Vind hier uw droombaan

Vacature zoeken

VACATURES GROENMEDEWERKERS

Baneninhetgroen.nl zoekt voor diverse gerenommeerde bedrijven in de groenvoorziening ervaren vakmensen. Als groene banen-specialist hebben wij regelmatig verschillende leuke vacatures in het groen (vaste banen en tijdelijk werk) Zo kun je bijvoorbeeld als Boomverzorger snel aan de slag bij een leuke kwekerij in de Betuwe. Naast een groot aantal vacatures groenmedewerkers hebben wij ook regelmatig leuke BBL stages en vacatures voor gemotiveerde leerlingen die een opleiding in de groenvoorziening ( zoals VMBO groen ) volgen.

KLIK HIER VOOR DE NIEUWE VACATURES! 

Onze opdrachtgevers zijn zowel bedrijven in de groenvoorziening als cultuurtechnische bedrijven, waarvoor wij nieuwe groenmedewerkers zoeken. Deze bedrijven zijn over het algemeen actief in het ( onderhoud van ) grootschalige groen en voornamelijk gevestigd in de regio (Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den Bosch). Het gaat hier veelal om groenbedrijven die onderhoudscontracten afsluiten met overheidsinstellingen zoals, gemeenten, provincies, waterschappen, landschapstichtingen en nutsbedrijven. 

BANENINHETGROEN HEEFT LEUKE GROENMEDEWERKER VACATURES 

Baneninhetgroen heeft op dit moment verschillende leuke groenmedewerkers vacatures voor zowel leerling als ook meer ervaren medewerkers Een greep uit onze vacatures groenmedewerkers; 

 • Vacature groenvoorziening (onderhoud)
 • Vacature Gazonmaaier (kooimaaier, cirkelmaaiers)
 • Vacature voorman groen (RWS werken)
 • Vacature voorman openbaar groen (groenvoorziening)
 • Vacature bosmaaier, schoffelaar
 • Vacature boomverzorger (Tree worker)
 • Vacature Quad machinist
 • Vacature tuinman (reeds ingevuld)

Onze voorkeur gaat uit naar mensen met diploma’s ( vmbo of mbo groen ) en liefst enige werkervaring in de groenvoorziening of bijvoorbeeld bij een kwekerij. Naast bovenstaande groenmedewerkers vacatures heeft Baneninhetgroen ook mogelijkheden voor leerling hoveniers die bijvoorbeeld een opleiding vmbo of mbo groen volgen. Je kunt dan een BBL traject volgen (4 dagen werken 1 dag naar school). Op onze pagina BBL werkplekken & BBL opleidingen lees je alles over de mogelijkheden die Baneninhetgroen ( Aequor leerbedrijf ) voor jou binnen de groenvoorziening in petto heeft.

Omdat baneninhetgroen voor een groot aantal groen bedrijven en cultuurtechnische bedrijven goede vakmensen zoekt, is het van belang wat jij als groenspecialist belangrijk vindt in een nieuwe werkomgeving. Door onze ervaring weten we als geen ander dat elk bedrijf zijn eigen werkwijze en visie heeft! Het belangrijkste is dat jij je thuis voelt bij jouw nieuwe werkgever. Door onze goede contacten binnen vele groenbedrijven kunnen wij de juiste inschatting maken of een vacature binnen dit bedrijf bij jou past. Immers niets is belangrijker dan met plezier naar je nieuwe baan in het groen. Daarnaast zijn natuurlijk ook de volgende aspecten van groot belang; 

 • In welke regio zoek jij een baan (werkgebied hoveniersbedrijf)?
 • Wat is het salarisniveau voor deze functie en zijn er doorgroeimogelijkheden?
 • Welke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor jou belangrijk?
 • Zijn er extra opleidingen of specialistische cursussen mogelijk?

Al deze belangrijke aspecten nemen we uiteraard mee in onze procedure, zodat je met een aantal passende groen-bedrijven kunt kennismaken en een sollicitatiegesprek kunt voeren. Is er van beide kanten een klik? Dan staat niets een mooie baan in het groen voor je in de weg! Heb jij ervaring als medewerker in de groenvoorziening of bijvoorbeeld bij een kwekerij en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Baneninhetgroen wil dan graag kennis met jou maken. Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat wij jouw specifieke wensen en eisen kunnen bespreken? 

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert