• Vacatures in het groen Zuid Holland - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vacatures in het groen Zuid Holland

Vacatures in het groen Zuid Holland - merlevansoncreatie_4

Wij hebben op het moment veel vacatures in het groen in Zuid Holland.  Door onder andere onze vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht zijn wij goed vertegenwoordig in Zuid Holland, hierdoor hebben we altijd een mooi aanbod vacatures voor mensen met groene vingers. Hier onder hebben we een aantal vacatures in het groen in Zuid Holland geselecteerd. We komen graag met jou in contact, zodat we samen de ideale vacature in het groen in Zuid Holland kunnen vinden.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot groenbedrijf in de regio van Dordrecht zijn wij opzoek naar een ervaren trekkerchauffeur. Het bedrijf is vooral werkzaam in Zuid-Holland en Utrecht. Jij zal voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het transporteren van materieel en het afvoeren van grond en groen afval. Naast het transporteren zal je ook maai werkzaamheden d.m.v. een maai arm uitvoeren. Als het rustiger is met het trekker werk zal je ook ingezet worden in het groenonderhoud.

Tuinman / Hovenier siertuin & landgoed (Dordrecht)

Hoveniers
Wij zoeken een representatieve en vakbekwame tuinman/hovenier die een passie heeft voor het onderhouden van tuinen, maar ook het grovere werk niet schuwt. Onze klant is een stichting die een hotel/restaurant met aangrenzende uitgebreide siertuin beheert en een fors landgoed bezit in de regio Drechtsteden. Beide locaties worden onderhouden door een vakbekwaam team van hoveniers. Binnen dit team is plaats voor een representatieve vakbekwaam hovenier/tuinman.

Groenvoorziener (Zuid-Holland)

Groenmedewerker
Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar groenvoorzieners voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden zullen uitgevoerd worden in Zuid-Holland. Jij zal samen met je collega’s ervoor moeten zorgen dat de wijken en gemeentelijke plantsoenen er in top staat eruit komt te zien.

Meewerkend voorman groenvoorziening (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Woon jij in de Alblasserwaard en wil jij graag aan de slag gaan als meewerkend voorman groenvoorziening? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Een middelgroot groenbedrijf, dat gelegen is in de regio Sliedrecht, is op zoek naar een meewerkend voorman groen. Dit groenbedrijf is vooral actief op het gebied van onderhoud- en aanleg van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, groenonderhoud bij nutsbedrijven en overheidsinstellingen.

Jr. uitvoerder groenbedrijf (Hendrik-Ido-Ambacht)

Kaderfuncties
Toe aan een volgende stap? Onze klant is een groeiend hoveniersbedrijf annex groenaannemer. Doordat zij een flinke groei doormaken is er ruimte voor een junior/aankomend uitvoerder. Dit bedrijf richt zich op gemeentelijk en provinciaal groenbestekken en het terreinonderhoud bij landelijk opererende bedrijven. Het bedrijf kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, vooruitstrevende werkaanpak. Ook loopt het bedrijf voorop met het gebruik van moderne gereedschappen en materieel. In deze functie wordt je ingewerkt en opgeleid door een ervaren uitvoerder binnen het bedrijf.

Vakbekwaam hovenier (Hendrik-Ido-Ambacht)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is voor verschillende aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in de particuliere sector. Onze klant is voornamelijk actief is in de regio van Hendrik-Ido-Ambacht. Je zal samen met een collega of een leerling hovenier naar de werkplek rijden en de leiding nemen over het project Het is een is een leuk bedrijf met vakbekwaam personeel.

Voorman hovenier onderhoud (Dordrecht )

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een voorman hovenier uit de regio Rotterdam voor het aansturen van een onderhoudsploeg in Drechtsteden. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de particuliere- en zakelijke markt en is gevestigd in het midden van Nederland. Heb jij veel ervaring in de groensector en zie je het zitten om samen met enkele collega's diverse mooie groenprojecten in Drechtsteden te onderhouden? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!

Planner Hoveniersbedrijf (Dordrecht)

Kaderfuncties
Onze klant is een groeiend hoveniersbedrijf / groenaannemer met een mooi werkpakket. Dit Dordtse bedrijf richt zich op het onderhouden van gemeentelijk groen, fijn groenonderhoud voor bedrijven, instellingen, overheid en VVE's enerzijds, maar ook op mooie aanlegprojecten. Denk hierbij aan (particuliere) aanlegprojecten, bedrijfstuinen, speeltuinen en schoolpleinen. Ook boomverzorging en machinewerk valt in het dienstenpakket van dit groenbedrijf. Naast groen is onze klant ook actief op infraprojecten. Kortom een veelzijdig en dynamisch bedrijf. Door groei heeft onze klant een vacature voor een planner.

Groenvoorziener (Hendrik-Ido-Ambacht)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en enthousiaste groenvoorziener. De werkzaamheden zullen veelal plaats vinden in de regio Hendrik-Ido-Ambacht. Het is belangrijk dat je een verantwoordelijkheidsgevoel hebt, omdat je regelmatig zelfstandig werkzaamheden uitvoert. Daarnaast zul je ook werkzaamheden in teamverband uitvoeren. Het is een diverse functie waar je, jezelf bezig zal houden met onderhoudswerkzaamheden.

Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht)

Kaderfuncties
Ben jij toe aan een nieuwe baan? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Huizen. Als intercedent bij Baneninhetgroen realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestiging in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert