kwekerijmedewerker bloembollen in Lisse

De pluspunten:

Over kwekerijmedewerker bloembollen in Lisse

Lekker in de buitenlucht zijn en dan ook nog eens werken met de mooiste bloembollen uit de regio, wie wil dat nou niet? Heb jij een affiniteit met groen én in het bijzonder bloembollen? En ben jij ook flexibel om eventueel te werken op zaterdagen wanneer dit nodig is? Dan is deze vacature kwekerijmedewerker bloembollen in Lisse zeker iets voor jou! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten in de prachtige Bollenstreek. Jij hebt een proactieve houding op de werkvloer en steekt graag je handen uit de mouwen gedurende dag. Dit is een must omdat er eigenlijk altijd wel iets te doen is op de kwekerij! Meer weten? Lees dan verder!

Full time (40-40 uur)
Lisse
€2.300 - €2.500 bruto per maand

Wat ga je doen als kwekerijmedewerker bloembollen?

Als kwekerijmedewerker bloembollen in Lisse ben jij elke dag weer druk met verschillende werkzaamheden, zowel buiten als binnen. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit productiewerk, waarbij jij de planten en bloembollen zal stekken, potten en voorsorteren voor vervoer. Daarnaast zal jij assisteren bij het oogsten, verzorgen en het planten van nieuwe bloembollen. Dit is vaak op de kwekerij zelf, maar dit kan ook in andere regio’s zijn in verband met fraaie groenprojecten. Jij gaat dan met andere collega’s op pad om een buitenruimte te voorzien van een mooie partij bloembollen. Ook nog een beetje aanlegwerk dus!

Daarnaast wordt jij ook ingezet op het onderhoud van de kwekerij en in drukke periodes ondersteun jij waar nodig. Zo is er altijd iets te doen en zit jouw baan als kwekerijmedewerker bloembollen bomvol afwisseling!

Overtuigd? Of ben jij op zoek naar meer informatie of wil je een dag meelopen? Solliciteer dan direct! Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een functie waar jij veel plantenkennis opdoet
  • Volop afwisseling in jouw werk
  • Uitbetaling per week is mogelijk
  • Pluspensioen en 8,33% vakantiegeld
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Meer dan genoeg doorgroeimogelijkheden
  • Een heerlijke baan als kwekerijmedewerker bloembollen!

Wat verwachten we van jou?

  • Jij bent woonachtig in de bollenstreek
  • Jij bent communicatief sterk en bent goed in de omgang met collega’s
  • Jij bent graag in de buitenlucht en hebt een flexibele werkhouding
  • Jij spreekt Nederlands of Engels

Solliciteer op deze vacature

Vul het onderstaand formulier in om je gegevens achter te laten. Wij zullen hierna contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek