• Vacatures in het groen - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures in het groen

Vacatures in het groen - merlevansoncreatie_46

Baneinhetgroen heeft een groot aanbod van vacatures in het groen. Wij hebben online een overzicht van onze vacatures in het groen, maar nog veel liever komen we met jou in contact om samen te kijken wel vacature in het groen het best bij jou past.

Onze vacatures in het groen zijn door het hele land en bij verschillende bedrijven, zodat er altijd wat bij jou past!

Groenvoorziener (Zuid-Holland)

Groenmedewerker
Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden in Zuid-Holland. Jij zal samen met je collega’s ervoor moeten zorgen dat de wijken en gemeentelijke plantsoenen er in top staat eruit komt te zien.

Voorman groenvoorziening (Hilversum)

Groenmedewerker
Heb jij leidinggevende ervaring, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ligt jouw hart bij de groenvoorziening? Voor onze opdrachtgever in de regio van Hilversum zoeken wij een voorman groenvoorziening.

Groenmedewerker onderhoud (Meppel)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt voor een opdrachtgever in de omgeving van Meppel naar enthousiaste groenmedewerkers met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Dit landelijk opererend bedrijf verzorgt het groenonderhoud voor zowel gemeenten als instellingen, bedrijven en particulieren.

Meewerkend voorman groenvoorziening (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Woon jij in de Alblasserwaard en wil jij graag aan de slag gaan als meewerkend voorman groenvoorziening? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Een middelgroot groenbedrijf, dat gelegen is in de regio Sliedrecht, is op zoek naar een meewerkend voorman groen. Dit groenbedrijf is vooral actief op het gebied van onderhoud- en aanleg van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, groenonderhoud bij nutsbedrijven en overheidsinstellingen.

BBL leerling groenvoorziening (Geldermalsen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Baneninhetgroen is op zoek naar een gemotiveerde BBL (4 dagen werken en 1 dag school) leerling groenvoorziening die een MBO groenopleiding volgt of wil gaan volgen. Het bedrijf is landelijk actief en heeft veel werknemers die verspreid werkzaam zijn over diverse vestigingen. De werkzaamheden vinden vooral plaats bij bedrijven, gemeentes en overheden. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Als leerling assisteer je verschillende vakbekwame collega’s en zal je meerdere onderdelen van het vak leren en ervaren.

Hovenier Groenonderhoud (Geldermalsen)

Hoveniers
Wegens uitbreiding zoeken wij een ervaren hovenier voor het onderhoud bij verschillende groenprojecten. Je komt te werken bij een middelgroot hoveniersbedrijf uit de regio van Geldermalsen met veel verschillende zakelijke klanten uit het hele land. Samen met jouw collega’s ga jij in een onderhoudsploeg bij meerdere locaties het groenonderhoud uitvoeren. Het is in deze functie belangrijk dat jij zelfstandig te werk kunt gaan en goed binnen een team kan functioneren.
Nieuw!

Groenmedewerker golfbanen (Den Haag)

Groenmedewerker
Wij zoeken per direct een groenmedewerker voor het onderhouden van golfbanen in de regio van Den Haag. Je komt te werken in een klein team die zich breed bezighoudt met alle groenvoorzieningswerkzaamheden op de golfbaan. In deze functie is het belangrijk dat je representatief bent en ervaring hebt met groenonderhoudswerkzaamheden. De opdrachtgever is een middelgroen bedrijf dat op diverse plekken in Nederland, België en Duitsland golfbanen renoveert, aanlegt en onderhoud. Mocht je binnen het team passen en ben jij enthousiast over het werk op de golfbaan dan wil het bedrijf met je in gesprek voor het volgen van de greenkeepersopleiding.

Medewerker Groenvoorziening (Oisterwijk)

Groenmedewerker
Voor een innoverend, sociaal en professioneel bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde groenvoorziener. Het bedrijf is gevestigd in de regio Oisterwijk en is actief in het ontwerp, realisatie en onderhoud van tuinen en bedrijfsterreinen. Verder zijn ze gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en beschikken zij over veel kennis omtrent boomverzorging. Het bedrijf is middelgroot en heeft een hecht en sociaal team van medewerkers.

Groenmedewerker (Tilburg)

Groenmedewerker
Ben jij een ervaren groenvoorziener uit de regio van Tilburg? Dan zoeken wij jou! Voor het aankomende groenseizoen kunnen wij versterking gebruiken in de onderhoudsploeg. Je komt te werken voor een mooi groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Tilburg met veel werkzaamheden in Noord-Brabant.
Nieuw!

Groenvoorziener (Hendrik-Ido-Ambacht)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en enthousiaste groenvoorziener. De werkzaamheden zullen veelal plaats vinden in de regio Hendrik-Ido-Ambacht. Het is belangrijk dat je een verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert. Daarnaast zul je ook werkzaamheden in teamverband uitvoeren. Het is een diverse functie waar je, jezelf bezig zal houden met onderhoudswerkzaamheden.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert