• Werken leren groenmedewerker - baneninhetgroen-vacatures

Vind hier uw droombaan

Werken leren groenmedewerker

Werken leren groenmedewerker - merlevansoncreatie_4

Wil jij leuk verdienen en tegelijkertijd opgeleid worden als groenmedewerker? Banen in het Groen is de specialist in werken leren trajecten voor groenmedewerkers. We hebben een groot aantal klanten met plaatsen voor groenmedewerkers die willen werken leren
Het werken leren als groenmedewerker is een mooie uitdaging. Wij vertellen je er graag alles over!

Druk op de knop aan de rechterzijde om makkelijk contact op te nemen!

Leerling hovenier (Den Haag)

Hoveniers
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier die graag wil worden opgeleid tot vakbekwaam hovenier! Dan hebben wij voor jou een leuke leerwerkplek bij een mooi hoveniersbedrijf!
Nieuw!

meewerkend voorman groen (Maarssen)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is voor een een Groenbedrijf op zoek naar een enthousiaste Meewerkend Voorman. Onze klant is een landelijk opererend bedrijf wat gespecialiseerd is in de aanleg en onderhoud van de groene buitenruimte (zakelijke als openbaar). Ook adviseren zij op gebied van groenbeheer, aanleg en onderhoud waarbij kwaliteit voorop staat.

BBL-Leerling Hovenier (Tilburg)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij verder groeien in het hoveniersvak door een werken-leren traject? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken voor een klein hoveniersbedrijf uit de regio van Tilburg die je alle aspecten van het vak gaat leren. Naast je werk ga je één dag in de week naar school voor je BBL-opleiding. Zo ga je tegelijkertijd werken en leren om jezelf te ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier! Bij Baneninhetgroen zijn wij altijd op zoek naar leerlingen die het hoveniersvak willen leren. Daarom investeren wij in onze mensen om dit te stimuleren. Zo krijg je via ons je opleiding volledig vergoed en verschillende mogelijkheden om handige certificaten te behalen. Ook verzorgen wij spullen zoals werkschoenen en werkkleding waar nodig. Zo ga jij goed voorbereid en gemotiveerd aan het werk!

Groenvoorziener (Tilburg)

Groenmedewerker
Voor een groenvoorzieningsbedrijf zijn wij op zoek naar een groenvoorziener voor het onderhouden van gemeentelijk groen, bedrijfsterreinen, plantsoenen en parken. Je komt te werken in een stabiel bedrijf met een vakbekwaam team.

BBL leerling hovenier (Diverse regio's)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde BBL Leerlingen die via ons de opleiding niveau 2 aankomend Hovenier of niveau 3 Vakbekwaam Hovenier willen gaan volgen. Op dit moment zijn wij op zoek naar BBL Leerlingen in Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant.

Leerling hovenier (Barendrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Baneninhetgroen is op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier in de regio Barendrecht. Heb jij enige ervaring in het groen en wil jij hier verder in opgeleid worden? Of ben je al bezig met een BBL-hoveniersopleiding (niveau 2 /3) en ben jij nog op zoek naar een mooie leerwerkplek binnen een klein bedrijf? Je zult samen met een vakbekwame hovenier diverse onderhoud- en aanlegprojecten uitvoeren. Ook zal je goed worden begeleid, zodat je met veel plezier je opleiding kunt gaan volgen!

Hovenier Gemeentelijk groen (Bergen op Zoom)

Groenmedewerker
Voor een groenbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren gemeentelijk hovenier. De werkzaamheden zal je voornamelijk in groepsverband uitvoeren, daarom zoeken wij hoveniers die goed kunnen samenwerken. De collega’s waarmee jij gaat werken hebben veel ervaring in de groensector en zijn professioneel in het uitvoeren van hun werkzaamheden.

BBL leerling hovenier (Utrecht)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een hoveniersbedrijf gevestigd in de regio van Utrecht zijn wij op zoek naar een leerling hovenier. Wil jij via ons je MBO opleiding tot Hovenier volgen? Tijdens onze opleiding werk je 5 dagen bij het leerbedrijf. De studie volg je digitaal, in je eigen tijd, waar en wanneer het jouw uitkomt. Ook zal je veel studieuren kunnen inplannen tijdens de rustige winterperiode. Binnen 2 jaar heb je dan het officiële diploma MBO niveau 2 Medewerker Buitenruimte. Daarna is er de mogelijkheid om ook een diploma Vakbekwaam Hovenier niveau 3 te behalen.

Meewerkend Voorman fijn onderhoud (Hardinxveld-Giessendam)

Hoveniers
Voor één van onze mooiste klanten zijn wij op zoek naar een Meewerkend Voorman voor het fijne groenonderhoud. Uiteraard betreft het hier een functie waarbij je in dienst zal treden bij onze klant. Als meewerkend voorman geef je dagelijkse leiding aan 1 á 2 collega's en verricht je groenonderhoud bij hotels, appartementencomplexen, instellingen, bedrijfstuinen. Een mooi segment om werkzaam in te zijn! Daarbij betreft het stabiel werk, het hele jaar door. Het werkgebied van dit team ligt grofweg tussen Gorinchem en Rotterdam. Ben je woonachtig in deze regio, dan is dit dus een ideale vacature. Bij deze klant is echt alles top geregeld; van de gereedschappen, de urenregistratie, de werktijden en reisuren tot het werk zelf. Daarnaast staat dit bedrijf bekend om het lage personeelsverloop en het vakmanschap van het personeel.

Leerling boomverzorger (Rotterdam )

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Heb jij een passie voor bomen? En ben je op zoek naar een leuke uitdaging bij een boomverzorgingsbedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een boomverzorgingsbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij op zoek naar een leerling boomverzorger die zichzelf graag wil ontwikkelen tot boomverzorger!
Nieuw!

Nieuws

 • Ex-topsporter Mario, aan de slag in het groen via Baneninhetgroen.nl

  De in Pijnacker geboren Mario woont al jaren in Gorinchem. Mario is te omschrijven als een sociale verenigingsman. Via Baneninhetgroen werkt Mario bij Gebr. van Kessel. Als maaimachinist, maait hij de sportvelden in de omgeving van Breda.
 • Van timmerman naar leidinggevend hovenier

  Rick Romijn van Baneninhetgroen ging langs op het werk van Hermen van Zee. Een leuk weerzien met één van de eerste werknemers van Baneninhetgroen, die het erg naar zijn zin heeft bij zijn werkgever Verheij Integrale groenzorg.
 • Scheepsbouwer Sander werkzaam in het groen

  Johan van Baneninhetgroen ging langs bij Sander Bok. Sander Bok heeft voordat hij in de groensector terecht kwam altijd in de metaalsector gewerkt en dan vooral in de scheepsbouw. Een jaar geleden stopte de kantoorbaan van Sander en moest hij op zoek naar ander werk. Buiten met de handen werken leek hem wel wat. Sander koos voor Baneninhetgroen; “jullie zitten dichtbij en na een goed gesprek kreeg ik een positief gevoel.”
 • Win-win in de personeelsvoorziening

  Samenwerking tussen Flora Nova en Baneninhetgroen.nl. Gemotiveerde vakkrachten - in de oververhitte arbeidsmarkt van 2018 zijn ze met een lampje te zoeken. Baneninhetgroen.nl vindt ze, Flora Nova maakt er dankbaar gebruik van. Over een win-winsituatie tussen een gespecialiseerd uitzendbureau en een hoveniersbedrijf.
 • Nu geopend: Baneninhetgroen vestiging Huizen

  Vanaf vandaag, 10 september 2018, zijn de deuren van de Baneninhetgroen vestiging Huizen geopend.

Google pagina's

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert