• Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht

Vakantiewerk Hendrik-Ido-Ambacht - merlevansoncreatie_109

Vakantie? Op zoek naar een leuk baantje om lekker bij te verdienen en ook nog wat te leren? Baneninhetgroen heeft volop vakantiewerk in Hendrik-Ido-Ambacht. Kom eens langs op ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht en wij zorgen voor leuk vakantiewerk in Hendrik-Ido-Ambacht. We hopen je snel te zien!

Vakantiewerk (Alblasserdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Samen met een ervaren hovenier verricht je groenonderhoud voor de gemeente Gorinchem en nabijgelegen gemeentes. Met een team van collega’s werk je lekker buiten en zorg je ervoor dat de stad er weer strak en netjes uit komt te zien. Ben je dus enthousiast en steek je graag je handen uit de mouwen, dan is dit een leuke baan voor jou.

Groenmedewerker onderhoud vakantieparken (Nunspeet)

Groenmedewerker
Voor onze klant zijn wij op zoek naar onderhoudshoveniers voor het uitvoeren van werkzaamheden op vakantieparken. Onze klant voert het onderhoudswerk uit voor diverse vakantieparken op de Veluwe. Hiervoor zoeken zij versterking van het team. Je gaat op dagelijkse basis met een of meerdere collega's op pad om de parken netjes te houden. Dit heeft hoofdzakelijk te maken met onderhoud van groen, maar is daar niet toe beperkt. Het kan voorkomen dat je ook gevraagd wordt eenvoudige technische klusjes op te knappen en storingen te verhelpen.

Vakantiewerk onderhoud groen (Utrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij ervaring op doen in het Groen en ben je een echte aanpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten in Utrecht. Het bedrijf verricht groenonderhoud voor de gemeente. Zij zorgen ervoor dat de plantsoenen en parken en netjes uit blijven zien. 

Vakantiewerk onderhoud groen (Nunspeet)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
In Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar Groenmedewerkers. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in het Groen en weet jij van aanpakken? Lees dan snel verder

Hovenier onderhoud vakantieparken (Vlissingen)

Hoveniers
Voor een mooi hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een hovenier voor het groenonderhoud bij vakantieparken. Naast vakantieparken werkt het bedrijf ook voor particulieren en bedrijven. Heb jij ervaring met het uitvoeren van groenonderhoud in de breedste zin van het woord dan zijn wij op zoek naar jou!

Hovenier onderhoud vakantieparken (Terneuzen)

Hoveniers
Voor een mooi hoveniersbedrijf in Zeeland zijn wij op zoek naar een hovenier voor het groenonderhoud bij vakantieparken. Naast vakantieparken werkt het bedrijf ook voor particulieren en bedrijven. Heb jij ervaring met het uitvoeren van groenonderhoud in de breedste zin van het woord? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vakantiewerk groenonderhoud (Gouda)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor diverse leuke hoveniersbedrijven zoeken wij enthousiaste vakantiewerkers. Heb jij in de zomervakantie tijd over en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan is vakantiewerk in het groen wat voor jou!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert