• Vakantiewerk Waardenburg - baneninhetgroen-vacatures

Vacature zoeken

Vakantiewerk Waardenburg

Vakantiewerk Waardenburg - baneninhetgroen-vacatures

Vakantie? Op zoek naar een leuk baantje om lekker bij te verdienen en ook nog wat te leren? Baneninhetgroen heeft volop vakantiewerk in Waardenburg. Kom eens langs op ons kantoor in Waardenburg en wij zorgen voor leuk vakantiewerk in Waardenburg. We hopen je snel te zien!

Assistent Hovenier (Waardenburg)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent hovenier uit de regio Waardenburg voor een hoveniersbedrijf uit de regio Betuwe. In deze functie zal je in zowel bij het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen nodig zijn.

Intercedent (Waardenburg)

Kaderfuncties
Voor onze vestiging in Waardenburg zijn wij op zoek naar versterking. Het betreft een functie van intercedent. Als intercedent bij Baneninhetgroen zorg je dat je kandidaten inschrijft voor diverse functies binnen de groensector. Door nauwe samenwerking met je collega's realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in het groen. Je verricht via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Je bent zelfstandig, je kan plannen opstellen, organiseren en uitvoeren en hebt een commerciële drive met een hoge gunfactor. Daarnaast ben je mensgericht; je weet door jouw mensenkennis vraag en aanbod met succes te matchen. Ook als je nog geen ervaring hebt, maar graag dit vak wil leren zijn wij op zoek naar jou!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert