Max Yntema Ineke Folst Charlotte Dellemijn Elnathan Roos Johan den Adel Friso van den Boogaard Rene de Bruin Renee van Dijk Rik Mooibroek Gerben Drenth Rick Romijn Marnix van Doorn Hugo Penning Daan van Dieren

Maak kennis met ons team

Baneninhetgroen bestaat uit een groep enthousiaste gedreven personen. Wij stellen ons graag aan u voor, zodat u weet met wie u te maken heeft!

Johan den Adel

Vestigingsmanager
Johan den Adel

“De sector is informeel, rechtdoorzee en laagdrempelig”

“Ik ben Johan. Er zijn zoveel punten dat het werk bij Baneninhetgroen.nl voor mij aantrekkelijk maakt; de zelfstandigheid, de afwisseling en het leggen van contacten. Wat ik mooi vind is het contact leggen tussen een werknemer en een bedrijf. Zo help ik mensen aan een leuke, nieuwe uitdaging of uit een uitkeringssituatie. Vooral de specialisatie “groen” vind ik erg leuk. Deze sector is informeel, rechtdoorzee en laagdrempelig. Deze mentaliteit heerst ook bij ons op kantoor en zo is het nog leuker om contacten te leggen.

Naast mijn werk bij Baneninhetgroen.nl besteed ik graag veel tijd aan mijn gezin, voetbal en kijk ik graag een serie of film via Netflix.”

Dislikes

  • Verliezen
  • Rommel
  • Niet luisterende kinderen

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert