Vind hier uw droombaan

VACATURES GROENMEDEWERKERS

Baneninhetgroen.nl zoekt voor diverse gerenommeerde bedrijven in de groenvoorziening ervaren vakmensen. Als groene banen specialist hebben wij een divers aanbod van unieke vacatures in de groenbranche (vaste banen en tijdelijk werk). Zo kun je bijvoorbeeld als Boomverzorger snel aan de slag bij een gemoderniseerd particulier hoveniersbedrijf in de Betuwe. Naast een groot aantal vacatures groenmedewerkers hebben wij ook regelmatig leuke BBL stages en vacatures voor gemotiveerde leerlingen die een opleiding in de groenvoorziening (zoals VMBO groen) volgen.

 

BANENINHETGROEN HEEFT DIVERSE GROENMEDEWERKER VACATURES

Baneninhetgroen heeft op dit moment verschillende groenmedewerkers vacatures voor zowel leerling als ook meer ervaren medewerkers. Een greep uit onze vacatures groenmedewerkers; 

 • Vacature groenvoorziening (onderhoud)
 • Vacature Gazonmaaier (kooimaaier, cirkelmaaiers)
 • Vacature voorman groen (RWS werken)
 • Vacature voorman openbaar groen (groenvoorziening)
 • Vacature bosmaaier, schoffelaar
 • Vacature boomverzorger (Tree worker)
 • Vacature Quad machinist
 • Vacature tuinman (reeds ingevuld)

Onze voorkeur gaat uit naar mensen met diploma’s (vmbo of mbo groen) en liefst enige werkervaring in de groenvoorziening. Naast bovenstaande groenmedewerkers vacatures heeft Baneninhetgroen ook mogelijkheden voor leerling hoveniers die bijvoorbeeld een opleiding vmbo of mbo groen volgen. Je kunt dan een BBL traject volgen (4 dagen werken, 1 dag naar school). Neem contact met ons op en bespreek  de mogelijkheden die Baneninhetgroen voor jou binnen de groenvoorziening in petto heeft.

Omdat Baneninhetgroen voor een groot aantal groen bedrijven en cultuurtechnische bedrijven goede vakmensen zoekt, is het van belang wat jij als groenspecialist belangrijk vindt in een nieuwe werkomgeving. Door onze ervaring weten we als geen ander dat elk bedrijf zijn eigen werkwijze en visie heeft. Het belangrijkste is dat jij je thuis voelt bij je nieuwe werkgever! Door onze goede contacten met vele groenbedrijven kunnen wij de juiste inschatting maken of een vacature binnen het bedrijf bij je past. Niets is immers belangrijker dan met plezier naar je werk gaan.

Daarnaast zijn de volgende aspecten natuurlijk ook van groot belang; 

 • In welke regio zoek jij een baan (werkgebied hoveniersbedrijf)?
 • Wat is het salarisniveau voor deze functie en zijn er doorgroeimogelijkheden?
 • Welke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor jou belangrijk?
 • Zijn er extra opleidingen of specialistische cursussen mogelijk?

Al deze belangrijke aspecten nemen we uiteraard mee in onze procedure, zodat je met een aantal passende groen-bedrijven kunt kennismaken en een sollicitatiegesprek kunt voeren. Is er van beide kanten een klik? Dan staat niets een mooie baan in het groen voor je in de weg!

Zoek jij een baan als hovenier of medewerker groenvoorzienening? Baneninhetgroen wil dan graag kennis met je maken. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij jouw specifieke wensen en eisen kunnen bespreken.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen?

Direct contact opnemen

Meld je aan voor de vacaturealert