• Vacatures in het groen - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures in het groen

Vacatures in het groen - merlevansoncreatie_46

Baneinhetgroen heeft een groot aanbod van vacatures in het groen. Wij hebben online een overzicht van onze vacatures in het groen, maar nog veel liever komen we met jou in contact om samen te kijken wel vacature in het groen het best bij jou past.

Onze vacatures in het groen zijn door het hele land en bij verschillende bedrijven, zodat er altijd wat bij jou past!

Voorman groenonderhoud (Ede)

Groenmedewerker
Voor een landelijk opererend groenbedrijf zijn we op zoek naar een Voorman Groenonderhoud. Dit bedrijf verricht diverse werkzaamheden; van het onderhouden van golfbanen tot het wijkonderhoud in verschillende gemeentes.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot groenbedrijf in de regio van Dordrecht zijn wij opzoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Het bedrijf is vooral werkzaam in Zuid-Holland en Utrecht. Jij zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het transporteren van materieel en het afvoeren van grond en groen afval. Naast het transporteren zal je ook maai werkzaamheden d.m.v. een maai arm uitvoeren. Als het rustiger is met het trekker werk zal je ook ingezet worden in het groenonderhoud.
Nieuw!

Monteur Groenbedrijf (Capelle aan den IJssel)

Hoveniers
Onze klant is een groenaannemer die zich breed georiënteerd heeft binnen de groensector. Dit bedrijf, welke we gerust kunnen omschrijven als een betrokken werkgever met weinig verloop, met een stabiel werkpakket en veel variatie in het werk, zoekt een monteur voor het repareren en onderhouden van het eigen materieel. Een leuke vacature voor de monteur met een brede achtergrond of die al ervaring heeft met tuin- en parkmachines.

Groenmedewerker (Barendrecht)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt een ervaren groenmedewerker voor een bepalende speler in de groenbranche. Dit groenbedrijf is gevestigd in de regio Barendrecht en de werkzaamheden bestaan veelal uit het onderhouden van plantsoenen en parken in groepsverband.

Hovenier Groenonderhoud (Weert)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een hovenier / onderhoudshovenier die zelfstandig kan werken. Je start via Baneninhetgroen bij een landelijk opererende groenaannemer om uiteindelijk direct bij dit bedrijf in dienst te treden. Onze klant is een groeiende groenaannemer die voornamelijk werkt voor gemeenten, de overheid en het zakelijk groen. Een mooi bedrijf met een uitgebreid werkpakket. Je werkt met goede, veelal elektrisch, Stihl handgereedschap.
Nieuw!

Meewerkend voorman groenvoorziening (Amersfoort)

Groenmedewerker
Heb jij leidinggevende ervaring, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ligt jouw hart bij de groenvoorziening? In Amersfoort en omgeving zoeken wij naar enthousiaste voormannen.

Medewerker groenvoorziening (Ridderkerk)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is voor een middelgroot groenbedrijf op zoek naar een medewerker groenvoorziening. De werkzaamheden zullen vooral bestaan uit groenonderhoudswerkzaamheden in plantsoenen en parken. Hierbij kun je denken aan de basis groenwerkzaamheden zoals schoffelen, bosmaaien en snoeien. Het zou mooi zijn als je hier enige ervaring mee hebt en dat je er geen moeite mee hebt om eentonig werk uit te voeren. Je zult samen werken met vakbekwame collega's die je indien nodig begeleiden bij de werkzaamheden.

Projectleider groen (Den Haag)

Kaderfuncties
Wij zijn voor een grote klant van ons op zoek naar een projectleider groen. Onze opdrachtgever is voornamelijk werkzaam in de regio Den Haag en het Westland. Zij verzorgen met de groen en GWW afdeling de aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen in de breedste zin. Het bedrijf heeft veel verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers zoals Staatsbosbeheer, particulieren, provincie Zuid-Holland, waterschappen en vastgoedbeheerders. Daarnaast is er nog een aparte afdeling die zich volledig richt op de aanleg en onderhoud van particuliere tuinen. Wegens groei zoeken zij een Projectleider met ervaring in de groensector, die van aanpakken weet en de drive heeft om op termijn door te groeien naar een functie als bedrijfsleider.

Groenmedewerker (Alkmaar)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt voor een opdrachtgever in de omgeving van Alkmaar naar enthousiaste groenmedewerkers met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Dit landelijk opererend bedrijf verzorgt het groenonderhoud voor zowel gemeenten evenals instellingen, bedrijven en particulieren.

Allround Machinist Groenvoorziening (Den Bosch)

Loonwerk
Wil jij graag aan de slag als allround machinist binnen de groenvoorziening? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken als machinist voor een groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch. Binnen deze functie is het belangrijk dat jij handig bent met machines en bovenal gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert