• Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht

Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht - merlevansoncreatie_109

Vakantie? Op zoek naar een leuk baantje om lekker bij te verdienen en ook nog wat te leren? Baneninhetgroen heeft volop vakantiewerk in Hendrik-Ido-Ambacht. Kom eens langs op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht en wij zorgen voor leuk vakantiewerk in Hendrik-Ido-Ambacht. We hopen je snel te zien!

Vakantiewerk groenonderhoud (Tiel)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij tijdens je vakantie werken in het groen? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Tiel zoeken wij enthousiaste jongeren die graag tijdens hun vakantie aan de slag willen. Plan zelf in welke weken je kan werken, doe werkervaring op in het groen en krijg een goed salaris.

Vakantiewerk groenonderhoud (Gouda)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor diverse leuke hoveniersbedrijven zoeken wij enthousiaste vakantiewerkers. Heb jij in de zomervakantie tijd over en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan is vakantiewerk in het groen wat voor jou!

Vakantiewerk onderhoud groen (Nunspeet)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
In Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar Groenmedewerkers. Lijk het jou leuk om ervaring op te doen in het groen en weet jij van aanpakken?

Vakantiewerk (Alblasserdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Samen met een ervaren hovenier verricht je groenonderhoud voor de gemeente Gorinchem en nabijgelegen gemeentes. Met een team van collega’s werk je lekker buiten en zorg je ervoor dat de stad er weer strak en netjes uit komt te zien. Ben je dus enthousiast en steek je graag je handen uit de mouwen, dan is dit een leuke baan voor jou.

Groenmedewerker onderhoud vakantieparken (Nunspeet)

Groenmedewerker
Voor onze klant zijn wij op zoek naar onderhoudshoveniers voor het uitvoeren van werkzaamheden op vakantieparken. Onze klant voert het onderhoudswerk uit voor diverse vakantieparken op de Veluwe. Hiervoor zoeken zij versterking van het team. Je gaat op dagelijkse basis met een of meerdere collega's op pad om de parken netjes te houden. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met onderhoud van groen, maar is daar niet toe beperkt. Het kan voorkomen dat je ook gevraagd wordt eenvoudige technische klusjes op te knappen en storingen te verhelpen.

Vakantiekracht Groenonderhoud (Berkel-Enschot)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zoeken vakantiewerkers uit de regio Berkel-Enschot en omstreken! Voor een hovenier- en groenvoorzieningsbedrijf uit de regio kunnen wij scholieren en studenten gebruiken die graag tijdens hun (zomer)vakantie willen werken in het groen. Voor deze functie heb je geen werkervaring nodig.

Vakantiewerk onderhoud groen (Utrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
In Utrecht zijn wij op zoek naar vakantiekrachten. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in het groen en weet jij van aanpakken?

hovenier onderhoud vakantieparken (Limburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor het onderhouden van diverse vakantieparken in Limburg. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het onderhoud die eraan bijdragen dat het park er netjes bij ligt. De werkzaamheden zijn divers van aard en zul je voornamelijk samen met je collega uitvoeren. In de winterperiode zul je voornamelijk bezig zijn met snoeien en zagen en in de zomerperiode meer met het bestrijden van onkruid. Naast het basis groenonderhoudswerk zal je af en toe ook herstelwerkzaamheden aan het straatwerk moeten verrichten, daarom zou het makkelijk zijn als je reeds ervaring hebt met groenonderhoud in het partiucliere of

Hovenier onderhoud vakantieparken (Limburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor het onderhouden van diverse vakantieparken in Limburg. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het onderhoud die eraan bijdragen dat het park er netjes bij ligt. De werkzaamheden zijn divers van aard en zul je voornamelijk samen met je collega uitvoeren. In de winterperiode zul je voornamelijk bezig zijn met snoeien en zagen en in de zomerperiode meer met het bestrijden van onkruid. Naast het basis groenonderhoudswerk zal je af en toe ook herstelwerkzaamheden aan het straatwerk moeten verrichten, daarom zou het makkelijk zijn als je reeds ervaring hebt met groenonderhoud in het partiucliere of grootschalige groen.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert