• Vacatures hovenier - baneninhetgroen_81_2

Vind hier uw droombaan

Hoveniers

Vacature zoeken

Hovenier Groenonderhoud (Geldermalsen)

Hoveniers
Wegens uitbreiding zoeken wij een ervaren hovenier voor het onderhoud bij verschillende groenprojecten. Je komt te werken bij een middelgroot hoveniersbedrijf uit de regio van Geldermalsen met veel verschillende zakelijke klanten uit het hele land. Samen met jouw collega’s ga jij in een onderhoudsploeg bij meerdere locaties het groenonderhoud uitvoeren. Het is in deze functie belangrijk dat jij zelfstandig te werk kunt gaan en goed binnen een team kan functioneren.
Nieuw!

Assistent Hovenier Aanleg (Geldermalsen)

Hoveniers
Wij zoeken een enthousiaste assistent hovenier voor diverse aanlegprojecten. Je komt te werken voor een hoveniersbedrijf uit de regio van Geldermalsen. Het kan voorkomen dat je bij andere projecten ingezet gaat worden waar nodig. Je moet hierbij denken aan groenonderhoud en tuinrenovatie. In deze functie is het zeer gewenst dat je al enige werkervaring hebt opgedaan bij een hoveniersbedrijf, stratenmaker of soortgelijke.
Nieuw!

Hovenier Tuinaanleg (Tiel)

Hoveniers
Wij zoeken een enthousiaste hovenier die ervaren is met van het aanleggen van diverse soorten tuinen. Je komt te werken voor een landelijk actief hoveniersbedrijf uit de regio van Tiel. Samen met andere collega’s zit jij in een aparte ploeg voor tuinaanlegprojecten.
Nieuw!

Assistent Hovenier (Den Bosch)

Hoveniers
Ben jij woonachtig in de regio van Den Bosch en heb jij groenervaring? Dan is dit wellicht een interessante vacature voor jou. Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste assistent hovenier. Jij bent de persoon die samen met de vakbekwaam hovenier op pad gaat. Na verloop van tijd ga jij de werkzaamheden steeds zelfstandiger uitvoeren zodat jij je ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier!
Nieuw!

Hovenier fijn onderhoud (Ridderkerk)

Hoveniers
Onze opdrachtgever is een fijn bedrijf om te bij te werken. Dit blijkt onder andere uit het zeer lage personeelsverloop. De expertise van dit groen- / hoveniersbedrijf ligt in het fijnere groen, waarbij ze zowel de aanleg als het groenonderhoud op zich kunnen nemen. Klanten van dit bedrijf zijn particulieren, woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren, (zorg)instellingen en bedrijven. Het werkgebied van dit bedrijf beslaat voornamelijk de regio Drechtsteden, Rotterdam, Krimpenerwaard en de Alblasserwaard.
Nieuw!

Assistent / Leerling Hovenier (Zaltbommel)

Hoveniers
Voor een groot groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een Leerling of Assistent hovenier. Het bedrijf werkt voor gemeenten en overheidsinstanties, maar verrichten ook aanleg- en onderhoudswerkzaamheden bij VVE's, bedrijfsterreinen en tankstations. Ze zijn vooral actief vanaf Utrecht tot het zuiden van het land. Het bedrijf richt zich op de toekomst en duurzaamheid, zoals het werken met elektrisch gereedschap en het bestrijden van onkruid met milieuvriendelijke middelen.
Nieuw!

Vakbekwaam Allround Hovenier (Hilvarenbeek)

Hoveniers
Wegens groei zoeken wij versterking voor een hoveniersbedrijf uit de regio van Hilvarenbeek. Op korte termijn is er ruimte voor een vakbekwaam allround hovenier. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de regio. Samen met jouw ploeg ben jij het visitekaartje en ben jij verantwoordelijk voor een mooi resultaat!

Vakbekwaam hovenier (Den Bosch)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio van Den Bosch zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier met aantoonbare ervaring in het onderhoud en aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen. Er wordt verwacht dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Het merendeel van de werkzaamheden vinden plaats in de regio van Den Bosch. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is goede vak- en plantenkennis vereist, al wil het bedrijf ook tijd investeren om je het vak verder te leren.

Hovenier onderhoud (Amersfoort)

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf wat gespecialiseerd is in het aanleggen en onderhouden van verschillende tuinen, parken en bedrijven in Amersfoort, zoeken wij een enthousiaste hovenier voor onderhoudswerkzaamheden. Ben jij een gedreven hovenier met plantenkennis en een goede drive? Dan willen wij jou graag beter leren kennen onder het genot van een kop koffie!
Nieuw!

Medewerker hovenier (Boskoop)

Hoveniers
Voor een allround hoveniersbedrijf in de regio Boskoop zijn wij op zoek naar een medewerker hovenier. Dit middelgrote hoveniersbedrijf met ongeveer 15 medewerkers richt zich voornamelijk op de particuliere sector. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een hovenier met enige ervaring. Ben jij die medewerker hovenier? Dan komen we graag met jou in contact!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert