• Vacatures groenwerk Amstelveen - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures groenwerk Amstelveen

Vacatures groenwerk Amstelveen - merlevansoncreatie_5

Banen in het groen heeft ook een netwerk in Amstelveen. We hebben hier diverse vacatures, zoals tuinman, hovenier, leerling-hovenier, maar ook projectleider en calculator. Behalve Amstelveen zijn deze vacatures in het groen ook in de omgeving. Bijvoorbeeld in Hoofddorp, Ouderkerk, Amsterdam en in het Gooi.

 

Whatsapp ons eenvoudig met al je vragen of vrijblijvende info!

0614488947

Medewerker Groenvoorziening (Utrecht)

Groenmedewerker
Voor het aankomende groenseizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste groenvoorziener uit de regio van Utrecht. Je komt te werken voor een groot groenvoorzieningsbedrijf waarbij je veel ingezet gaat worden in Utrecht en omstreken. Samen met jouw ploeg ga je voornamelijk onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Hovenier (Amsterdam)

Hoveniers
Voor een snelgroeiend bedrijf in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een hovenier die van alle markten thuis is. Ben jij zelfstandig en wil je jezelf graag verder ontwikkelen? Heb jij kennis van planten en ben je niet bang om houten constructies te maken? Dan willen wij jou graag beter leren kennen onder het genot van een kop koffie!

Vakbekwaam Hovenier Aanleg (Utrecht)

Hoveniers
Ben jij bekend met alle werkzaamheden in de tuinaanleg en haal jij je plezier uit een mooi resultaat? Dan is dit de vacature voor jou! Je komt te werken voor een landelijk opererend bedrijf met expertises in uitdagende takken zoals speelterreinen, daktuinen, en bedrijfstuinen. Samen met een aanlegploeg ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van verschillende aanlegprojecten.

BBL leerling hovenier (Utrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een hoveniersbedrijf gevestigd in de regio van Utrecht zijn wij op zoek naar een leerling hovenier. Wil jij via ons je MBO opleiding tot Hovenier volgen? Tijdens onze opleiding werk je 5 dagen bij het leerbedrijf. De studie volg je digitaal, in je eigen tijd, waar en wanneer het jouw uitkomt. Ook zal je veel studieuren kunnen inplannen tijdens de rustige winterperiode. Binnen 2 jaar heb je dan het officiële diploma MBO niveau 2 Medewerker Buitenruimte. Daarna is er de mogelijkheid om ook een diploma Vakbekwaam Hovenier niveau 3 te behalen.

Groenmedewerker langs het spoor (Amstelveen)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een enthousiaste groenmedewerker met ervaring (Pré) in het uitvoeren van groenonderhoud langs de spoorrails. Onze opdrachtgever is een landelijk opererend bedrijf dat het groenonderhoud voor zowel gemeenten evenals instellingen, bedrijven en particulieren verzorgt. In de omgeving van Amsterdam en Amstelveen voeren zij het onderhoud langs het spoor uit.
Nieuw!

Machinist kooimaaier (Utrecht)

Loonwerk
Voor een relatie in de omgeving van Utrecht zoeken wij een machinist voor de kooimaaier. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de GWW sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende hoveniersbedrijven cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

Vrachtwagenchauffeur (Utrecht)

Loonwerk
Voor een relatie in de omgeving van Utrecht zoeken wij een vrachtwagenchauffeur. Het bedrijf verricht werkzaamheden in de GWW sector. Ook worden er voor gemeentes, waterschappen en verschillende hoveniers cultuurtechnische werkzaamheden uitgevoerd.

BBL leerling hovenier (Amsterdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een hoveniersbedrijf in de omgeving van Amsterdam (West) in het particuliere groen zijn wij op zoek naar een leerling Hovenier. Ben jij bezig met een BBL groenopleiding of ga je starten met deze opleiding en ben je op zoek naar een leuke leerwerkplek? Dan is dit een ideale mogelijkheid!

Vakbekwaam hovenier (Amsterdam)

Hoveniers
Voor een relatie in Amsterdam is Baneninhetgroen.nl op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Onze klant is actief in de hele regio Amsterdam in zowel aanleg- als onderhoudswerkzaamheden voor de particuliere en zakelijke sector. Ze zijn op zoek naar enthousiaste, betrouwbare medewerkers.

Tractorchauffeur (Utrecht)

Loonwerk
Baneninhetgroen is voor een mooi aannemingsbedrijf in de groenvoorziening op zoek naar vakbekwame en enthousiaste tractorchauffeur met ervaring in cultuurtechniek.

Nieuws

 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Nieuwe website Baneninhetgroen.nl live!

  Baneninhetgroen heeft 7 juni 2018 haar nieuwe website www.baneninhetgroen.nl gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig vernieuwd om zo het gebruiksgemak op alle devices te verbeteren.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Terugblik op de Groene Sector Vakbeurs

  Van dinsdag 15 tot en met donderdag 17 januari 2019 vond in Hardenberg weer De Groene Sector Vakbeurs plaats. Dit jaar alweer de 20e editie van deze beurs die jaarlijks wordt georganiseerd.

Pagina's

Google pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert