Max Yntema Ineke Folst Charlotte Dellemijn Elnathan Roos Johan den Adel Friso van den Boogaard Rene de Bruin Renee van Dijk Rik Mooibroek Gerben Drenth Rick Romijn Marnix van Doorn Hugo Penning Daan van Dieren

Maak kennis met ons team

Baneninhetgroen bestaat uit een groep enthousiaste gedreven personen. Wij stellen ons graag aan u voor, zodat u weet met wie u te maken heeft!

Friso van den Boogaard

Eigenaar
Friso van den Boogaard

“Van afstuderen tot mede-eigenaar”

“Toen mijn afstudeerperiode aanbrak van mijn opleiding HBO Communicatie heb ik in mijn omgeving geïnformeerd of er afstudeermogelijkheden waren. Ik kwam bij Rick, Hugo en Rene terecht die ik inmiddels al 10 jaar ken. In de afstudeerperiode heb ik een imago-onderzoek uitgevoerd en zo ben ik min of meer het vak ingerold. Ik had namelijk in die periode al veel contact met medewerkers en klanten. Ik merkte toen dat het werk mij aansprak.

Het leukste vind ik de diversiteit van het werk. Het spreken van verschillende mensen, met allen een eigen verhaal en wensen. Het stuk relatiebeheer zorgt voor een leuke afwisseling met het kantoorwerk. Zo ben ik regelmatig op bezoek bij projecten waar medewerkers van Baneninhetgroen aan het werk zijn. Door je te interesseren in de klanten en de medewerkers kom je zelf automatisch meer van het groenvak te weten en kun je beter bemiddelen. 

Doordat Baneninhetgroen specialist is in het invullen van groenvacatures en het werven van groenpersoneel krijgen we elke keer nieuwe uitdagende vraagstukken van groenbedrijven en gemeenten. Denk bijvoorbeeld aan SROI en PSO, dit houdt in dat wij bedrijven helpen bij het invullen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt op bepaalde groenprojecten. Een mooie uitdaging!" 

Dislikes

  • Koud weer
  • Chagrijnige mensen
  • Afspraken niet nakomen

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert