• Vacatures in het groen - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vacatures in het groen

Vacatures in het groen - merlevansoncreatie_46

Baneinhetgroen heeft een groot aanbod van vacatures in het groen. Wij hebben online een overzicht van onze vacatures in het groen, maar nog veel liever komen we met jou in contact om samen te kijken wel vacature in het groen het best bij jou past.

Onze vacatures in het groen zijn door het hele land en bij verschillende bedrijven, zodat er altijd wat bij jou past!

Calculator/werkvoorbereider groen (Woerden)

Kaderfuncties
Topbaan! Namens onze klant; een veelzijdige aannemer, zoeken wij een calculator / werkvoorbereider groen. Onze klant is een stabiel familiebedrijf die actief is in verschillende disciplines: groen, infra, bagger en milieu. Op het gebied van groen- / hovenierswerk richt dit bedrijf zich voornamelijk op overheid, gemeenten en de zakelijke markt, waarbij de werkzaamheden worden uitgevoerd met goed materieel en door (eigen) vakmensen, onderaannemers en zzp’ers. Als calculator / werkvoorbereider kom je te werken in een klein en hecht team, waarin je verantwoordelijk bent voor het gehele traject inzake tenderen / offreren en werkvoorbereiding. Een afwisselende functie met verantwoordelijkheid dus!.

Groenmedewerker onderhoud (Meppel)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt voor een opdrachtgever in de omgeving van Meppel naar enthousiaste groenmedewerkers met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Dit landelijk opererend bedrijf verzorgt het groenonderhoud voor zowel gemeenten evenals instellingen, bedrijven en particulieren.

Groenmedewerker (Den Bosch)

Groenmedewerker
Voor een mooi groenvoorzieningsbedrijf in de regio van Den Bosch, zijn wij op zoek naar een groenmedewerker. Je zal voornamelijk bezig zijn met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden zullen voornamelijk uitgevoerd worden in de regio van Den Bosch. Jij zal samen met je collega’s ervoor zorgen dat de wijken en gemeentelijke plantsoenen er in top staat uit zien. De werkzaamheden worden uitgevoerd met goed materieel en gereedschappen.

Vakantiewerk groenonderhoud (Tiel)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij tijdens je vakantie werken in het groen? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Tiel zoeken wij enthousiaste jongeren die graag tijdens hun vakantie aan de slag willen. Plan zelf in welke weken je kan werken, doe werkervaring op in het groen en krijg een goed salaris.

Groenmedewerker (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Voor één van onze klanten, een groenbedrijf in de regio Sliedrecht, zijn wij op zoek naar een enthousiaste groenmedewerker voor het groenonderhoud. Je komt te werken in een leuk team, met vakbekwaam personeel. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden bij parken en plantsoenen, sportvelden etc.

Vakantiewerk groenonderhoud (Gouda)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor diverse leuke hoveniersbedrijven zoeken wij enthousiaste vakantiewerkers. Heb jij in de zomervakantie tijd over en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan is vakantiewerk in het groen wat voor jou!

groenmedewerker onderhoud (Bilthoven)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl zoekt voor een opdrachtgever in de omgeving van Bilthoven naar enthousiaste groenmedewerkers met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Dit landelijk opererend bedrijf verzorgt het groenonderhoud voor zowel gemeenten evenals instellingen, bedrijven en particulieren.

Groenmedewerker (Rotterdam)

Groenmedewerker
Een van onze relaties, een groot groen-wegenbouwbedrijf in Rotterdam, is op zoek naar een groenmedewerker. In deze functie zal je vooral te maken krijgen met werkzaamheden zoals bosmaaien (langs snelwegen), snoeien en scheren van hagen etc.

Hovenier Gemeentelijk groen (Bergen op Zoom)

Groenmedewerker
Voor een groenbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren gemeentelijk hovenier. Je werkzaamheden zullen vooral bestaan uit het onderhouden van plantsoenen, parken en overig openbaar groen. De werkzaamheden zal je voornamelijk in groepsverband uitvoeren, daarom zoeken wij hoveniers die goed kunnen samenwerken. De collega’s waarmee jij gaat werken hebben veel ervaring in de groensector en zijn professioneel in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Vakantiewerk onderhoud groen (Nunspeet)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
In Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar Groenmedewerkers. Lijk het jou leuk om ervaring op te doen in het groen en weet jij van aanpakken?

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert