• Vacatures in het groen - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures in het groen

Vacatures in het groen - merlevansoncreatie_46

Baneinhetgroen heeft een groot aanbod van vacatures in het groen. Wij hebben online een overzicht van onze vacatures in het groen, maar nog veel liever komen we met jou in contact om samen te kijken wel vacature in het groen het best bij jou past.

Onze vacatures in het groen zijn door het hele land en bij verschillende bedrijven, zodat er altijd wat bij jou past!

Groenmedewerker onderhoud (Roermond)

Groenmedewerker
Voor een opdrachtgever met een mooi groen bedrijf zijn wij op zoek naar een Groenmedewerker voor het groenonderhoud in de regio Roermond. Het landelijk opererende groenbedrijf werkt vooral voor gemeentes, Rijkswaterstaat of provincies.

Medewerker beheer en onderhoud groen (Cromstrijen)

Groenmedewerker
Voor onze opdrachtgever, Gemeente Cromstrijen, zijn wij op zoek naar een medewerker beheer en onderhoud groen. Je komt te werken in een gezellig team. Je bent een onderdeel van het gezicht van de gemeente Cromstrijen.

Trekkerchauffeur groenvoorziening (Tiel)

Loonwerk
Voor een mooi bedrijf in de Betuwe zoeken wij een trekkerchauffeur voor cultuurtechnische projecten. Het bedrijft werkt landelijk en houdt zich vooral bezig met het onderhoud van openbaar groen voor gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het maaien van bermen, taluds en sportvelden. Naast het trekkerwerk zul je ook worden ingezet op kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf zijn er ruime mogelijkheden om jezelf ver te ontwikkelen. Bij goed functioneren is een vast dienstverband bespreekbaar.

meewerkend voorman groen (Maarssen)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is voor een een Groenbedrijf op zoek naar een enthousiaste Meewerkend Voorman. Onze klant is een landelijk opererend bedrijf wat gespecialiseerd is in de aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte (zakelijke als openbaar). Ook adviseren zij op gebied van groenbeheer, aanleg en onderhoud waarbij kwaliteit voorop staat.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht, dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur.

Monteur Groenbedrijf (Capelle aan den IJssel)

Hoveniers
Onze klant is een groenaannemer die zich breed georiënteerd heeft binnen de groensector. Dit bedrijf, welke we gerust kunnen omschrijven als een betrokken werkgever met weinig verloop, met een stabiel werkpakket en veel variatie in het werk, zoekt een monteur voor het repareren en onderhouden van het eigen materieel. Een leuke vacature voor de monteur met een brede achtergrond of die al ervaring heeft met tuin- en parkmachines.

Groenvoorziener (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een groenvoorziener voor het onderhouden van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, plantsoenen en parken. Je komt te werken in een stabiel bedrijf met een vakbekwaam team.

Hovenier / Groenmedewerker (Middelburg)

Hoveniers
Zie jij jezelf werken bij een mooi Zeeuws hoveniers / groenbedrijf dat zowel actief is in het hovenierswerk als het groenonderhoud? Dan hebben wij een mooie functie waarvoor wij jou graag willen spreken! Onze klant is een veelzijdig bedrijf. Zo legt zij particuliere- en bedrijfstuinen aan en verricht ze ook groenonderhoud voor gemeenten, provincies, bedrijven en recreatieparken. Een groenaannemer en hoveniersbedrijf in één! Wij zoeken voor dit mooie bedrijf een allround hovenier c.q. groenmedewerker met ervaring in voornamelijk het groenonderhoud.

Voorman Aanleg Groenprojecten (Tiel)

Hoveniers
Wij zoeken per direct een enthousiaste voorman voor diverse aanlegprojecten! Je komt te werken in de regio van Tiel bij een middelgroot hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijf. Heb je al veel ervaring opgedaan met aanlegprojecten of zelfs al als voorman aanleg? Dan is dit de ideale vacature voor jou! Het bedrijf is landelijk actief en daarom zal je voornamelijk in jouw eigen regio werkzaam zijn.
Nieuw!

Hovenier Gemeentelijk groen (Bergen op Zoom)

Groenmedewerker
Voor een groenbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren gemeentelijk hovenier. De werkzaamheden zal je voornamelijk in groepsverband uitvoeren, daarom zoeken wij hoveniers die goed kunnen samenwerken. De collega’s waarmee jij gaat werken hebben veel ervaring in de groensector en zijn professioneel in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert