• Vacatures in het groen Zuid Holland - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures in het groen Zuid Holland

Vacatures in het groen Zuid Holland - merlevansoncreatie_4

Wij hebben op het moment veel vacatures in het groen in Zuid Holland.  Door onder andere onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij goed vertegenwoordig in Zuid Holland, hierdoor hebben we altijd een mooi aanbod vacatures voor mensen met groene vingers. Hier onder hebben we een aantal vacatures in het groen in Zuid Holland geselecteerd. We komen graag met jou in contact, zodat we samen de ideale vacature in het groen in Zuid Holland kunnen vinden.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht, dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur.

Kraanmachinist (Dordrecht)

Loonwerk
Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een vakbekwaam kraanmachinist. Als kraanmachinist kun je voor verschillende projecten worden ingezet. Het is een veelzijdig bedrijf in werk en zijn o.a. actief in de GWW sector. Dit bedrijf groeit steeds meer en heeft voldoende werk om hun personeelsaantal uit te breiden. Samen met een ploeg van vakbekwame collega’s breng je deze werkzaamheden tot een goed eind.

Boomverzorger (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor één van onze relaties, een middelgroot hoveniersbedrijf, zijn wij op zoek naar een boomverzorger. Je komt bij een leuk bedrijf te werken, in de omgeving van Dordrecht. Dit groenbedrijf verzorgd onder andere het aanleg- en onderhoud van groen- en hoveniersprojecten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Je hebt een hoge verantwoordelijkheid binnen deze functie.

Calculator / Werkvoorbereider particulier hoveniersbedrijf (Hendrik Ido Ambacht)

Kaderfuncties
Onze klant is een hoveniersbedrijf met de focus op het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen in het hogere segment. Daarom staat dit bedrijf ook bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit tuinen. Verder is deze klant gespecialiseerd in het aanleggen van (biologische) zwembaden en zwemvijvers en houtconstructies. Zij hebben alle expertise in huis om zowel het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de tuinen in volledig in eigen beheer uit te voeren. Het huidige team bestaat uit 22 personen. Door groei is er behoefte aan een goed gekwalificeerde en enthousiaste calculator / werkvoorbereider.
Nieuw!

Voorman hovenier onderhoud (Dordrecht )

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een voorman hovenier uit de regio Rotterdam voor het aansturen van een onderhoudsploeg in Drechtsteden. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere- en zakelijke markt en is gevestigd in het midden van Nederland. Heb jij veel ervaring in de groensector en zie je het zitten om samen met enkele collega's diverse mooie groenprojecten in Drechtsteden te onderhouden? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!

Groenvoorziener (Hendrik-Ido-Ambacht)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en enthousiaste groenvoorziener. De werkzaamheden zullen veelal plaats vinden in de regio Hendrik-Ido-Ambacht. Het is belangrijk dat je een verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert. Daarnaast zul je ook werkzaamheden in teamverband uitvoeren. Het is een diverse functie waar je, jezelf bezig zal houden met onderhoudswerkzaamheden.

Planner Hoveniersbedrijf (Dordrecht)

Kaderfuncties
Onze klant is een groeiend hoveniersbedrijf / groenaannemer met een mooi werkpakket. Dit Dordtse bedrijf richt zich op het onderhouden van gemeentelijk groen, fijn groenonderhoud voor bedrijven, instellingen, overheid en VVE's enerzijds, maar ook op mooie aanlegprojecten. Denk hierbij aan (particuliere) aanlegprojecten, bedrijfstuinen, speeltuinen en schoolpleinen. Ook boomverzorging en machinewerk valt in het dienstenpakket van dit groenbedrijf. Naast groen is onze klant ook actief op infraprojecten. Kortom een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Door groei heeft onze klant een vacature voor een planner.

Groenvoorziener (Zuid-Holland)

Groenmedewerker
Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden in Zuid-Holland. Jij zal samen met je collega’s ervoor moeten zorgen dat de wijken en gemeentelijke plantsoenen er in top staat eruit komt te zien.

Meewerkend voorman groenvoorziening (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Woon jij in de Alblasserwaard en wil jij graag aan de slag gaan als meewerkend voorman groenvoorziening? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Een middelgroot groenbedrijf, dat gelegen is in de regio Sliedrecht, is op zoek naar een meewerkend voorman groen. Dit groenbedrijf is vooral actief op het gebied van onderhoud- en aanleg van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, groenonderhoud bij nutsbedrijven en overheidsinstellingen.

Junior Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Huizen)

Kaderfuncties
Zoek jij naar een nieuwe loopbaan of een leuke nieuwe werkplek? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als junior intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Huizen. Binnen ons jonge team realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Huizen en Reeuwijk.
Nieuw!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert