BBL opleiding hovenier: aan de slag in het groen

Met de BBL opleiding hovenier kun je aan de slag in het groen zonder dat je al ervaring hebt. Als je het prettig vindt om te leren, terwijl je aan het werk bent, is een BBL opleiding hovenier zeker iets voor jou.
BEKIJK DE VACATURES
BBL opleiding hovenier

Werken bij een leuk groenbedrijf tijdens jouw opleiding

Tijdens jouw BBL opleiding hovenier werk je ongeveer 80% van jouw werkweek in de praktijk, in het groen dus. Het is daarom belangrijk dat jij aan de slag gaat bij een bedrijf waar jij het goed naar je zin hebt. Een bedrijf waar jij goed in het team past en bij voorkeur eentje in jouw omgeving. Wij doen dan ook ons uiterste best om een mooi groenbedrijf te vinden.

Wij gaan daarom van tevoren een gesprek met jou aan om te ontdekken wie jij bent, wat jouw ambities zijn en wat jij zou willen doen. Op die manier proberen wij te achterhalen wat een passend groenbedrijf voor jou zou zijn.
Bij Baneninhetgroen werken wij met veel groenbedrijven en met al onze ervaring, onze kennis en ons uitgebreide netwerk kunnen wij zeker een bedrijf vinden waar jij kan werken en leren als hovenier. Doe je een BBL opleiding hovenier in Rotterdam? Of Amsterdam? Utrecht? Arnhem? Den Haag? Dan regelen wij een werkplek in die omgeving.

Een BBL opleiding hovenier volgen en tegelijkertijd geld verdienen? Dat kan!

Tijdens jouw BBL opleiding hovenier studeer je en verdien je tegelijkertijd geld met jouw taken op de werkvloer. Ondanks dat jij begint met weinig tot geen kennis van het vak krijg je dus wel betaald.
Daarnaast betalen wij jou ook door op jouw schooldag, zo werk jij dus vier dagen maar krijg jij voor vijf betaald! Om het nog mooier te maken, kunnen wij jou ook ondersteunen met de kosten van jouw opleiding. Zo maken wij het voor jou wat aantrekkelijker om de stap naar het groen te maken.

Wil jij liever een avondopleiding volgen? Of zonder opleiding in het groen beginnen? Ook dan zijn er mogelijkheden. Heb je vragen? Neem contact op en dan zullen wij deze voor jou beantwoorden.

NEEM CONTACT OP

BBL hovenier salaris: hoeveel is dat?

Het BBL hovenier salaris ligt gemiddeld op de €2300 tot €2500 bruto per maand. Werk jij via ons? Dan betalen wij ook jouw opleiding! Als jij eenmaal meer kennis hebt en jouw BBL opleiding hovenier hebt afgerond, ga je natuurlijk meer verdienen. Ter informatie: Wij bieden de mogelijkheid om jouw BBL opleiding hovenier te betalen en een mooie werkplek voor je te zoeken. De opleiding volg je bij een school. Wij helpen en adviseren jou voor het vinden de juiste BBL opleiding!

€2300 tot €2500 bruto per maand
Wij betalen jouw opleiding
Wij zoeken een mooie werkplek

Wat ga jij doen als leerling hovenier?

Als BBL leerling hovenier stap jij met jouw veiligheidsschoenen direct het groen binnen! Jij werkt zowel in het onderhoud als de aanleg van particuliere en zakelijke tuinen, parken, openbare ruimtes en schoolpleinen. De exacte projecten zijn afhankelijk van het bedrijf waar jij gaat werken.

Jij krijgt een échte allround ervaring, zodat jij alle facetten van het vak kan leren én erachter kan komen waar jouw passie ligt.

De werkzaamheden in het kort

  • Groenonderhoud zoals het maaien van gras, onkruidbestrijding, bladblazen, schoffelen, snoeien, in vorm knippen en gazononderhoud
  • Het leggen van (sier)bestrating
  • Houtconstructies bouwen zoals tuinhuisjes, veranda’s, pergola’s, schuttingen en vlonders
  • Het plaatsen van verschillende soorten beplanting en waterpartijen (bv. een vijver)
  • En nog veel meer!

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Contact opnemen
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Contact opnemen
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek