Vacature zoeken

Vacature zoeken

Trekkerchauffeur groenvoorziening (Tiel)

Loonwerk
Voor een mooi bedrijf in de Betuwe zoeken wij een trekkerchauffeur voor cultuurtechnische projecten. Het bedrijft werkt landelijk en houdt zich vooral bezig met het onderhoud van openbaar groen voor gemeentes, provincies en Rijkswaterstaat. Het zou een pré zijn als je ervaring hebt met het maaien van bermen, taluds en sportvelden. Naast het trekkerwerk zul je ook worden ingezet op kleinere tuin- en parkmachines. Binnen het bedrijf zijn er ruime mogelijkheden om jezelf ver te ontwikkelen. Bij goed functioneren is een vast dienstverband bespreekbaar.

Trekkerchauffeur (Dordrecht)

Groenmedewerker
Voor een middelgroot loonbedrijf in de regio van Dordrecht, dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met werkzaamheden in het grondverzet en loonwerk zoeken wij een ervaren trekkerchauffeur.

Vakbekwaam hovenier (Delft )

Hoveniers
Voor een hoveniersbedrijf in de regio van Delft zijn wij op zoek naar een hovenier. Het bedrijf bestaat naast het hoveniersbedrijf ook uit een tuincentrum. Bij het hoveniersbedrijf werken ervaren hoveniers die voornamelijk bezig zijn met het onderhouden en aanleggen van particuliere- en -bedrijfstuinen in het midden segment. Ter uitbreiding van dit team zoeken wij een enthousiaste hovenier met ervaring in de onderhoud of aanleg, maar het mooiste is als je met beide facetten ervaring hebt.

Assistent Hovenier (Waardenburg)

Hoveniers
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde assistent hovenier uit de regio Waardenburg voor een hoveniersbedrijf uit de regio Betuwe. In deze functie zal je in zowel bij het aanleggen van tuinen als het onderhouden van tuinen nodig zijn.

Groenmedewerker (Sliedrecht)

Groenmedewerker
Voor één van onze klanten, een groenbedrijf in de regio Sliedrecht, zijn wij op zoek naar een enthousiaste groenmedewerker voor het groenonderhoud. Je komt te werken in een leuk team, met vakbekwaam personeel. De werkzaamheden zullen vooral plaatsvinden bij parken en plantsoenen, sportvelden etc.

Voorman groenvoorziening (Bodegraven)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen.nl is op zoek naar een gedreven voorman groenvoorziening. Onze klant is een groeiende organisatie die buitenruimten realiseert waar mensen graag willen wonen, werken en recreëren.

Groenmedewerker (Den Bosch)

Groenmedewerker
Voor een mooi groenvoorzieningsbedrijf in de regio van Den Bosch, zijn wij op zoek naar een groenmedewerker. Je zal voornamelijk bezig zijn met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan plantsoenen en parken. De werkzaamheden zullen voornamelijk uitgevoerd worden in de regio van Den Bosch. Jij zal samen met je collega’s ervoor zorgen dat de wijken en gemeentelijke plantsoenen er in top staat uit zien.

Voorman groenvoorziening (Zaltbommel)

Groenmedewerker
Wij zoeken een voorman met enkele jaren relevante werkervaring in de aansturing van groenmedewerkers. De onderhoudsteams die je zal aansturen, bestaan (gedeeltelijk) uit werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Bosmaaier (Geldermalsen)

Groenmedewerker
Wij zijn op zoek naar een gedreven en sociale kandidaat die graag buiten werkt. Samen met een groep collega’s verricht je werkzaamheden langs provinciale- en snelwegen. Het bedrijf waar je voor komt te werken ondersteund groenaannemers met het groot groen onderhoud van bijvoorbeeld wegen, gemeenten en langs het spoor.

Groenmedewerker (Tiel)

Groenmedewerker
Baneninhetgroen is op zoek naar een enthousiaste groenmedewerker met ervaring in het uitvoeren van groenonderhoud. Onze opdrachtgever is een landelijk opererend bedrijf die werkzaam is voor bedrijven, gemeentes en overheden. Hierbij kan je denken aan het onderhouden van groen langs wegen en taluds, parken en plantsoenen en het maaien van (sport)velden.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert