Max Yntema Ineke Folst Charlotte Dellemijn Elnathan Roos Johan den Adel Friso van den Boogaard Rene de Bruin Renee van Dijk Rik Mooibroek Gerben Drenth Rick Romijn Marnix van Doorn Hugo Penning Daan van Dieren

Maak kennis met ons team

Baneninhetgroen bestaat uit een groep enthousiaste gedreven personen. Wij stellen ons graag aan u voor, zodat u weet met wie u te maken heeft!

Rik Mooibroek

Vestigingsmanager
Rik Mooibroek

Bij Baneninhetgroen.nl krijg je vrijheid om eigen plannen te maken en uit te voeren. Daarnaast worden de successen gevierd!”


“Sinds begin 2017 ben ik aan de slag gegaan met de nieuwe uitdaging bij Baneninhetgroen.nl. Wij hebben in Baarn het kantoor geopend. De mensen die voor ons werken maken de branche zo leuk; vakkrachten met passie voor groen. Voor mij is een goede intercedent is iemand die luistert naar de wensen van de klant en de medewerkers, om zo tot de beste match te komen.

Naast het werk maak ik graag muziek met vrienden. Ik speel drums, piano en gitaar. Bij lekker weer ben ik in het park te vinden met een BBQ en een heerlijk koud pilsje.”

Dislikes

  • Spoilers
  • Lege Accu
  • Blaffende honden

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert