BBL opleiding hovenier: aan de slag in het groen

Met de BBL opleiding hovenier kun je aan de slag in het groen zonder dat je al ervaring hebt. Als het je het prettig vindt om te leren, terwijl je aan het werk bent, is een BBL opleiding hovenier zeker iets voor jou.
BEKIJK DE VACATURES
BBL opleiding hovenier

Werken bij een leuk groenbedrijf tijdens jouw opleiding

Tijdens jouw BBL opleiding hovenier werk je ongeveer 80% van jouw werkweek in de praktijk, in het groen dus. Het is daarom belangrijk dat jij aan de slag gaat bij een bedrijf waar jij het goed naar je zin hebt. Een bedrijf waar jij goed in het team past en bij voorkeur eentje in jouw omgeving. Wij doen dan ook ons uiterste best om een mooi groenbedrijf te vinden.

 

Wij gaan daarom van tevoren een gesprek met jou aan om te ontdekken wie jij bent, wat jouw ambities zijn en wat jij zou willen doen. Op die manier proberen wij te achterhalen wat een passend groenbedrijf voor jou zou zijn.

Bij Baneninhetgroen werken wij met veel groenbedrijven en met al onze ervaring, onze kennis en ons uitgebreide netwerk kunnen wij zeker een bedrijf vinden waar jij kan werken en leren als hovenier. Doe je een BBL opleiding hovenier in Rotterdam? Of Amsterdam? Utrecht? Arnhem? Den Haag? Dan regelen wij natuurlijk ook een werkplek in die omgeving.

BBL opleiding hovenier

BBL hovenier salaris: hoeveel is dat?

Het BBL hovenier salaris ligt gemiddeld op de €1400 tot €1800 bruto per maand. Werk jij via ons? Dan betalen wij ook jouw opleiding! Als jij eenmaal meer kennis hebt en jouw BBL opleiding hovenier hebt afgerond, ga je natuurlijk meer verdienen. Ter informatie: Wij bieden de mogelijkheid om jouw BBL opleiding hovenier te betalen en een mooie werkplek voor je te zoeken. De opleiding volg je bij een school. Wij helpen en adviseren jou voor het vinden de juiste BBL opleiding!

€1400 tot €1800 bruto per maand
Wij betalen jouw opleiding
Wij zoeken een mooie werkplek
Op zoek naar BBL opleiding hovenier vacatures

Binnen 3 stappen een nieuwe baan!

1
Group 1413
Solliciteer snel
Bij ons kan je binnen 30 seconden solliciteren
2
Group 1415
Binnen 24 uur antwoord
Wij beantwoorden jouw sollicitatie binnen 1 dag
3
Group 1414
Kom op gesprek
Wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een gesprek