• Vakantiewerk Baarn - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vakantiewerk Baarn

Vakantiewerk Baarn - merlevansoncreatie_109

Vakantie? Op zoek naar een leuk baantje om lekker bij te verdienen en ook nog wat te leren? Baneninhetgroen heeft volop vakantiewerk in Baarn. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor vakantiewerk in Baarn te bespreken. 

Vakantiewerk (Alblasserdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Samen met een ervaren hovenier verricht je groenonderhoud voor de gemeente Gorinchem en nabijgelegen gemeentes. Met een team van collega’s werk je lekker buiten en zorg je ervoor dat de stad er weer strak en netjes uit komt te zien. Ben je dus enthousiast en steek je graag je handen uit de mouwen, dan is dit een leuke baan voor jou.

Vakantiewerk onderhoud groen (Utrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij ervaring op doen in het Groen en ben je een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten in Utrecht. Het bedrijf verricht groenonderhoud voor de gemeente. Zij zorgen ervoor dat de plantsoenen en parken en netjes uit blijven zien. 

Vakantiewerk onderhoud groen (Nunspeet)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
In Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar Groenmedewerkers. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in het Groen en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder

Vakantiewerk groenonderhoud (Gouda)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor diverse leuke hoveniersbedrijven zoeken wij enthousiaste vakantiewerkers. Heb jij in de zomervakantie tijd over en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan is vakantiewerk in het groen wat voor jou!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert