• Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht

Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht - merlevansoncreatie_109

Vakantie? Op zoek naar een leuk baantje om lekker bij te verdienen en ook nog wat te leren? Baneninhetgroen heeft volop vakantiewerk in Hendrik-Ido-Ambacht. Kom eens langs op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht en wij zorgen voor leuk vakantiewerk in Hendrik-Ido-Ambacht. We hopen je snel te zien!

Hovenier onderhoud vakantieparken (Vlissingen)

Hoveniers
Voor een mooi hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier voor het groenonderhoud bij vakantieparken. Naast vakantieparken werkt het bedrijf ook voor particulieren en bedrijven. Heb jij ervaring met het uitvoeren van groenonderhoud in de breedste zin van het woord dan zijn wij op zoek naar jou!

Hovenier onderhoud (Mol (België))

Hoveniers
Onze klant is een hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhouden van vakantieparken. Het bedrijf is zowel in Nederland als in België actief. Wij zoeken een sociaal vaardige en vakbekwaam hovenier voor een mooi vakantiepark in de regio van Mol, België. Als je niet in de regio van Mol woont is er de mogelijkheid dat je kosteloos op het park kan verblijven.

hovenier onderhoud vakantieparken (Limburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor het onderhouden van diverse vakantieparken in Limburg. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het onderhoud die eraan bijdragen dat het park er netjes bij ligt. De werkzaamheden zijn divers van aard en zul je voornamelijk samen met je collega uitvoeren. In de winterperiode zul je voornamelijk bezig zijn met snoeien en zagen en in de zomerperiode meer met het bestrijden van onkruid. Naast het basis groenonderhoudswerk zal je af en toe ook herstelwerkzaamheden aan het straatwerk moeten verrichten, daarom zou het makkelijk zijn als je reeds ervaring hebt met groenonderhoud.

Groenmedewerker onderhoud vakantieparken (Nunspeet)

Groenmedewerker
Voor onze klant zijn wij op zoek naar onderhoudshoveniers voor het uitvoeren van werkzaamheden op vakantieparken. Onze klant voert het onderhoudswerk uit voor diverse vakantieparken op de Veluwe. Hiervoor zoeken zij versterking van het team. Je gaat op dagelijkse basis met een of meerdere collega's op pad om de parken netjes te houden. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met onderhoud van groen, maar is daar niet toe beperkt. Het kan voorkomen dat je ook gevraagd wordt eenvoudige technische klusjes op te knappen en storingen te verhelpen.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert