• Werk groenvoorziening - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Werk groenvoorziening

Werk groenvoorziening - merlevansoncreatie_5

Op zoek naar werk in de groenvoorziening? Kom langs bij Baneninhetgroen, wij hebben mooi werk in de groenvoorziening. Door dat wij meerdere vestigingen in het land hebben, hebben we altijd leuk werk voor jou in de buurt. Kom eens langs om samen te kijken welk werk in de groenvoorziening voor jou het prettigst is.

Trekkerchauffeur groenvoorziening (Tiel)

Loonwerk
Voor een mooi bedrijf in de Betuwe zoeken wij een trekkerchauffeur voor cultuurtechnische projecten. Het bedrijft werkt landelijk en houdt zich vooral bezig met het onderhoud van openbaar groen voor gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het maaien van bermen, taluds en sportvelden. Naast het trekkerwerk zul je ook worden ingezet op kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf zijn er ruime mogelijkheden om jezelf ver te ontwikkelen. Bij goed functioneren is een vast dienstverband bespreekbaar.

Voorman groenvoorziening (Bodegraven)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een voorman groenvoorziening uit de regio Bodegraven voor het aansturen van een onderhoudsploeg. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de zakelijke markt en is gevestigd op verschillende plekken in Nederland. Zie je het zitten om samen met enkele collega's diverse mooie groenprojecten in het Groene Hart te onderhouden? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan!
Nieuw!

Medewerker groenvoorziening (Ridderkerk)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is voor een middelgroot groenbedrijf op zoek naar een medewerker groenvoorziening. De werkzaamheden zullen vooral bestaan uit groenonderhoudswerkzaamheden in plantsoenen en parken. Hierbij kun je denken aan de basis groenwerkzaamheden zoals schoffelen, bosmaaien en snoeien. Het zou mooi zijn als je hier enige ervaring mee hebt en dat je er geen moeite mee hebt om eentonig werk uit te voeren. Je zult samen werken met vakbekwame collega's die je indien nodig begeleiden bij de werkzaamheden.

Allround Machinist Groenvoorziening (Den Bosch)

Loonwerk
Wil jij graag aan de slag als allround machinist binnen de groenvoorziening? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken als machinist voor een groenvoorzieningsbedrijf uit de regio van Den Bosch. Binnen deze functie is het belangrijk dat jij handig bent met machines en bovenal gemotiveerd bent om aan de slag te gaan.

Voorman groenvoorziening (Hilversum)

Groenmedewerker
Heb jij leidinggevende ervaring, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ligt jouw hart bij de groenvoorziening? Voor onze opdrachtgever in de regio van Hilversum zoeken wij een voorman groenvoorziening.

BBL leerling groenvoorziening (Bergen op Zoom)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Baneninhetgroen is op zoek naar een gemotiveerde BBL leerling groenvoorziening die een MBO groenopleiding volgt of wil gaan volgen. Het bedrijf is landelijk actief en heeft veel werknemers die verspreid werkzaam zijn over diverse vestigingen. De werkzaamheden vinden vooral plaats bij bedrijven, gemeentes en overheden. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Als leerling assisteer je verschillende vakbekwame collega’s en zal je meerdere onderdelen van het vak leren en ervaren.

BBL leerling groenvoorziening (Geldermalsen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Baneninhetgroen is op zoek naar een gemotiveerde BBL (4 dagen werken en 1 dag school) leerling groenvoorziening die een MBO groenopleiding volgt of wil gaan volgen. Het bedrijf is landelijk actief en heeft veel werknemers die verspreid werkzaam zijn over diverse vestigingen. De werkzaamheden vinden vooral plaats bij bedrijven, gemeentes en overheden. Kwaliteit staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Als leerling assisteer je verschillende vakbekwame collega’s en zal je meerdere onderdelen van het vak leren en ervaren.

Voorman groenvoorziening (Wateringen)

Groenmedewerker
Voor een van onze klanten, gevestigd in Wateringen, zijn wij op zoek naar een echte leidinggevende voorman. Je houdt je in deze functie vooral bezig met het aansturen van meerdere ploegen medewerkers in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in het groen. Belangrijk hierin is dat jij de medewerkers op een zodanige manier weet te motiveren dat het gestelde werk binnen de ramingen van het project gerealiseerd wordt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je kan bijspringen als de werkzaamheden dit van jou verwachten.

Meewerkend voorman groenvoorziening (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Woon jij in de Alblasserwaard en wil jij graag aan de slag gaan als meewerkend voorman groenvoorziening? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou! Een middelgroot groenbedrijf, dat gelegen is in de regio Sliedrecht, is op zoek naar een meewerkend voorman groen. Dit groenbedrijf is vooral actief op het gebied van onderhoud- en aanleg van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, groenonderhoud bij nutsbedrijven en overheidsinstellingen.

Meewerkend voorman (Rotterdam)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen zoekt voor één van haar klanten een meewerkend voorman groen (grootschalig groen). Deze provinciaal opererende dienstverlener voor aanleg en onderhoud van buitenruimten houdt zich voornamelijk bezig met het openbaar groen van gemeenten en bos- en natuurbeheer. Gezien de vele projecten bij deze onderneming, is Baneninhetgroen op zoek naar ervaren kandidaten om op korte termijn deze vacature in te vullen.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert