• Werk groenvoorziening - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Werk groenvoorziening

Werk groenvoorziening - merlevansoncreatie_5

Op zoek naar werk in de groenvoorziening? Kom langs bij Baneninhetgroen, wij hebben mooi werk in de groenvoorziening. Door dat wij meerdere vestigingen in het land hebben, hebben we altijd leuk werk voor jou in de buurt. Kom eens langs om samen te kijken welk werk in de groenvoorziening voor jou het prettigst is.

Voorman groenvoorziening (Hilversum)

Groenmedewerker
Heb jij leidinggevende ervaring, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ligt jouw hart bij de groenvoorziening? Voor onze opdrachtgever in de regio van Hilversum zoeken wij een voorman groenvoorziening.

Meewerkend voorman groenvoorziening (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Woon jij in de Alblasserwaard en wil jij graag aan de slag gaan als meewerkend voorman groenvoorziening? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Een middelgroot groenbedrijf, dat gelegen is in de regio Sliedrecht, is op zoek naar een meewerkend voorman groen. Dit groenbedrijf is vooral actief op het gebied van onderhoud- en aanleg van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, groenonderhoud bij nutsbedrijven en overheidsinstellingen.

BBL leerling groenvoorziening (Geldermalsen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Baneninhetgroen is op zoek naar een gemotiveerde BBL (4 dagen werken en 1 dag school) leerling groenvoorziening die een MBO groenopleiding volgt of wil gaan volgen. Het bedrijf is landelijk actief en heeft veel werknemers die verspreid werkzaam zijn over diverse vestigingen. De werkzaamheden vinden vooral plaats bij bedrijven, gemeentes en overheden. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Als leerling assisteer je verschillende vakbekwame collega’s en zal je meerdere onderdelen van het vak leren en ervaren.

Medewerker Groenvoorziening (Oisterwijk)

Groenmedewerker
Voor een innoverend, sociaal en professioneel bedrijf zijn we op zoek naar een gemotiveerde groenvoorziener. Het bedrijf is gevestigd in de regio Oisterwijk en is actief in het ontwerp, realisatie en onderhoud van tuinen en bedrijfsterreinen. Verder zijn ze gespecialiseerd in het aanleggen van daktuinen en beschikken zij over veel kennis omtrent boomverzorging. Het bedrijf is middelgroot en heeft een hecht en sociaal team van medewerkers.

Allround Machinist Groenvoorziening (Den Bosch)

Groenmedewerker
Wil jij graag aan de slag als allround machinist binnen de groenvoorziening? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken als machinist voor een groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch. Binnen deze functie is het belangrijk dat jij handig bent met machines en bovenal gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

Voorman groenvoorziening (Bodegraven)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een voorman groenvoorziening uit de regio Bodegraven voor het aansturen van een onderhoudsploeg. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en is gevestigd op verschillende plekken in Nederland. Zie je het zitten om samen met enkele collega's diverse mooie groenprojecten in het Groene Hart te onderhouden? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!
Nieuw!

Meewerkend voorman groenvoorziening (Gorinchem)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen zoekt voor één van haar klanten een meewerkend voorman groen (grootschalig groen). Deze provinciaal opererende dienstverlener voor aanleg en onderhoud van buitenruimten houdt zich voornamelijk bezig met het openbaar groen van gemeenten en bos- en natuurbeheer. Gezien de vele projecten bij deze onderneming, is Baneninhetgroen op zoek naar een ervaren groenvoorziener met leidinggevende capaciteiten.
Nieuw!

Medewerker Groenvoorziening (Eindhoven)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker groenvoorziening. De werkzaamheden zullen zo snel mogelijk in het begin van het groenseizoen starten. Je zal voornamelijk gaan werken in de regio van Eindhoven. Samen met een onderhoudsploeg ben je verantwoordelijk voor het groenonderhoud bij verschillende klanten.

Medewerker groenvoorziening (Lochem)

Groenmedewerker
Voor een een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een medewerker groenvoorziening voor het groenonderhoud op vakantieparken en gemeenten. Heb jij ervaring met het uitvoeren van groenonderhoud in de breedste zin van het woord dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie kun je het jaarrond aan het werk, ook in de winter.

Meewerkend voorman (Rotterdam)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen zoekt voor één van haar klanten een meewerkend voorman groen (grootschalig groen). Deze provinciaal opererende dienstverlener voor aanleg en onderhoud van buitenruimten houdt zich voornamelijk bezig met het openbaar groen van gemeenten en bos- en natuurbeheer. Gezien de vele projecten bij deze onderneming, is Baneninhetgroen op zoek naar ervaren kandidaten om op korte termijn deze vacature in te vullen.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert