Vacature zoeken

Vacature zoeken

BBL-Leerling hovenier (Tilburg)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij verder groeien in het hoveniersvak door middel van een werken-leren traject? Dan zoeken wij jou! Je komt te werken voor een klein hoveniersbedrijf uit de regio van Tilburg die jou alle aspecten van het vak gaat leren. Je naast het werk één dag in de week naar school voor je BBL-opleiding. Zo ga je tegelijkertijd werken en leren om jezelf te ontwikkelen tot vakbekwaam hovenier!

BBL leerling hovenier (Soest)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een van onze opdrachtgevers gevestigd in de regio Soest zijn wij op zoek naar een leerling hovenier. Heb jij zojuist je VMBO opleiding afgerond (agrisch/groen)? Of heb jij een andere opleidingsrichting gekozen, maar ligt jouw hart in het hoveniersvak? Wij hebben een ideale werken-leren vacature! Misschien ben jij al bezig met je opleiding (MBO niveau 2 of 3 Groen) en wil je werkervaring opdoen als leerling hovenier? Ook dan zijn wij op zoek naar jou!

Leerling hovenier (Rotterdam)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor een mooi hoveniersbedrijf in de regio van Rotterdam zijn wij per direct opzoek naar een leerling hovenier. Ben jij momenteel bezig of wil je gaan beginnen met een hoveniersopleiding? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zoeken (aankomende) leerlingen die bezig zijn of gaan starten met een MBO 2, 3 of 4 hoveniersopleiding.

Vakantiekracht Groenonderhoud (Berkel-Enschot)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wij zoeken vakantiewerkers uit de regio Berkel-Enschot en omstreken! Voor een hovenier- en groenvoorzieningsbedrijf uit de regio kunnen wij scholieren en studenten gebruiken die graag tijdens hun (zomer)vakantie willen werken in het groen. Voor deze functie heb je geen werkervaring nodig.

Vakantiewerk groenonderhoud (Tiel)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Wil jij tijdens je vakantie werken in het groen? Dan zoeken wij jou! Voor onze opdrachtgever in de regio Tiel zoeken wij enthousiaste jongeren die graag tijdens hun vakantie aan de slag willen. Plan zelf in welke weken je kan werken, doe werkervaring op in het groen en krijg een goed salaris.

Vakantiewerk groenonderhoud (Gouda)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Voor diverse leuke hoveniersbedrijven zoeken wij enthousiaste vakantiewerkers. Heb jij in de zomervakantie tijd over en wil je graag de handen uit de mouwen steken? Dan is vakantiewerk in het groen wat voor jou!

maaimachinist (Waddinxveen)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
VACATURE MAAIMACHINIST (WADDINXVEEN) Voor een middelgroot hoveniersbedrijfbedrijf zijn wij op zoek naar een maaimachinist voor het uitvoeren van maaiwerk bij bedrijven en instellingen. Het werk wordt voornamelijk zelfstandig uitgevoerd met een cirkelmaaier in de regio Midden - Nederland. Als maaimachinist bij dit hoveniersbedrijf kun je het gehele jaar aan het werk blijven. Zo zul je in de winterperiode voornamelijk bezig zijn met groenonderhoudswerkzaamheden. Het hoveniersbedrijf wil voornamelijk een vast kern medewerker, een vaste overeenkomst is daarom de intentie!

hovenier aanleg (Veghel)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
VACATURE HOVENIER AANLEG (VEGHEL) Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren hovenier aanleg uit de regio Veghel voor een hoveniersbedrijf. Dit hoveniersbedrijf is voornamelijk actief binnen particuliere en bedrijfstuinen. Jij zal in de aanlegploeg gaan werken wat voornamelijk in groepsverband zal zijn. Wij verwachten daarom dat jij in groepsverband inzetbaar bent en zelfstandig uit de voeten kan. Het is hierdoor belangrijk dat jij aantoonbare werkervaring hebt als hovenier aanleg, een verantwoordelijkheidsgevoel hebt en een flexibele houding.

hovenier onderhoud (Bodegraven)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
VACATURE HOVENIER ONDERHOUD (BODEGRAVEN) Voor een groenbedrijf in de regio van Bodegraven zijn wij op zoek naar een hovenier voor onderhoudswerkzaamheden. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het groenonderhoud van tuinen bij bedrijf, VVE's en instellingen. Je zult voornamelijk zelfstandig op pad gaan met een bus van de zaak en je eigen klanten beheren. Het is daarom belangrijk dat je aantoonbare groenervaring hebt.

leerling hovenier (Ridderkerk)

BBL werkplekken & BBL opleidingen
Groene vingers? CHECK, graag buiten? CHECK ben je een aanpakker die niet bang is voor vieze handen? CHECK. Dan hebben wij de ideale startersvacature! Goed geld verdienen en tegelijkertijd een vak leren, dat is wat wij je bieden. En dit alles in een superafwisselende werkomgeving, namelijk buiten! De ene keer ben je bezig om alles hagen weer super strak te snoeien, op een ander moment versnipper je takken en ruim je bladeren op van de boom waarbij je zojuist geholpen hebt deze weg te halen. Ook he t ‘fijnere’ hovenierswerk komt op jouw pad. Samen met een ervaren hovenier zorg je dat particuliere tuinen er weer piekfijn bij liggen. Al met al een afwisselende baan waarbij je het vak in de praktijk leert. Daarnaast stimuleren wij je om certificaten en cursussen te volgen. Ook het volgen van een volledige hoveniersopleiding behoort tot de mogelijkheden. Zie jij jezelf in de toekomst zelfstandig op pad gaan met een eigen bus? Dan is dit je ideale start!

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert