Werken als ZZP hovenier bij Baneninhetgroen

Ben jij op zoek naar een zelfstandige klus in het groen? Dan kan jij als zzp'er aan de slag bij Baneninhetgroen. Wij bieden zowel tijdelijk werk als langdurige opdrachten. Door ons brede netwerk in de groensector hebben wij een scala aan mooie projecten waar jij als zzp'er aan het werk kan.
LEES MEER
ZZP hovenier

Het werk voor een ZZP hovenier

Wij bieden diverse mogelijkheden voor jou als zzp hovenier. Hierbij kun je denken aan het aanleggen van particuliere tuinen, als voorman bij een groenploeg of werkzaamheden als machinist. Wij helpen jou aan opdrachten die bij jouw kennis en kunde passen.
Het is van belang dat jij zelfstandig kan werken. Opdrachtgevers verwachten dan ook dat jij al ervaring hebt in het groen.

Door jouw zelfstandigheid kan jij overal ingezet worden.

De ene keer stuur jij een bladblaasploeg aan en tijdens de volgende klus ben jij de voorman over een groenploeg en pak jij de verantwoordelijkheid voor de werkzaamheden en jouw collega’s. Daarnaast adviseer jij de opdrachtgever over eventuele verbeteringen.

Het kan zijn dat wij momenteel geen vacature zzp groenvoorziening of zzp hovenier op onze website hebben staan. Wij hebben echter genoeg mogelijkheden! Wanneer jij interesse hebt om aan de slag te gaan als zzp groenvoorziening of hovenier kun jij contact met ons opnemen. Wij bespreken graag met jou wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

NEEM CONTACT OP

Hovenier zzp vacature

Wat hebben wij nodig van jouw als zzp hovenier?

Baneninhetgroen is de bemiddelaar tussen jouw als zzp’er hovenier en het (groen)bedrijf. Daarom is het nodig om een bemiddelingsovereenkomst te tekenen. Verder hebben wij een KvK-uittreksel nodig, niet ouder dan 3 maanden en tot slot heb jij een aansprakelijkheidsverzekering. Zoals eerder gezegd heb jij ervaring en kun jij zelfstandig aan de slag.

Zzp hovenier uurtarief

Het zzp hovenier uurtarief is afhankelijk van diverse factoren. Heb jij je eigen materieel? Hoeveel jaar ervaring heb jij? Voor een goede indicatie kan je het best contact opnemen met één van onze specialisten. Zij kunnen gebaseerd op jouw verhaal en kennis een aardige inschatting maken welk uurtarief voor jou als hovenier zzp passend is. Meteen meer weten? Schroom niet om even te bellen, daarvoor zijn wij er! Bel via onderstaande knop of stuur een mail naar info@baneninhetgroen.nl.

BEL DIRECT