Max Yntema Ineke Folst Charlotte Dellemijn Elnathan Roos Johan den Adel Friso van den Boogaard Rene de Bruin Renee van Dijk Rik Mooibroek Gerben Drenth Rick Romijn Marnix van Doorn Hugo Penning Daan van Dieren

Maak kennis met ons team

Baneninhetgroen bestaat uit een groep enthousiaste gedreven personen. Wij stellen ons graag aan u voor, zodat u weet met wie u te maken heeft!

Gerben Drenth

Vestigingsmanager
Gerben Drenth

“Het is nooit zo donker of het wordt wel weer licht”

Ik ben Gerben Drenth, woon in Krimpen aan den IJssel en ben werkzaam als meewerkend vestigingsmanager voor de vestiging Reeuwijk.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan tennis, muziek en natuurlijk veel ondernemen met mijn 2 prachtige jonge dochters. Daarnaast ben ik een mensenmens, enthousiast en positief/optimistisch ingesteld.

Voordat ik startte bij Baneninhetgroen heb ik jaren gewerkt in verschillende functies bij diverse arbeidsbemiddelingsbureau’s in de sectoren bouw, productie, groen, techniek, gezondheidszorg, transport en personenvervoer. Hier heb ik veel kennis in het bemiddelen opgedaan.

Ik sta ervoor om samen met mijn collega’s de werknemers en opdrachtgevers te ontzorgen in de breedste zin van het woord en hoop u van harte van dienst te kunnen zijn!

Dislikes

  • Negativiteit
  • File
  • Traag internet
  • Onrechtvaardigheid

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert