• Werken leren als hovenier - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Werken leren als hovenier

Werken leren als hovenier - merlevansoncreatie_5

Wil jij werken leren als hovenier? Baneninhetgroen is de specialist om ervoor te zorgen dat jij naast een leuke, uitdagende baan een mooie studie kunt oppakken en natuurlijk kunt afronden. Wij hebben al jaren ervaring en relaties bij zowel scholen als hoveniersbedrijven om dit traject goed te kunnen begeleiden. Kom eens bij ons langs, zodat we samen uit kunnen stippelen welk werk / bedrijf in combinatie met een studie tot hovenier bij jou past!

Werken leren tot hovenier doe je bij Baneninhetgroen!

Allround hovenier (Beesd)

Hoveniers
Voor een modern en innoverend hoveniersbedrijf zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende allround hovenier. Door de toeneming van het werk is dit hoveniersbedrijf op zoek naar uitbreiding van hun personeel. Het gaat daarom ook niet om een tijdelijke, maar vaste baan! Dit hoveniersbedrijf werkt in het hogere segment en neemt alleen genoegen met de hoogste kwaliteit. Je werkt samen met vakbekwame collega's en leerlingen aan particuliere tuinen in zowel de aanleg als het onderhoud. Als allround hovenier ben je bekend met de werkzaamheden en ben je in staat om elke tuin te realiseren.

Vakbekwaam hovenier (Almere)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier, die zelfstandig inzetbaar is in het aanleggen en onderhouden van zowel particuliere- als zakelijke tuinen. Onze klant is voornamelijk actief is in de regio van Almere, Hilversum en 't Gooi. Je zal samen met een collega of een leerling hovenier naar de werkplek rijden en de leiding nemen over het project. Het is een leuk bedrijf met vakbekwaam personeel dat zoekt naar een collega die zich wil verbinden met het bedrijf en graag werkt in een informele sfeer.

Calculator / Werkvoorbereider particulier hoveniersbedrijf (Hendrik Ido Ambacht)

Kaderfuncties
Onze klant is een hoveniersbedrijf met de focus op het aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen in het hogere segment. Daarom staat dit bedrijf ook bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit tuinen. Verder is deze klant gespecialiseerd in het aanleggen van (biologische) zwembaden en zwemvijvers en houtconstructies. Zij hebben alle expertise in huis om zowel het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van de tuinen in volledig in eigen beheer uit te voeren. Het huidige team bestaat uit 22 personen. Door groei is er behoefte aan een goed gekwalificeerde en enthousiaste calculator / werkvoorbereider.
Nieuw!

Vakbekwaam hovenier (Oud-Beijerland)

Hoveniers
Woon jij in de omgeving van Oud-Beijerland en heb je ervaring als hovenier? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio van Oud-Beijerland, zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier in zowel de aanleg als in het onderhoud. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden in de particuliere- en bedrijfstuinen. Je zal vaak samenwerken met een collega of een leerling hovenier

hovenier onderhoud vakantieparken (Limburg)

Hoveniers
Voor een middelgroot groenbedrijf zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier voor het onderhouden van diverse vakantieparken in Limburg. De werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op het onderhoud die eraan bijdragen dat het park er netjes bij ligt. De werkzaamheden zijn divers van aard en zul je voornamelijk samen met je collega uitvoeren. In de winterperiode zul je voornamelijk bezig zijn met snoeien en zagen en in de zomerperiode meer met het bestrijden van onkruid. Naast het basis groenonderhoudswerk zal je af en toe ook herstelwerkzaamheden aan het straatwerk moeten verrichten, daarom zou het makkelijk zijn als je reeds ervaring hebt met groenonderhoud.

Vakbekwaam hovenier (Reeuwijk)

Hoveniers
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven en vakbekwaam hovenier. Onze klant is een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in ontwerp, aanleg- en onderhoudswerkzaamheden in de particuliere sector. Het werkgebied betreft voornamelijk de provincie Zuid-Holland . Wij zoeken iemand die gedreven is en een uitdagende functie zoekt. Je komt te werken in een hecht team met veel zelfstandigheid waar je de ruimte krijgt om jouw ervaring en kennis in de praktijk te brengen. Wil jij doorgroeien in je werk? Zoek je vrijheid en een uitdagende functie? Dan zoeken wij jou!

Vakbekwaam Hovenier Aanleg (Gorinchem)

Hoveniers
Voor deze functie zoeken wij een hovenier uit de regio Gorinchem die zich graag bezig houdt met het aanleggen van tuinen. Je zal bij voorkeur na enige tijd zelfstandig ingezet gaan worden waar nodig. Dit hangt natuurlijk af van jouw kunnen en waar zelf je voorkeur naar uit gaat. Je gaat voornamelijk tuinen aanleggen bij bedrijven en particulieren met daarbij af en toe andere projecten. De werkzaamheden voer je uit in een aanlegploeg, daarom zal je veel in teamverband werken.

Leerling boomverzorger (Pijnacker)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een boomverzorgingsbedrijf in de omgeving van Pijnacker zijn wij op zoek naar een leerling boomverzorger. Heb jij passie voor bomen en wil jij je graag ontwikkelen tot boomverzorger? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Nieuw!

Vakbekwaam hovenier (Den Bosch)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio van Den Bosch zijn wij op zoek naar een vakbekwaam hovenier met aantoonbare ervaring in het onderhoud en aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen. Er wordt verwacht dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Het merendeel van de werkzaamheden vinden plaats in de regio van Den Bosch. Om de werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren is goede vak- en plantenkennis vereist, al wil het bedrijf ook tijd investeren om je het vak verder te leren.

Vacature hovenier (Gouda)

Hoveniers
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Gouda zijn wij op zoek naar een hovenier met ervaring in zowel groenonderhoud als aanleg. Heb jij ervaring als hovenier en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpt Baneninhetgroen.nl je graag aan deze mooie baan!

Pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert