst wordt genomen. Je naaste collega (een vakbekwaam hovenier) zal je alles leren, zodat jij jezelf kan ontwikkelen tot een zelfstandig hovenier. Je kunt per direct starten!

Medewerker groenvoorziening (Ridderkerk)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is voor een middelgroot groenbedrijf op zoek naar een medewerker groenvoorziening. De werkzaamheden zullen vooral bestaan uit groenonderhoudswerkzaamheden in plantsoenen en parken. Hierbij kun je denken aan de basis groenwerkzaamheden zoals schoffelen, bosmaaien en snoeien. Het zou mooi zijn als je hier enige ervaring mee hebt en dat je er geen moeite mee hebt om eentonig werk uit te voeren. Je zult samen werken met vakbekwame collega's die je indien nodig begeleiden bij de werkzaamheden.

BBL leerling groenvoorziening (Bergen op Zoom)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Baneninhetgroen is op zoek naar een gemotiveerde BBL leerling groenvoorziening die een MBO groenopleiding volgt of wil gaan volgen. Het bedrijf is landelijk actief en heeft veel werknemers die verspreid werkzaam zijn over diverse vestigingen. De werkzaamheden vinden vooral plaats bij bedrijven, gemeentes en overheden. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Als leerling assisteer je verschillende vakbekwame collega’s en zal je meerdere onderdelen van het vak leren en ervaren.

BBL-Leerling hovenier (Tilburg)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij verder groeien in het hoveniersvak door middel van een werken-leren traject? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken voor een klein hoveniersbedrijf uit de regio van Tilburg die jou alle aspecten van het vak gaat leren. Je naast het werk één dag in de week naar school voor je BBL-opleiding. Zo ga je tegelijkertijd werken en leren om jezelf te ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier!

BBL leerling hovenier (Sliedrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
wij zoeken gemotiveerde leerlingen die opgeleid willen worden tot vakbekwaam hovenier. Behalve dat je het leuk vindt om tuinen aan te leggen en te onderhouden, zoeken wij buitenmensen die niet bang zijn voor wind, regen en zonneschijn. Met andere woorden: ‘je staat graag met je schoenen in de klei’. Na een proefperiode is het de bedoeling dat je een BBL opleiding gaat volgen, waarbij je 1 dag in de week naar school gaat en 4 dagen in de praktijk werkervaring gaat opdoen. Het werk is afwisselend, zowel aanleg als onderhoud. Je komt te werken bij een net hoveniersbedrijf die voornamelijk werkt in de regio Alblasserwaard / Drechtsteden.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert