Vacature zoeken

Vacature zoeken

Medewerker beheer en onderhoud groen (Cromstrijen)

Groenmedewerker
Voor onze opdrachtgever, Gemeente Cromstrijen, zijn wij op zoek naar een medewerker beheer en onderhoud groen. Je komt te werken in een gezellig team. Je bent een onderdeel van het gezicht van de gemeente Cromstrijen.

Intercedent (Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk en Baarn)

Kaderfuncties
Ben jij toe aan een nieuwe baan? Wil jij samen met leuke collega’s kandidaten werven voor diverse functies binnen de groensector? Dan heeft Baneninhetgroen een mooie baan als intercedent voor je! Baneninhetgroen.nl is de uitzend- en detacheringsspecialist in de groensector met vestigingen in Waardenburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Reeuwijk, Roermond en Baarn. Als intercedent bij Baneninhetgroen realiseer je plaatsingen bij bestaande en nieuwe klanten in de groensector en verricht je via verschillende kanalen acquisitiewerkzaamheden. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar gedreven, enthousiaste intercedenten voor de vestigingen Hendrik-Ido-Ambacht, Baarn en Reeuwijk.

BBL-Leerling hovenier (Tilburg)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij verder groeien in het hoveniersvak door middel van een werken-leren traject? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken voor een klein hoveniersbedrijf uit de regio van Tilburg die jou alle aspecten van het vak gaat leren. Je naast het werk één dag in de week naar school voor je BBL-opleiding. Zo ga je tegelijkertijd werken en leren om jezelf te ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier!

BBL leerling hovenier (Soest)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een van onze opdrachtgevers gevestigd in de regio Soest zijn wij op zoek naar een leerling hovenier. Heb jij zojuist je VMBO opleiding afgerond (agrarisch/groen)? Of heb jij een andere opleidingsrichting gekozen, maar ligt jouw hart in het hoveniersvak? Wij hebben een ideale werken-leren vacature! Misschien ben jij al bezig met je opleiding (MBO niveau 2 of 3 Groen) en wil je werkervaring opdoen als leerling hovenier? Ook dan zijn wij op zoek naar jou!

Jr. uitvoerder groenbedrijf (Hendrik-Ido-Ambacht)

Kaderfuncties
Toe aan een volgende stap? Onze klant is een groeiend hoveniersbedrijf annex groenaannemer. Doordat zij een flinke groei doormaken is er ruimte voor een junior/aankomend uitvoerder. Dit bedrijf richt zich op gemeentelijk en provinciaal groenbestekken en het terreinonderhoud bij landelijk opererende bedrijven. Het bedrijf kenmerkt zich door het leveren van kwaliteit, vooruitstrevende werkaanpak. Ook loopt het bedrijf voorop met het gebruik van moderne gereedschappen en materieel. In deze functie wordt je ingewerkt en opgeleid door een ervaren uitvoerder binnen het bedrijf.

Leerling hovenier (Rotterdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij per direct opzoek naar een leerling hovenier. Ben jij momenteel bezig of wil je gaan beginnen met een hoveniersopleiding? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken (aankomende) leerlingen die bezig zijn of gaan starten met een MBO 2, 3 of 4 hoveniersopleiding.

Calculator (Tilburg)

Kaderfuncties
Voor een middelgroot hoveniersbedrijf die vooral werkzaam is in het zuiden van het land, zijn wij op zoek naar een gedreven calculator. Het bedrijf is zeer breed actief en werkt o.a. voor bedrijven, v.v.e.'s en zorginstellingen. Zij bedienen hun klanten in de aanleg, onderhoud, advies en ontwerp met de aandacht op duurzaamheid. Daarnaast investeren zij graag in hun personeel en denken zij altijd in lange termijnen.

Tuinman / Hovenier siertuin & landgoed (Dordrecht)

Hoveniers
Wij zoeken een representatieve en vakbekwame tuinman/hovenier die; een passie heeft voor het onderhouden van tuinen, maar ook het grovere werk niet schuwt. Onze klant is een stichting die een hotel/restaurant met aangrenzende uitgebreide siertuin beheert en een fors landgoed bezit in de regio Drechtsteden. Beide locaties worden onderhouden door een vakbekwaam team van hoveniers. Binnen dit team is plaats voor een representatieve vakbekwaam hovenier/tuinman.

Aankomend Projectleider (Tiel)

Kaderfuncties
Voor een groot landelijk opererend bedrijf zijn wij op zoek naar een ambitieus persoon, die wilt doorontwikkelen in de groen-sector. Dit bedrijf groeit enorm en biedt diverse leidinggevende functies aan. Zij zijn verantwoordelijk voor het groot groen onderhoud en aanleg in o.a. woonwijken, parken en langs (provinciale) wegen.

Meewerkend voorman groenvoorziening (Amersfoort)

Groenmedewerker
Heb jij leidinggevende ervaring, ben je toe aan een nieuwe uitdaging en ligt jouw hart bij de groenvoorziening? In Amersfoort en omgeving zoeken wij naar voormannen.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert