• Vakantiewerk Reeuwijk - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vakantiewerk Reeuwijk

Vakantiewerk Reeuwijk - merlevansoncreatie_109

Vakantie? Op zoek naar een leuk baantje om lekker bij te verdienen en ook nog wat te leren? Baneninhetgroen heeft volop vakantiewerk in Reeuwijk. Kom eens langs op ons kantoor in Reeuwijk en wij zorgen voor leuk vakantiewerk in Reeuwijk. We hopen je snel te zien!

Vakantiewerk groenonderhoud (Tiel)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij tijdens je vakantie werken in het groen? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Tiel zoeken wij enthousiaste jongeren die graag tijdens hun vakantie aan de slag willen. Plan zelf in welke weken je kan werken, doe werkervaring op in het groen en krijg een goed salaris.

Vakantiewerk groenonderhoud (Gouda)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor diverse leuke hoveniersbedrijven zoeken wij enthousiaste vakantiewerkers. Heb jij in de zomervakantie tijd over en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan is vakantiewerk in het groen wat voor jou!

Vakantiewerk onderhoud groen (Nunspeet)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
In Nunspeet zijn wij per direct op zoek naar Groenmedewerkers. Lijk het jou leuk om ervaring op te doen in het groen en weet jij van aanpakken?

Vakantiewerk (Alblasserdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Samen met een ervaren hovenier verricht je groenonderhoud voor de gemeente Gorinchem en nabijgelegen gemeentes. Met een team van collega’s werk je lekker buiten en zorg je ervoor dat de stad er weer strak en netjes uit komt te zien. Ben je dus enthousiast en steek je graag je handen uit de mouwen, dan is dit een leuke baan voor jou.

Vakantiewerk onderhoud groen (Utrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
In Utrecht zijn wij op zoek naar vakantiekrachten. Lijkt het jou leuk om ervaring op te doen in het groen en weet jij van aanpakken?

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert