Max Yntema Ineke Folst Charlotte Dellemijn Elnathan Roos Johan den Adel Friso van den Boogaard Rene de Bruin Renee van Dijk Rik Mooibroek Gerben Drenth Rick Romijn Marnix van Doorn Hugo Penning Daan van Dieren

Maak kennis met ons team

Baneninhetgroen bestaat uit een groep enthousiaste gedreven personen. Wij stellen ons graag aan u voor, zodat u weet met wie u te maken heeft!

Rene de Bruin

Eigenaar
Rene de Bruin

“De toekomst ziet er zeer goed uit met Baneninhetgroen.nl.”

“Mijn naam is Rene de Bruin. Ik woon in Sliedrecht, ben getrouwd en samen hebben we twee zonen. In 2009 zijn Hugo en ik samen begonnen in Geldermalsen met Baanadvies.nu waarbij we mensen in diverse branches aan een baan hielpen. Een paar jaar later zijn daar Rick en Friso bijgekomen en zijn we ons gaan specialiseren in de groenbranche met de heldere naam Baneninhetgroen.nl.

Nu, in 2018, zijn we met 13 collega’s en 5 vestigingen alleen maar aan het groeien en kunnen we zeggen dat we met de specialisatie in het groen de juiste beslissing hebben genomen. De toekomst ziet er zeer goed uit met Baneninhetgroen.nl. Met ons bedrijf hebben we landelijke dekking. Los van de groei op zakelijk gebied kan ik ook zeggen dat we ook gegroeid zijn als team, als mens en ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik met al mijn collega’s mag samenwerken met een dolletje en plezier. 

Mijn rol is de afgelopen jaren ook veranderd naar een meer financiële rol. Tevens ben ik verantwoordelijk voor verschillende projecten zoals het opzetten en herstructureren van de backoffice en haar processen. Door mijzelf open te stellen, de mens achter Baneninhetgroen.nl te laten zien, kennis te delen en mijn toegevoegde waarde te leveren probeer ik onze betrouwbaarheid/oprechtheid te laten zien. 

In mijn vrije tijd lees ik regelmatig, variërend van de krant tot aan een goede thriller. Daarnaast kijk ik graag naar voetbal, Netflix en probeer een keer per week te sporten.”

Dislikes

  • Arrogante mensen
  • Chagrijnige mensen
  • Te laat komen
  • Vieze geurtjes
  • Ongefundeerde uitgesproken meningen

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert