Max Yntema Ineke Folst Charlotte Dellemijn Elnathan Roos Johan den Adel Friso van den Boogaard Rene de Bruin Renee van Dijk Rik Mooibroek Gerben Drenth Rick Romijn Marnix van Doorn Hugo Penning Daan van Dieren

Maak kennis met ons team

Baneninhetgroen bestaat uit een groep enthousiaste gedreven personen. Wij stellen ons graag aan u voor, zodat u weet met wie u te maken heeft!

Indy Last

Commercieel medewerker
Indy Last

“Als je ontevreden bent, doe er dan wat aan!”

Aangenaam mijn naam is Indy, ik ben 26 jaar oud en woonachtig in Amersfoort. Ik ben sinds december 2018 actief bij Baneninhetgroen.nl als intercedent en werk op de vestiging in Huizen. Als teamplayer vind ik het een uitdaging om rekening te houden met ieder zijn belangen en hier de meest passende samenwerking in te vinden. Een van de leukere aspecten van deze job vind ik dan ook het leren kennen van nieuwe mensen en ze een stap verder helpen in hun carrière!

Ik ben een energieke jongeman en zoek dan ook graag de natuur op om hier lekker actief in bezig te zijn. De sporten die ik dan onder andere beoefen zijn bijvoorbeeld: snowboarden, surfen, boulderen en ik maak graag een stevige boswandeling. Mocht het regenen blijf ik natuurlijk lekker binnen en speel ik graag plaatjes op de pick-up speler met een lekker rood wijntje of speciaal biertje, dit natuurlijk  in het gezelschap van mijn vrienden. Ook pingel ik graag een deuntje op mijn gitaar.

Dislikes

  • Negatieve mensen
  • Nederlandse winters
  • Afspraken niet nakomen
  • Lange rijen bij de skilift

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert