Vind hier uw droombaan

Maak kennis met baneninhetgroen

Baneninhetgroen behoort tot één van de grootste intermediairs tussen groen talent en werkgevers voor de loonwerk sector, de groenvoorziening en de hoveniersbranche. Naast flexibele contracten beschikt Baneninhetgroen over een grote groep vaste medewerkers en BBL- leerlingen. Vanuit onze vestigingen in Hendrik Ido Ambacht, Waardenburg, Reeuwijk, Huizen en Roermond bedienen wij heel Nederland. Mede dankzij ons uitgebreide netwerk van geschikte medewerkers en onze unieke wervingskanalen kunnen wij elk groenbedrijf voorzien van gekwalificeerd groenpersoneel. Ons jonge enthousiaste team kent de “groene” arbeidsmarkt in Nederland als geen ander kent, Wij werken al vele jaren samen met verschillende groenbedrijven zoals Verheij Integrale Groenzorg uit Sliedrecht, Donkergroen uit Sneek en Gebr. van Kessel uit Buren. Naast bemiddeling in vast of tijdelijk personeel heeft Baneninhetgroen zich gespecialiseerd in Payrolling. Meer weten wat Baneninhetgroen voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van Baneninhetgroen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijke kennismaking met u en uw bedrijf!.

 

U zoekt groen personeel?

Door onze jarenlange ervaring in de loonwerk sector, de groenvoorziening en de hoveniersbranche hebben wij de knowhow om snel te schakelen. Vanuit ons grote kandidatenbestand kan Baneninhetgroen iedere groene vacature op korte termijn voor u invullen. Of u nu vast of flexibel personeel zoekt, Baneninhetgroen.nl vindt de medewerker die u zoekt!

 

Baneninhetgroen vindt de juiste kandidaat

Baneninhetgroen.nl beschikt over een grote database van kandidaten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Het gaat hierbij om zowel starters als meer ervaren kandidaten op LBO, MBO- en HBO-niveau. De missie van Baneninhetgroen is het vinden van de juiste kandidaat voor uw bedrijf. Dat betekent niet alleen de juiste vakkennis en papieren, maar vooral ook de juiste mentaliteit!

Op zoek naar een enthousiaste BBL leerling?

Als erkend leerbedrijf kunt u bij Baneninhetgroen ook deelnemen aan onze BBL opleidingen / trajecten. Hierbij gaan onze BBL medewerkers een dag per week naar school en kunnen daarnaast in de praktijk het vak in de groene sector leren. Gedurende deze opleiding biedt Baneninhetgroen ook de mogelijkheid om extra cursussen te volgen en certificaten te behalen.

Maximale flexibiliteit met payrolling

Naast bemiddeling in groen personeel en BBL opleidingen en trajecten biedt Baneninhetgroen voor diverse groenbedrijven extra services aan. Payrolling is één van de extra services van Baneninhetgroen. Payrolling biedt u als ondernemer op het gebied van personeelsbeleid optimale flexibiliteit en beperkt de werkgeversrisco’s. Niet voor niets maken steeds meer bedrijven in de groensector gebruik van Payrolling. Wij informeren u graag over de specifieke voordelen van Payrolling voor uw groenbedrijf!

 

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert