• Vacatures hovenier - baneninhetgroen_81_2

Vind hier uw droombaan

Hoveniers

Vacature zoeken

Medewerker hovenier (Boskoop)

Hoveniers
Voor een allround hoveniersbedrijf in de regio Boskoop zijn wij op zoek naar een medewerker hovenier. Dit middelgrote hoveniersbedrijf met ongeveer 15 medewerkers richt zich voornamelijk op de particuliere sector. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een hovenier met enige ervaring. Ben jij die medewerker hovenier? Dan komen we graag met jou in contact!
Nieuw!

Hovenier bij Sparta Rotterdam (Rotterdam)

Hoveniers
Voor onze klant, voetbalclub Sparta; een betaald voetbal organisatie in Rotterdam, zoeken wij een hovenier voor het onderhoud van sportvelden en overig groen op het trainingscomplex en het stadion. Wij zoeken hiervoor een nette, representatieve hovenier of leerling hovenier die bezig is aan de hoveniersopleiding (BBL).
Nieuw!

Timmerman Houtconstructies (Tiel)

Hoveniers
Voor een groot, landelijk opererend hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een vakbekwaam (hout)constructiewerker voor de regio Tiel. Dit hoveniersbedrijf realiseert projecten van ontwerp tot uitvoering voor het particuliere en zakelijke groen. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in verschillende werkzaamheden zoals, daktuinen, interieurbeplantingen en (hout)constructies.
Nieuw!

Assistent Hovenier Daktuinen (Gorinchem)

Hoveniers
Wij hebben per direct een uitdagende functie uitstaan voor (assistent) allround hovenier daktuinen. Ervaring met de werkzaamheden is niet direct vereist in deze functie. Je komt te werken voor een landelijk opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen, onderhouden en beheren van diverse daktuinen. In deze functie ben je zowel actief in het onderhouden als het aanleggen van daktuinen, wat dit een afwisselende functie maakt!
Nieuw!

Hovenier (Moordrecht)

Hoveniers
Voor een duurzaam hoveniersbedrijf in de omgeving van Moordrecht zijn wij op zoek naar een full-time ervaren hovenier. Dit bedrijf bestaat ruim 25 jaar en verzorgt tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinontwerp en is gespecialiseerd in het verzorgen van verticale tuinen en daktuinen. Ben jij een ervaren enthousiaste hovenier met passie die weet wat een “levende tuin” is dan zijn wij op zoek naar jou!
Nieuw!

Medewerker hovenier (Hoofddorp)

Hoveniers
Voor een allround hoveniersbedrijf in de regio Hoofddorp zijn wij op zoek naar een medewerker hovenier. Dit middelgrote hoveniersbedrijf met ongeveer 10 medewerkers richt zich voornamelijk op de particuliere- en zakelijke sector. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een hovenier met enige ervaring. Ben jij die medewerker hovenier? Dan komen we graag met jou in contact!
Nieuw!

Hovenier Groenonderhoud (Weert)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een hovenier / onderhoudshovenier die zelfstandig kan werken. Je start via Baneninhetgroen bij een landelijk opererende groenaannemer om uiteindelijk direct bij dit bedrijf in dienst te treden. Onze klant is een groeiende groenaannemer die voornamelijk werkt voor gemeenten, de overheid en het zakelijk groen. Een mooi bedrijf met een uitgebreid werkpakket. Je werkt met goede, veelal elektrisch, Stihl handgereedschap.
Nieuw!

Vakbekwaam Hovenier Aanleg (Utrecht)

Hoveniers
Ben jij bekend met alle werkzaamheden in de tuinaanleg en haal jij je plezier uit een mooi resultaat? Dan is dit de vacature voor jou! Je komt te werken voor een landelijk opererend bedrijf met expertises in uitdagende takken zoals speelterreinen, daktuinen, en bedrijfstuinen. Samen met een aanlegploeg ben jij verantwoordelijk voor het realiseren van verschillende aanlegprojecten.
Nieuw!

Vakbekwaam hovenier (Nijmegen)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf die werkzaam is in de regio van Nijmegen zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier. Dit bedrijf is voornamelijk actief voor particulieren, bedrijven en instellingen. Zij richten zich op het ontwerp, onderhoud en de realisatie van diverse tuinen met het oog op kwaliteit en aandacht. Het bedrijf is zeer innoverend en gaat geen uitdaging uit de weg. Hierdoor realiseren zij veel verschillende projecten en zal je als vakman breed ingezet worden. Hierdoor blijft het werk afwisselend en uitdagend.
Nieuw!

Hovenier (Breda)

Hoveniers
Onze klant is een hovenier- / groenvoorzieningsbedrijf met meerdere locaties en landelijke dekking. Voor de locaties in de regio Breda zijn wij namens deze klant op zoek naar hoveniers met vakopleiding en ervaring. Onze klant bedient een mooi segment. Zo werkt zij voor gemeenten, maar richt zij zich ook op de zakelijke markt. Zo hebben zij bedrijfs- en kantoortuinen in onderhoud, maar zijn zij ook de partner voor de aanleg van een nieuw schoolplein of het beplanten van een rotonde. Al met al een bedrijf met een breed dienstenpakket in het groen.
Nieuw!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert